תגידו מה הקטע של הביסקוויטים

תגידו מה הקטע של הביסקוויטים

של רמדיה? רשום עליהם שהם מתאימים מגיל שישה חודשים. נתתי היו ביסקוויט כזה למעיין ובאמת נרשמה התלהבות היסטרית, היא החזיקה את הביסקוויט, הכניסה אותו לפה, מצצה, ליקקה, אבל... לפתע ראיתי שחסרה חתיכה מהביסקוויט וכמובן שהיא נמצאת בפה של מעיין, הוצאתי חיש מהר את החתיכה שלא תתקע לה בגרון. מה הקטע? פחד אלוהים, לא?

Vicky H

New member
נכון../images/Emo70.gif

יובל גם מצליח להוריד חתיכות גדולות מהבסקוויט, למרות שאין לא אף שן. כשאני נותנת לו את הבסקויט אני לא מורידה ממנו עין לשניה!

dafdaf

New member
למה, מה ההבדל../images/Emo35.gif

משניהם אפשר להחנק,לא

רק שימו לב שגם הביסקוויטים של רמדיה

וגם פתי בר מכילים גלוטן. לכל מי שיש חשד לרגישות לעניין, כדאי להמנע עד לגיל מבוגר יותר.

dafdaf

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את קורעת אותי מצחוק היום...

dafdaf

New member
שרון, במה מתבטאת רגישות לגלוטן../images/Emo35.gif

אני שואלת כי אני מוסיפה לפירות ולירקות של ארד דייסת דגנים שמכילה גלוטן אבל בינתיים לא נרשמה כל בעיה...

אל תדאגי, היית מרגישה!

זה מתבטא בשלשולים איומים עם ריח ממש רע. כאבי בטן נוראיים שממש מתפתלים מהם ותשישות אחרי כל ארוחה. בעצם, אני לא יודעת תוך כמה זמן מתחילה להתבטא הבעיה. תנהגי לפי הוראות משרד הבריאות, ואם את מרגישה שיש לארד בעיות עיכול, תתייעצי עם רופא. אבל אלו הסימפטומים לאחר שהבעיה באה לידי ביטוי. באופן עקרוני, יכול להיות שיהיה עיכוב בביטוי מאחר ולא מדובר בסתם אלרגיה או רגישות, אלא במחלה אוטואימונית. הגוף מייצר נוגדנים שתוקפים ומפרקים את המעי בכל פעם שגלוטן נכנס לגוף. יכול להיות עיכוב בו מרגישים טוב, עד שממש מתחילים להרגיש את התוצאות של הפירוק.

טאש

New member
אמנם אנחנו עוד לא בשלב הביסקויטים

אבל למה להרגיל את הקטנים לנישנושים כבר בגיל כזה קטן? למה הם צריכים ביסקויטים?

אצלינו זה בגלל שכשהיא רואה

אותנו אוכלים, היא נורא מתעניינת וקצת גם מציקה, ומכיוון שהיא לא יכולה עדיין לאכול הכל, חשבתי לתת לה את הביסקוויט שיעסיק אותה ואת הפה וימנע התקפי קנאה על האוכל. (מה לעשות יש לי ילדה שרק רואה אוכל היא נכנסת לויברציות)

אני מצטערת נטלי

אבל אני לא מבינה את הגישה... כשילד רואה הוא רוצה למה למנוע ממנו כי יש לו כל החיים לפניו?

רואה? אבל אם אין בבית אז אין לו

מאיפה לראות ולרצות. זו בדיוק הנקודה. אנחנו יכולים להרגיל את הקטנים להרגלי אכילה נכונים בקלות. פשוט לא להכניס לבית דברים שלא היינו רוצים שיאכלו.

רות1974

New member
זו די מלחמה אבודה. כי הילדים בגן

השעשועים אוכלים חטיפים, במסיבות יש חטיפים, אצל אחרים (חברים, סבא-סבתא, משפחה) יש חטיפים. בכל מקום יש חטיפים. אז הילד ייחשף אליהם גם אם בבית יהיה לו רק טבעול ואורז חום מלא.

טאש

New member
נכון שהילד יחשף אח"כ, אבל בבית יהיו

לו הרגלי אכילה נכונים. גם אם הוא ינשנש קצת במסיבות או אצל סבאים וסבתאות.... לפחות ביומיום הוא יאכל מסודר.

שלך עוד קטן

שלי פשוט בגן ואי אפשר להגיד לילד אחד כן ולשני לא אני לא מתכוונת ליצור מצב שבו לילדה יהיו חסכים ואז תלך לבלוס במקום אחר כמו שקרה לאמא שלה ואז היא הגיע ל-140 קילו... מלא לאכול כלום בבית

למעלה