תגידו, מה דעתכם להיפגש?!?!

תגידו, מה דעתכם להיפגש?!?!

אולי נכנס את חברי הפורום (מי שירצה, בטוח שלא הרוב ירצו) לאיזו פגישה כיפית במקום פיסי (ולא בחלום
)? בדיוק כמו שאנחנו עושים כאן, אבל פנים מול פנים? זה יהיה גם קטע כזה של גיבוש, מה אתם אומרים?! נשמע לי כיף אדיר!!! ובטח גם יהיה לנו אחר כך משנה-כיף להתכתב בפורום. אז מה אתם אומרים?!?! תגובות!!!! שלכם באהבה, בן

shkool

New member
קודם כל אל תשאל למה אני מחובר עכשיו

זה נשמע דווקא רעיון טוב אבל אני לא חושב שאני יבוא, אתה מבין, היום שום דבר לא בטוח ואני לא יכול לבטוח בבן אדם שאני בחיים לא ראיתי הוא דיברתי(לדבר בפורום זה לא נחשב), אז אל תיקח את זה אישית - אבל אני בחיים לא יכול להיות בטוח במאה אחוז שאני מדבר פה עם בנ-אדם שפוי בדעתו שלא מתכוון לרכז את כל חברי הפורום ולרצוח אותם(אני מתנצל מראש על המחשבות הסדיסטיות שלי...) ואז לעשות ברבקיו-פורום חלומות צלולים.... תודה על ההצעה אבל לא תודה... אני אוותר... שלך, לא רוצה שיעשו ממני ברבקיו, shkool

שיט, עלית עלי. הלכה התוכנית...

אבל בעצם, לא! היא לא הלכה! כי כולם בטח יחשבו שאני מתלוצץ... איזה יופי של כיסוי!! וואו! אפילו ברגע זה כולם משוכנעים שזוהי בדיחה... איזה כיף!!! אה, כן, חבר´ה, זאת אומרת, זאת בדיחה, בטח, מה אתם חושבים...

אלדר

New member
נשמע רעיון מאוד נחמד.....

אבל אצלי זה רק תלוי איפה ומתי... אני עסוק די מאוד בזמן הקרוב בחודש הבא ככה שזה תלוי מתי ואיפה... לא רחוק מידי מהנגב... אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

Night Star

New member
אני רוצחת!!!

לא , אני סתם צוחקת....טל תחביא את הגרזן והסכין...חח אם אנחנו נפגשים איפה נפגשים (כן גם אני חלק מהפורם אבל מלא זמן לא הייתי פה , והייתי גם בשם אחר!!!) אם אף אחד לא יודע מי אני... קוראים לי טל אני בת 14 מראשון לציון ואם מישהו רוצה לדבר איתי באיסיקיו האיסיקיו הוא:120140764 שלכם טל

אולי

New member
אני חושבת

שכל הכיף בפורומים שלא ממש מכירים אחד את השני... זה דווקא נחמד לחשוב שאתם לא יודעים מי אני ואני לא יודעת מי אתם במציאות. בכל מקרה לא הייתי מגיעה, למרות שכן הייתי שמחה להכיר חלק ממכם. מצטערת.

למעלה