תגידו, מה דעתכם? הביעו דעתכם
S shellyland New member 6/6/04 #2 רציתי להביע את דעתי. באמת. אבל היו יותר מדי קישורים להכנס אליהם. למה לא הבאת ישר את המאמר? אין לי סבלנות להכנס למבוך אינסופי של לינקים. מישהו יצטרך פעם להסביר לי למה אין דבר שלם יותר מלב שבור.
רציתי להביע את דעתי. באמת. אבל היו יותר מדי קישורים להכנס אליהם. למה לא הבאת ישר את המאמר? אין לי סבלנות להכנס למבוך אינסופי של לינקים. מישהו יצטרך פעם להסביר לי למה אין דבר שלם יותר מלב שבור.
כ כנף New member 6/6/04 #3 ../images/Emo32.gif זה כי, למשל, אותו לב שבור התנסה בכל כך הרבה דברים, שכתוצאה מכך יצא שלם יותר, חכם יותר, מבין יותר, מודה יותר, מקבל יותר, משלים יותר, שמח בחלקו יותר (מדבר-יותר-מדי יותר) וכו'. ועכשיו ילדה, ארצה!
../images/Emo32.gif זה כי, למשל, אותו לב שבור התנסה בכל כך הרבה דברים, שכתוצאה מכך יצא שלם יותר, חכם יותר, מבין יותר, מודה יותר, מקבל יותר, משלים יותר, שמח בחלקו יותר (מדבר-יותר-מדי יותר) וכו'. ועכשיו ילדה, ארצה!
S shellyland New member 6/6/04 #4 דמגוגיה. אני מעדיפה את דליה רביקוביץ': "לבך מכאיב לך, אבל הוא לא ישבר". ודי כבר להגיד אותי, מלשן!
S shellyland New member 8/6/04 #8 ../images/Emo32.gif יש משהו שאני מאוד אוהבת בצורה "אל תהיי כועסת". לא יכולה להסביר למה. משהו אינטימי, מחבק, כמעט אפילו מגן. זה רק אצלי?
../images/Emo32.gif יש משהו שאני מאוד אוהבת בצורה "אל תהיי כועסת". לא יכולה להסביר למה. משהו אינטימי, מחבק, כמעט אפילו מגן. זה רק אצלי?
S shellyland New member 8/6/04 #10 ../images/Emo45.gif יד ענוגה היתה לה... אני תוהה איך להבין את ההודעה הזאת.