תגידו, מה אתן חושבות על זה?

mgirl

New member
תגידו, מה אתן חושבות על זה?

תראו כאן. לא יודעת מה אתכן, אבל אני לא הייתי קונה בחיים לק בשם 'מלנומה'...

Marble Arch

New member
צ'יינה גלייז - קשת של תקווה

קראתי בבלוג של לבנת את הפוסט הזה על קולקציה חדשה של צ'יינה גלייז ש18% מההכנסות שלה הולכות לארגונים הפועלים לחקר מחלת הסרטן. מה אתן חושבות? הייתן קונות לק שהשם שלו הוא סרטן קיבה, או סרטן אשכים?

אני חובת ש18% זה מעט מדי

אבל זו יופי של יוזמה. וכאמור זה לא השם, אלא הייצוג

mgirl

New member
או תשרשרי אותי לכאן ../images/Emo13.gif

זה מצחיק שפתחנו הודעה באותו רגע...

ענבל30

New member
זה לא השם של הלק

הרווחים ממכירת הלק הזה ילכו לעמותה/ארגון שמגייס כספים למחקר ומלחמה בסוג הזה של הסרטן. מאפשר לאנשים שיש להם אינטרס או רצון לתרום למען מחקר של סרטן מסויים לעשות זאת גם בדרך זו. אני מבינה שללקים האלו אין שמות - פשוט ליד כל צבע מצויין לאיזה סרטן הוא משוייך. אני יכולה להבין את הרתיעה - אבל יש אנשים שזה חשוב להם ויקנו את הלק המסויים כדי לתרום. אחת הבלוגריות סיפרה פעם שאמא שלה נפטרה מסרטן ריאות. היא קונה את כל הלקים של OPI שנקראים breath lite שהיא מוצאת - זה הלק שהרווחים ממכירתו הולכים למחקר ומאבק בסרטן הריאות. גם כשהיא משתמשת בצבע אחר של לק, היא מורחת את הלק הזה בצד הפנימי של הציפורניים שלה. זו עוד דרך בשבילה לכבד ולזכור את אמא שלה...

mgirl

New member
בחיי שזה השם של הלק...

אפילו כתוב שם "each one named after a type of cancer". עכשיו, כמובן שאין לי שום התנגדות לגיוס כזה של תרומות לעמותות, פשוט ציינתי שיהיה לי קשה מאוד לקנות לק בשם 'testicular cancer'... זה יצור אצלי תחושה מאוד מפחידה שאם אני אשתמש בו יהיה לי, אמ, לצורך העניין, סרטן אשכים... (היפותטית כמובן
כי אני בחורה וזה). והסיפור שצרפת באמת מרגש...

לא בדיוק.

את יודעת מה זה pink ribbon? זה הסרט שמייצג את סרטן השד. לכל זוג של סרטן יש סרט עם צבע שמייצג אותו. כנל למלנומה. השם הוא ייצוג, לא יותר מזה.

mgirl

New member
כמובן שאתם זכאיות לחשוב מה שאתן רוצות

אבל אני עדיין בטוחה שזה השם של הלקים. הנה גם לבנת כתבה 'לכל אחד מגווני הלקים בקולקציה ניתן שם הקשור למחלה'.

Marble Arch

New member
וואו איזה תיאום!

ענבל- גם אני חשבתי שזה השם של הלקים אבל מה שאת אומרת נשמע הרבה יותר הגיוני..

ענבל30

New member
אוקיי...

זה לא שעכשיו נשים ישימו את הלק הזה ויראו לחברות: נכון יפה לי סרטן השד?
השם כאן הוא למטרה אחת - שיהיה קישור בין הצבע (לרוב סוגי הסרטן יש איזה צבע קבוע שמייצג אותם) לבין סוג הסרטן, וזאת כדי שאנשים (הממ... נשים?) יוכלו לבחור את הסוג שחשוב להם יותר לתרום לו. גם אם זה כתוב שחור על גבי פתקית עגולה קטנה בתחתית הבקבוק, זה לא שעכשיו יעשו מזה איזה מותג - הקטע פה הוא שונה לגמרי. אישית הייתי רוצה לקנות את הורוד (את רואה? אני לא קוראת לו "סרטן השד" למרות שזה השם שלו
) וכן - הייתי הולכת איתו בלי בעיה. למה השם שלו צריך להפריע לי? זה כמו ללכת עם סרט ורוד על הדש - רק בצורה שיותר מדברת אלי. ומאחלת לך שלעולם לא יהיה לך סרטן האשכים, או כל סרטן אחר

mgirl

New member
ברור שלא...

והאמת שאת בטח צודקת שאנשים פשוט לא יתייחסו לשם. אבל אני חושבת שכמהלך שיווקי מצד צ'יינה גלייז, ביחוד בקולקציה שרק 18% ממנה הולכים לתרומה וכל השאר לכיס שלהם, היה כדאי לכנות את הלקים בשמות קשורים למחלות אבל קצת פחות מאיימים...

ענבל30

New member
ובאיזה שם היית בוחרת למשל...

ללק המקושר לסרטן המעי הגס?
(ומעניין שהצבע שלו הוא חום...
) השם ש-OPI נתנו: breath lite מקסים בעיני - חיובי ואופטימי ועדיין קשור לנשימה ולריאות. אפשר בהחלט היה לנסות את הכיוון הזה...

mgirl

New member
זהו, לדברים כאלה התכוונתי...

אבל אני חושבת שאת השם של הלק החום הייתי משאירה 'סרטן המעי הגס'

למעלה