תגידו, מה אתם רואים הערב בטלוויזיה?

סער ג1

New member
תגידו, מה אתם רואים הערב בטלוויזיה?

'נולד לרקוד' מחד בערוץ 2, או אולי 'מתי נתנשק' האיכותית ב-10 מאידך? מעניין אותי לדעת אם 'נולד לרקוד' זה משהו שתופס אצלכם, לפחות באותם סדרי גודל כמו שעשתה אחותה התאומה מ'כוכב'. כי לי נראה שהקונצנזוס שליווה את המדינה בזמן 'כוכב' כבר לא איתנו בימי 'נולד לרקוד'. לא מדברים, לא כותבים, ואפילו את שמות המשפחה של המתמודדים כבר בקושי ניתן לזהות. יכול להיות שהצלחתי לקבל רושם מוטעה גדול ואצלכם בבצפר השיחות על 'נולד לרקוד' לא מפסיקות לזרום, אבל לפחות אצלי זאת ההרגשה שהתגבשה. מה אתם חושבים? והאם אתם בכלל רואים 'נולד לרקוד'?

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifלא רואה את זה..

פעם זה היה בשעות של הישרדות, ואמנם עכשיו זה כבר לא, אבל אי אפשר להתחיל לראות תוכנית ריאליטי מהאמצע.. אני באמת חושבת שיש הרבה פחות התלהבות מנולד לרקוד מאשר מכוכב נולד, למרות שגם כוכב נולד מתיישהו יישכח, זה יתחיל להימאס על אנשים מתישהו ובקשר לשאלה הראשונה-לא רואה אף אחד מהם, אני אסיים שיעורים (אם יהיה לי כוח
) ואז.. "המקום"

amit678

New member
ראיתי את האודישנים אחרי זה הפסקתי לעקוב...

כמו שנועה אמרה, זה היה על השעות של הישרדות אז הפסקתי לראות את זה ואחרי זה פשוט ויתרתי על זה... מההתחלה אהבתי יותר את "כוכב נולד". בעיני זו פשוט תוכנית שלא ממצה את עצמה לעומת זאת נולד לרקוד זה כבר פשוט לא זה... אני חושבת שזה בגלל שגם כאלו שלא למדו אף פעם שירה ולא יודעים לשיר יכולים להתחבר ל'כוכב' כי זה מוזיקה, ואני לא מכירה אנשים שלא אוהבים מוזיקה...לעומת זאת בנולד לרקוד יש המון סגנונות ריקוד ותמיד מדברים שם גם במושגים לא מובנים כאלה למי שלא למד אף פעם ריקוד (מה שלא כ"כ נכון לגבי אבל אפילו שיש לי היכרות עם סגנונות ומושגים בתחום אני לא כ"כ אוהבת את כולם...) אז במשך 2 עונות זו הייתה תוכנית ריאליטי נחמדה ביותר אבל מבחינתי זה נגמר, כמו שאני לא רואה מופעי ריקוד בזמני הפנוי ככה נמאס לי לראות אותם על המסך... אני בטוחה שיש כאלו שאוהבים לרקוד ומתחברים לתוכנית אבל אין ספק שיש יותר אנשים שאוהבים לשמוע מוזיקה מאשר לרקוד או לצפות בהופעות של ריקוד בסגנונות שונים ומשונים ככה שאמנם 'כוכב' עוד לא מיצה את עצמו (לפחות בעיני...) אפילו שכבר היו 5 עונות אבל לנולד לרקוד הספיקו 2 עונות ונקווה שהם יהיו חכמים ולא יחזרו לעונה רביעית...

לא רוצה לבאס אף אחד../images/Emo29.gif אבל מתי נתנשק איכותית כמו טוסט שרוף. סתם עוד סדרה שרוכבת על גל 'איזה באסה זה אהבה' שתקף את הטלוויזיה שלנו בזמן האחרון, והיא פשוט גרועה! אין בה שמץ של חן, רגישות או עדינות, מה שאי אפשר להגיד על סדרות אחרות בסגנון כמו פרשת השבוע, בטיפול או אבדות ומציאות. חוץ מזה, אין שמץ של הזדהות עם הדמויות וההתרחשות קיצונית מדי [כל שנייה קורה משהו רע, מה זה הדבר הזה?!], מה אכפת לי שיקרו חרא דברים לאנשים שלא מעניינים אותי? אני מעדיפה את המקום, היא הרבה יותר עדינה ומעניינת. יוצא לי להעיף מבט על נולד לרקוד ואני מכירה את המתמודדים, אבל העונה הזאת הרבה פחות טובה מהקודמת [וובה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אנטון../images/Emo23.gif יוליה ../images/Emo23.gif]

barv15

New member
לא רואה ..

השיחות אצלנו זה יותר על הישרדות מאשר על נולד לרקוד.. אם מישהו מדבר זה רק לשאול מי עף וזהו ! זה הפך להיות ממממש משעמם.. תאמת ? גם לא התכוונתי לראות את העונה השנייה.. אבל בנדוד שלי היה שם אז זה הפך כבר למשהו אחר

flora non

New member
הממ...../images/Emo4.gif

אני לא רואה לא את זה ולא את זה. אולי קצת "נולד לרקוד", כשאין מה לראות... "מתי נתנשק" נראת לי סתם דרמטית למרות שלא ראיתי אותה מעולם, והעונה הנוכחית של נולד לרקוד נחמדה ותו לא. "נולד לרקוד" נהיה משהו זניח שלא ממש מדברים עליו...

למעלה