תגידו מה דעתכם על ...

loveyourself

New member
תגידו מה דעתכם על ...../images/Emo20.gif

ד"ר פיל בכבודו ובעצמו- מבחינת אופי, מראה, אישיות

אני אמנה רק מה שאני אוהבת בו בסדר?

הקול שלו מאוד נעים איך שהוא מצליח למצוא את שורש הבעיה של האנשים האופן שבו הוא שם לב לפרטים ונותן המון תשומת לב הפתרונות שלו היחס שלו לאישתו

לאפיין את הד''ר אה

אני אוהב את הגישה שלו, איך שהוא ניגש לעיניינים ומטפל בהם, הוא ידוע כ"Shooter" שאומר לאנשים את האמת בפנים ועם זאת הוא עושה זאת בצורה חיננית והרבה פעמים מוסיף הומור והומור עצמי שעושה את זה מאוד נוח. הוא מקצועי ולא מחפף, אינו מתנשא ומכבד את הסביבה. מבחינת מראה רואים שהוא בחור גבוה ובנוי טוב עוד מהימים שהוא שיחק פוטבול, נראה שהוא במצב בריאותי מצויין ואפילו שהוא קצת מלא אני מאמין שזהו המשקל האופטימילי בשבילו כי כך בנוי גופו והוא לא צריך לשנות כלום. הדבר היחיד שקצת מציק לי בו זה האמריקניזציה, מרגישים את זה אצלו כל כך חזק. כל האידיאלים האמריקנים, החלום האמריקאי.. this kind of stuff.

brum

New member
לא סתם הוא לא מפסיק להביא רייטיג

ממה שרואים בטלויזיה (אי אפשר לדעת אף פעם אם זה באמת) הוא בעל אופי נח וממגנט וזה מה שגורם לאנשים לכתוב אליו ולרצות להיות בתוכנית. האישיות שלו והנחישות שלו הם אלו שעשו את התוכנית, הוא ידוע לתת שואו ויודע לאזן את הדברים בין פרסומות להתמקדות בענין שלשמו הוא הגיע לעשות תוכנית, קשה להבחין בצד הממוסחר שלו (מי שנכנס לאתר שלו הרשמי מרגיש את זה יותר), הרצינות שלו לצד ההומור שלו גורמים לאוירה נהדרת ולרצון לשמוע אותו מדבר, אני באמת מאמינה לו שהוא רוצה לעזור לאנשים יותר ממה שהוא רוצה רייטינג טוב ונראה שהוא מתכונן היטב לפני שהוא מדבר עם המטופל התורן, גם אף פעם לא שמעתי או ראיתי תוכנית עם פסיכולוג שעזר מעבר למה שהיה בתוכנית או נתן "מתנות" מתוך רצון לעזור או לתת הרגשה טובה למי ששפך את ליבו בתוכנית (כמו שלאנשים שהיו במצוקה כלכלית נתן להם דברים שהם צריכים ולמי שנהרס לו חלק מהחיים בארוע - כמו לאחרונה החתונה - נותן חוויה מתקנת) אני לא חושבת שהוא נראה ממש טוב אבל אני גם לא חושבת שזה משהו שחשוב, אם כי הוא לא מכוער והוא לבוש כמו שפסיכולוג צריך להיות לבוש

Y. Welis

New member
הומאניסט גדול, בעיקר

ומעבר לכך מאזין חד אוזן ששומע דברים שאחרים לא קולטים; ההכשרה המקצועית היא רק עזר-טקטי כאן - היכולת הכמעט טלפאתית שלו לשמוע מה האדם שממולו *באמת* אומר, היא הדבר שעושה אותו למה שהוא. מעבר לכך האנושיות הרבה, הצבת הילדים במקום ראשון בכל סיטואציה; האינטלקט החד שמסייע לו להפריך מיד כל תירוץ 'הגיוני' לדבר שאינו הגיוני (ויש הרבה תירוצים כאלה - לרוע המזל תראפיסטים רבים אינם יודעים לסנן אותם, ולכן נכשלים בטיפול), יכולת ריכוז מדהימה שמאפשרת לו להתמודד עם מספר אנשים במקביל ולערוך תראפיות קבוצתיות, ומעל לכל ביטחון מוחלט בדרכו ובאמונתו להיטיב.

OrLiTooSh

New member
תשובהההההההה-

אני חושבת שהוא בן אדם מדהיםםם!! החוכמה שלווו מדהימה! ולא רק חוכמהה איך שהוא מבטא את החוכמה שלו ואיך שהוא עוזר בדיוק בנקודות הנכונות! לדעתי בן אדם נדיר! הלוואי וכל האנשים היו כמו ד"ר פיל :]

חח מה את חושבת

שהוא עובד לבד??? ברור שלפני כל תוכנית הוא יושב עם המטופלים ומשוחח איתם וברור שיש אנשים מאחורי הקלעים שאומרים לו מה להגיד אין מצב שהוא מדבר ככה במציאות הוא נורא אגרסיבי ומדקלם נאומים שלמים כאילו נכתבו מראש אז מה בן אדם נדיר מה הבעיה לקחת מישהו מהרחוב ולתת לו תסריט הוא עוזר בנקודות הנכונות כי הוא בודק כל מקרה לעומק ויש איתו אנשים שעוזרים לו

brum

New member
צריך כשרון וסוג של שרמנטיות

לא כל בנאדם יכול לעשות את זה כי צריך כשרון בשביל לגרום לאנשים להפתח כך, יש דברים שהוא שולף מהשרוול והוא יודע מתי לשלוף אותם ואיך, צריך ידע בפסיכולוגיה בשביל לדעת לשאול את השאלות הנכונות לאחר השאלות שרשומות על הכרטיס וכמו שכתבתי קודם הוא צריך גם שרמנטיות ונוכחות בימתית שתמשוך הן את האורח והן את הצופים. ברור שהוא מדקלם דברים - יש דברים שהוא מאמין בהם והוא חוזר עליהם כל כך הרבה פעמים שזה נהיה דקלום (הוא פסיכולוג כבר הרבה שנים), הוא גם רושם לעצמו דברים על מנת שלא ישכח ולכן הוא מקריא אותם וברור שהוא עוזר בנקודות הנכונות כי הוא בודק אותן ואנשים עוזרים לו - ככה צריך להיות ואוי ואבוי אם היה אחרת. אני חושבת שהוא אגרסיבי כשצריך להיות אגרסיבי והוא עושה זאת בחוכמה רבה. רואים אותו גם מתראיין בתוכניות שונות וכן - ככה הוא מדבר (בטון קצת פחות מרצה אבל החינניות והחוש הומור זה חלק טיבעי אצלו) הכשרון של ד"ר פיל הוא כשרון מיוחד שהוא נולד איתו מעבר לחוכמה הרבה שהוא מפגין והאמפתיה והסימפטיה שהוא מעורר ואת זה יש לאנשים מעטים ולכן הוא כזה מצליח. קחי למשל את ורדה רזיאל ז'קונט ובעלה שעשו תוכנית ביחד - הרבה יותר נעים היה לשמוע את בעלה מדבר מאשר אותה ועם זאת מעבר למשפט אחד או שניים הוא לא ידע להמשיך את השיחה עם הצופה שהתקשר והיא - בכלל לא נעים להקשיב לה (לא משנה אם העצות שלה טובות או לא היא פשוט גורמת לפחד כשהיא מדברת)

למעלה