תגידו מה גרין דיי נחשבים?

Mohawk Tom

New member
תגידו מה גרין דיי נחשבים?

זה לא בדיוק יכול להיות פאנק רוק אבל מישהו אמר ל שזה אלטרנטיב םאנק

Superunknown1

New member
אני לא ממש בטוח שיש כזה דבר,

ואם כן אז מ-מ-ש לא. אבל ממש. מממ.... פאנק-פופ? כן. מי עוד מסכים איתי?

משום מה קשה להגדיר את גרין דיי

יש אנשים שאומרים שהם אפילו פופ פאנק כי יש להם כמה שירים שהם קצת מזכירים פופ פאנק, אבל מצד שני רוב השנים שלהם הם פאנק רוק אבל אין לי מושג למה אלטרנטיבי...

באמת להתחיל לפרט?

תראה מה שאני אוהב בפאנק רוק זה שאין לו מאפינים רקבועים, אופספרינג נופקס וגרין דיי שהם שלושת הלהקות פאנק רוק הכי אהובות עלי שונות לגמרי אחת מהשנייה, במילים ובמנגינות...

Superunknown1

New member
נופקס- פאנק רוק.

גרין דיי ו-אופפספרינג זה פאנק פופ. מה קשה בזה?

xero1

New member
נופקס (המודרנים) ואופספרינג

פאנק-רוק ולפעמים פאנק-פופ, ניו סקול בקיצור. גרין דיי = פאנק פופ.

O MY GOOOOD

New member
גרין דיי לפי דעתי כבר מזמן...

לא נחשבים לפאנק.במיוחד אחרי הדיסק האחרון שלהם (warninng)... אין לי מושג למה הם השתנו כל כך אבל אחרי dookie הם רק בירידה מתמדת... חבל!

יש לי רעיון

גרין דיי זה רוק.. אבללל אפשר להמציא סוג חדש שיקראו לו גרין דיי... נכון חכם? (מה שניסיתי להגיד זה שאי אפשר להגיד את גרין דיי כל כך)

Superunknown1

New member
רוק?!

פאנק רוק מילא, וגם זה ממש לא.... פאנקפופ, מי מסכים? [אתם יודעים, זה שיש שם את המילה פופ זה לא אומר שזה בריטני ווסטלייף ואלה... לא לפחד..]

Superunknown1

New member
לא ממש נראה לי..

אני לא חושב [אבל אני לא בטוח כ"כ, אל תתפוש אותי במילה] שזה ככה. זה כמו פאנקרוק, רק בלי צרחות, ומוזיקה פחות קצבית וזה...

BrickWall

New member
לדעתי דווקא

גרין דיי הם לא פופפאנק ולא פאנקפופ ולא פאנק רוק לדעתי גרין דיי הם פשוט רוק אולטרנטיבי שקט...

Superunknown1

New member
אלטרנטיבי?!

אהה... או שאני לא מעודכן, או שפופפאנק [שזה גרין. שמעת אותם פהם? איך הגעת לפאנקרוק?] זה הסגנון המיינסרמי ביותר בימים אלו?

זה לא אלטרנטיבי

והסגנון המיינסטרימי ביותר זה פופפאנק מהסוג הגרוע, ופופ. אבל גרין דיי זה הסוג הטוב של פופפאנק, פאנק רוק, בלה. גרין דיי זה לא אלטרנטיבי..

Superunknown1

New member
מה זאת אומרת הסוג הטוב?!

יש פאנקפופ, שזה פאנקפופ. שזה גרין דיי, וסאם 41- שהם המוכרים יותר. יש למשל, שתי להקות אדירות- good charlotte, yellowcard שהן פופאנק, רק לא מוכר. אה! וגם rufio..

Superunknown1

New member
*

ההלקות שאמרתי שהן לא מוכרות. אז סליחה, הן כן, דיי. אבל פחות מבלינק, סאם, גרין דיי, נ-פ-ג´ וכאלה..

למעלה