תגידו מה באמת גברים רוצים?

תגידו מה באמת גברים רוצים?

יש לי התיעצות קטנה איתכם חברים וחברות בעיקר חברות הסיפור שלי הולך ככה: הכרתי בחור מאוד מנומס נחמד שמבוגר ממני בעשר שנים יצאנו בפעם הראשונה ביום שלישי שעבר והיה לנו ממש כיף ובמשך שלושה ימים הוא התקשר אלי המון מהעבודה שלו רק בשעות הלחץ אצלו הוא לא יכל לדבר איתי והוא כל הזמן אמר לי שהיה לו מאוד כיף איתי והוא מעוניין בהחלט בהמשך איתי והוא אפילו הבהיר את זה באזני ביום שבת בערב שהוא יהיה בשלב מסוים לגור איתי לפני יומים הוא אמר לי שבעיניו הקשר שלנו שלו איתי מאוד משמעותי וזה עשה לי מאוד טוב על הלב... עכשיו במשך שלושת הימים האחרונים של שבוע שעבר שנפגשנו שלוש פעמים והוא התקשר אלי מהעבודה כל הזמן הוא אמר לי שהוא חושב עלי מאוד ולא יכול להפסיק לחשוב עלי והוא מתגעגע ומת לראות אותי וגם היום למעשה הוא אמר לי את זה... אבל לפעמים אני מרגישה מה זה חסרת אונים אני מרגישה שהראש שלו בימים האחרונים לא איתי העניין הוא שהוא עובד מאוד קשה עכשיו כשפסח מגיע אצלו בעבודה זה בית משוגעים והוא לא צריך להגיד לי את זה אני שומעת את זה כשאני מדברת איתו הוא עושה מליון דברים בבת אחת הוא מדבר איתי מדבר עם עוד שני חברה שולח נהגים לדרכם אני מאוד משתדלת להתחשב בו בעייפות שלו אחרי העבודה והוא מביע את זה עד כמה הוא מעריך את ההתחשבות שלי בו..... אבל אני לפתע נתקפתי בקטע של לחץ למרות שאני מקבלת ממנו המון פידבקים טובים ושהוא מעוניין בקשר אני לא יודעת איך להסביר לכם את התחושה שלי בפנים אני חסרת מנוח ניסיתי בשעתים האחרונות להתקשר אליו פעמים שלוש אני לא רוצה להיות קרציה ולמרות שדי כיף לו לקבל את הטלפונים שלי ולדבר איתי ואני מעניינת אותו מאוד אבל בשעתים האחרונות או יותר נכון מאז השעה חמש אחרי שדיברתי איתו לאחרונה אני לא מצליחה לדבר איתו וזה בשעה וחצי האחרונות מה אתם חושבים שאני סתם לחוצה? מתרוצצות אצלי בראש כל מיני מחשבות ורק התחלתי את הקשר הנפלא הזה איתו

Sefy

New member
את מלחיצה את עצמך סתם ../images/Emo4.gif

הבן אדם עובד, תני לו לעבוד, חכי שיהיה קצת פחות לחץ. למה להפריע לו שם ?

ספי יקר בוקר טוב וסופשבוע רגוע ../images/Emo140.gif

תודה לך על העיצה המתוקה שלך היא מתקבלת בברכה...... עכשיו אני יותר רגועה אתמול בלילה דיברתי איתו והאמת שעובר עליו שבוע מטורף מאוד והראש שלו לא במקום במיוחד אבל אני יודעת בוודאות שהוא מעוניין בי מאוד ורוצה לראות אותי אני סתם הלחצתי את עצמי אתמול חינם על לא כלום ("עליה וקוץ בה" אתה יודע....). ספי תודה רבה מקרב לב לך שתהיה לך אחלה שבת

Sefy

New member
שיהיה גם לך שבוע רגוע ומקסים ../images/Emo140.gif

ולהפסיק להלחיץ את עצמך יותר מידי, עוד יהיו לך שערות לבנות מרוב דאגות!

שמחה לשתף אותך במשו קטן ../images/Emo85.gif

שאני אחרי המקרה האחרון שהיה לי והיה לי מקרה די מצער עם גבר אחר החלטתי החלטה אמיצה מאוד שאני יותר לא מתכחשת לאינטואיציה שלי ל
האדומות שלי שמתבשלות בבטן....... היום היה לי מקרה כזה עם הבחור הנ"ל היתה לי הרגשה מסויימת לגביו אחרי השיחה הראשונה שלי בבוקר איתו הרגשתי משהו שעכשיו חמש שש שעות אחר כך התבררה ההרגשה כנכונה מאוד והוקל לי מאוד מעכשיו והלאה אנלא מתכחשת לרגשות הפנימיים שלי כי הם מסתבר הכי צודקים ואני צריכה יותר לשחרר אותם ולהאמין בהרגשות האלה ולעמוד על שלי

Sefy

New member
זה לא נשמע כל כך טוב ../images/Emo4.gif

אני לא אומר שלא תלכי לפי ההרגשות, אני אומר שלפני שקופצים למסקנות, אז שואלים מה לא בסדר. לא לשפוט לפני שיהיו הוכחות ביד. לפעמים האינטואיציה הזו תגרום לך לגרום לו להוכיח לך שאת צודקת רק כדי שתפסיקי לחשוד בו. ומה יצא לך מזה ? עוד שתי שיערות לבנות

אני לא חושדת בו וגם לא נתתי לו

הרגשה שאני חושדת בו על פי ההתנהגות שלו ספי אני לא חושדת בו בכלל הוא גם לא הטיפוס שמתנהג בצורה כזו שהחשדות שלי מתעוררים הוא בחור ביישן ולא מתחיל עם כל בחורה הוא מאז הגירושין ספי יצא רק עם שתי נשים לפני או שלוש וזה לא הצליח לו או שהוא החליט שזה לא התאים לו משום מה או שהוא לא מצא חן בעיני אותה בחורה וממה שאני מרגישה ממנו זה שהוא מאוד רציני הוא שקט מאוד וכיף לשנינו ביחד הוא גם לא הטיפוס שיתעסק מאחורי הגב עם מישהי אחרת ויבגוד ואני האמת לי מה שהוא אמר לי כבר ביום שבת האחרונה שהוא שקוף ושאני קוראת אותו כמו ספר פתוח ואין לו מה להסתיר ממני

Sefy

New member
אז הכל טוב כן ? לא להדאיג אותי! ../images/Emo12.gif

יש לי לב חלש, לא עומד בלחצים

אין מקום לדאגה ספי יקירי ../images/Emo39.gif

רק מה הראש שלו לא במקום וזה כן קצת מדאיג אותי הוא פשוט נקרע לגזרים בגלל העבודה והוא קצת בלחץ אולי אפילו הרבה וכל השבוע הוא לא ישן כמו שצריך וזה גם מדאיג אותי ספי הוא רוצה אותי מאוד אני מרגישה את זה וגם שומעת ממנו את זה הוא רק צריך ללמוד איך לחלק את הזמן שלו נכון ואני לעומת זאת צריכה להיות סבלנית כלפיו כי הוא ממש מה זה בלחץ בגלל העבודה ויש לו גם על הראש את עניין הבית שהוא קנה והבית עדין לא מוכן סופית אוקצור רב עיסוקים הבחור ואני מקווה מאוד שהוא יוכל מתישהו להשתחרר מהלחץ הזה ולמצוא זמן בשבילי גם

Sefy

New member
אני בטוח שהוא ימצא ../images/Emo24.gif

רק תני לו זמן, לא להוסיף לו עוד לחץ, כי אני בטוח שזה לא יעזור

ברור שהלחץ שלי עליו לא יעזור

הלוואי שימצא כבר כי אני בכיליון עיניים רק לראות אותו והוא יודע את זה והוא רוצה את זה גם והאמת שאני קצת מאבדת את הסבלנות שלי שאני לא רואה אותו אבל אין מה לעשות אני צריכה הרבה כוח ואני לא יודעת מאיפה להשיג את זה רגע ספי יש לי משו קטן לכתוב לך במסרים האישיים משו שאני רוצה שתגיב עליו

Sefy

New member
ראיתי ואני אגיב ../images/Emo24.gif

רק קצת ארוכות, אז תני לי קצת זמן

למעלה