חצישלישרבע
New member
תגידו, מה אתם רוצים../images/Emo35.gif
לא להבהל, אין כאן נימה עויינת. אז הפורום הוא די חדש, ונחמד לראות שיש היענות, אז חשבתי לרתום אותה לטובת העתיד: דיברנו על זה שפינת מתכונים שתופיע אחת לכמה זמן , ושהמתכונים שיופיעו בה יקובצו למאמר בפורום, היא רעיון מוצלח
כעת ישנו מאמר שאני כותבת שילקט מידע בסיסי לגבי חשבונות והערכה גסה לעלויות, כי נראה שזו שאלה פופולרית, ואני צופה את הופעתה גם בעתיד. עליו תפתח הודעה בהמשך השבוע, כדי ללטש לפני שמעלים. רציתי לדעת, אילו עוד דברים הייתם רוצים לראות כאן? הכוונה היא לא נושאי שרשורים, כי כאלו יש מלא וכל פעם שמעניין אתכם משהו אתם יכולים לבוא גם מיוזמתכם ולהעלות אותו (רמז, רמז
) אלא יותר בכיוון של פינות קבועות, מאמרים , אולי אפילו אירוחים של אנשים (מחשבות שהיו לי בעניין הזה זה לדבר קצת עם מישהו שמבין על לשון חוזים, ואולי גם להביא מעצב/ת פנים להתייעץ בנוגע לעיצוב דל תקציב). כל מה שנראה לכם שיכול להיות נחמד ומעניין, אני רוצה לשמוע.
לא להבהל, אין כאן נימה עויינת. אז הפורום הוא די חדש, ונחמד לראות שיש היענות, אז חשבתי לרתום אותה לטובת העתיד: דיברנו על זה שפינת מתכונים שתופיע אחת לכמה זמן , ושהמתכונים שיופיעו בה יקובצו למאמר בפורום, היא רעיון מוצלח