תגידו, מה הם יכולים לעשות למענכם?

קפת

New member
תגידו, מה הם יכולים לעשות למענכם?

ונפתח בוידוי: ראיתי את התכנית של יעל בר-זוהר. כן, ואני לא מתביישת להודות בזה. טוב, לא ממש ראיתי הכל, בעיקר את הסוף (זו דרך מצויינת להעביר את הזמן עד שהלאק מתייבש). לא אלאה אתכם בהגיגי בנוגע לתכנית (משעממת, צפויה, משעממת, עילגת ומשעממת), רק רוצה לתפוס עליה טרמפ. בסוף התכנית הודיעה יב"ז מי יהיו אורחיה בתכנית הבאה - מאיה (איפה היית, מזמן לא שמענו ממך) בוסקילה וציפי (ואיפה את היית ולמה ממך לא שמענו מזמן) שביט, והזמינה את הצופים והצופות (צ'רלי וחצי?) לשלוח בקשות מה היו רוצי שמאיה ו/או ציפי יעשו למענם. מאורחי התכנית הראשונה, יצפאן ורביבו ביקשו וקיבלו ליווי לקורס הכנה ללידה (יצפאן) ושיעור פרטי בכדורגל (רביבו). ובכן, פורום קפת מגיש לכם את האפשרות הזו על מגש של סחוג: מה הייתם מבקשים מבוסקילה ושביט לעשות למענכם (שתיהן ביחד ו/או כל אחת לחוד). (אני, למשל, הייתי מבקשת משתיהן בנימוס אך בתקיפות להיבלע באנונימיות, אבל זו רק אני). ואם יש לכם סלב מועדפים לניצול (לבוגו בטח יהיה מה לבקש מאורית פוקס, ובחבח יכול להתבחבח על מר ביג, למשל) - אז היו אורחים שלי.

בחבח

New member
הן יכולות לעשות הרבה דברים

ממאיה בוסקילה הייתי מבקש שתבצע את זממה ביעל בר זוהר. מציפי שביט הייתי מבקש שתשים זמם לאיזה שלושים שנה. ממי עוד הייתי מבקש משהו ? אני אחשוב על זה בדרך לאוכל. נשוב בהמשך (כנראה)

מאיה וציפי

מציפי שביט הייתי מבקשת שתלך קצת יותר רחוק עם פוזת האני-ג'ינגית-קטנה-קופצנית-ושמחה-תמיד ותממש את יעודה האמיתי - להיות כינה במבושיו האדמוניים של ביל גייטס. כך אדע שמצד אחד היא נחסכת ממני ומאידך דבר לא נחסך ממנה. ככינה, כמובן. ממאיה בוסקילה אבקש שתגלה לי מה יש בקילומטר המשתרע בין זוג הדדיים שלה (ואל תתווכחו - זה לפחות קילומטר ויודע כל מי שראה את הקליפ "יש בלבי כינור" או איך שלא קוראים לסאגה האינסופית הזו). מה? מה יש שם? מסלול למיטיבי לכת? פס רחב? אינקה טרייל? מסלול נחיתה של קונקורדים? מעניין מתי יביאו לשם את דודו טופז.

בחבח

New member
טוב. אחרי הפסקה קצרה לתזונה הכרחית

הייתי מבקש מרפי גינת שיעביר סדנא בדיאטת השמנה. נראה לי שזה יהיה צודק לראות אותו חוזר למימדיו הקודמים. הייתי מבקש מארז טל שיקדיש שעה לצפייה בתוכנית החדשה שלו בליווי הערות ביקורתיות הייתי מבקש מהפיינאליסטים של כוכב נולד שלא ישירו המנונים מייבשים בגמר הייתי מבקש מהראל סקעת שייצא מהארון בנאום הזכיה אחרי שינצח את כוכב נולד הייתי מבקש מאורנה בנאי שתבטיח שבפעם הבאה שהיא מבטיחה לא לעשות את לימור ובוכה כמה רע לה שרק מזהים אותה עם לימור, שתישבע שאם זה יקרה היא תתרום את כל רכושה לנזקקים הייתי מבקש האקדמיה לקולנוע ישראלי להפסיק לקרוא לעצמם ככה כי זה מביך את הביטוי. וגם להפסיק לקרוא לפרס שלהם אוסקר. מה עוד... אני לא יצירתי כל כך כרגע.. שניה הייתי מבקש מרננה רז את הטלפון שלה טוב. זה לא בדיוק מצחיק. הייתי מבקש מחיים הכט להעביר נאום ארוך עם ידיים קשורות מאחורי הגב הייתי מבקש מאבי ביטר, אריאל שרון, עומרי שרון, רפי גינת ועוד כמה אנשים טובים ובריאי משקל שיעבירו סדנאות אכילה בכביש מס' שש, תוך כדי הליכה איטית וקפיצות במקום, עד שכל הכביש ישקע בחזרה ולא יהיה שמיש יותר. הייתי מבקש מהמפכ"ל החדש לעשות בחינת קריאה. הייתי מבקש מרוני דואני, הראל סקעת, נינט טייב, סשה גרישקוב, מאיה בוסקילה, האחיות פיק וכל מי שהתחרה או חושב להתחרות בכוכב נולד לשבת ולשמוע הרצאה של רפי פרסקי ואדם על הדברים שאנשים עושים לאחר שההצלחה הרגעית הלכה. וכמובן הייתי מבקש משרה ג'סיקה פרקר שתבוא לארץ להצטלם לפרסומת לדאודורנט honek

Ricca

New member
זה שאני לא מכירה 90% מהשמות זה טוב

נכון? אני הייתי רוצה ממאיה בוסקילה לעשות ביצוע לברבאבא (נולד בגינה..) אני חושבת שהלהיט הזה נשכח, הגיע הזמן שהוא יחזור למצעד, סוף סוף שיר עם ערכים חיוביים: כשהעולם מסתלבט עלייך, פשוט תמצא לך מישהי מכוערת (מומלץ מעדות המזרח) ותפליצו בלונים קטנים. ואת ציפי שביט אני רוצה בבלונד. אני לא חושבת שהיא ראוייה לשיער הג'ינג'י שלה. מהפיקיות אני רוצה חתימה וכרטיס מאחורי הקלעים. מיוצרי הסדרה מיכאלה, אני רוצה תחקיר לגבי איך הם העזו להרוג את משה, ואני רוצה לראות עכשיו איך הם מחזירים אותו לחיים. חשבתי אולי לנסות לשחק שוב על הקטע של התאומים שמשתולל בסדרה הזאת, אבלזה פשוט לא מסתדר. מנשיא האיחוד האירופי אני רוצה אזרחות. ומבראד פיט אני רוצה הסבר והתנצלות על איך הוא התעלם מאהבתי אליו ואיך הוא הלך לג'ניפר המעיקה הזאת.

קפת

New member
../images/Emo32.gifוואלה?

סקעת אליל הבנות המתקתק הוא נושך כריות? זה בהחלט מזביר את הבחירה ב"בדידות". מחווה לפייגלע שחור התלתלים הלטנטי לנצח. איזו מלה לא הבנת, לריסה?

סיטרא

New member
נושך כריות

זה לא פוליטיקלי קורקט. יש לומר - אוחז בקרנות המזבח, צלוב הפוך או נוגס מדרגות.

קפת

New member
מוזג, תן לי פעמיים בוסקילה, על הקרח

מזה נוגס מדרגות? מצטערת, אבל הדימיון המוגבל שלי לא מצליח להפוך בביטוי הזה, לא כל שכן לקשר אותו לבוחשי שוקו.

סיטרא

New member
הכל תלוי

בלוקיישן, בסיטואציה, בויברציה ובמה שיש. זה יכול להיות גם נוגס כיורים, לועס רגבי עפר, שם את עינו במאפרה, מלחך דשא ועושה את כלי זיינו קרדום לחפור בו. אני בחור אסוציאטיבי. זה מה יש.

עין הנץ1

New member
בוגו

זה שקוראים לשיר "יש בליבי כינור" מצביע על המרחק בין שתי הגדות, זו שלנו זו גם כן. זה לבטח לא סטרדיווריוס. ולדעתי דודו טופז כבר היה שם. ובאותו עניין, הייתי רוצה שבוסקילה תחליף בגירסה למבוגרים את גולו (עיניים-א-לה שימי תבורי) ושדודו יספר לה סיפורים של צבי לידסקי. לגבי ציפי שביט הייתי רוצה שהיא תגשים סופסוף את ייעודה ותשמש כשיר הנושא לרשת ג'מבו בשירה האלמותי (למגירת "איך-לא-חשבו-על-קודם"). אגב, ראיתי אותה לפני מספר חודשים באילת. מדובר באיזור-אסון פיגמנטלי ובמועמדת שתיפסל באופן ודאי מ"הברבור".

מצריד

New member
שלישיה

ציפי ומאיה הן בחורות בעלות פה גדול ויכולת החדרת חפצים גדולים ללוע שלהן. מיעל בר זוהר אני רוצה רשות לינוק חלב אם.

למעלה