תגידו,מה זה הפורום הרשמי?נא להתעורר

betti10

New member
תגידו,מה זה הפורום הרשמי?נא להתעורר

הגיע הזמן לעשות משהו... תמיד אמרנו שהפורום הרשמי משעמם וכולם בורחים ממנו, אז מה קורה פה? הגיע הזמן להתעוררררררררררררררר!!! קצת פעילויות או משהו... לא להירדם!! זאת קריאה ראשונה למנהלת...

glitter8

New member
קריאה שלישית ואחרונה

(בקול של דיילת מטוס) אכן משעמם פה בזמן האחרון- הצעת ייעול- מפגש פורום (גם בלי עידן!)

betti10

New member
זאת לא הצעת ייעול

כבר הוצעה ההצעה....כך שזה כבר לא יעיל... מעניין מה קורה אם זה כי שירן לא מודיעה על כלום.

willo1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז בקשר לשירשורים פעילים, יש לזה שני צדדים.אבל בכיף תכתבו מה אתם רוצים ויהיה פה. זה לא תלוי רק בי לצעריץ מה שכן, לגבי המפגש, כל כך הולך להיות מפגש עם עידן, אני בקשר עם הבחורה שמטפלת בזה, אני מתקשרת אליה ממש המון פעמים אבל כמובן שזה לא הולך בשניות. הם היו בחו"ל/בהופעות/בעיסוקים אחרים כך שלא היה זמן. ביום ראשון נקבע תאריך למפגש. זה מספיק עדכוני בשבילך בתי?

betti10

New member
חחח לאיזה יום ראשון? שנה הבאה

כבר אמרת לי יום ראשון... מה הבעיה בלבדוק מתי הוא פנוי וזהו? חוצמזה שצריך לקבוע לו עובדה. מחר, היום יתקיים מפגש פורום, רוצה תבוא לא רוצה, נכריח... הוא יכול לקבוע את העניינים שלו לבד. גם לארועים של קרובים שלו הוא קובע דרך אורי? שטויות במיץ!

willo1

New member
יקירתי

לא מתאים הטון הזה. אני גם לא מתכוונת להסביר פה את עצמי את עידן או את אורי. קצת מצחיק מצדך לחשוב ש"היום יתקיים מפגש פורום, רוצה שיבוא לא רוצה לא יבוא." בגישה הזו לעולם לא תצליחי להרים כלום. צר לי אבל תיאצלי לחכות בדיוק כמו כולנו. (כמובן שאת מוזמנת לפנות ישירות לעידן ולהגיד לו ש"היום יתקיים מפגש פורום - רוצה תבוא לא רוצה אל תבוא, אני אשמח לשמוע מה הוא אומר) יום טוב לך

betti10

New member
זה לא היה בטון כזה בכלל

זה היה בציניות, אם כי אין לי בעיה ביום שזה יקרה להרים אליו טלפון ולהגיד לו תבוא... <עם כל הפחד שלי>... הוא מספיק מבוגר ועצמאי כדי לדעת מתי נוח לו... אני מניחה שלא מפילים עליו ארועים מבלי שידע עליהם... 2-3 חודשים לקבלת תשובה....נו, באמת... זה לא רציני...או שמנסים להתחמק כפי שמישהי אמרה לי באחת השיחות שלי איתה או שלא לוחצים עליהם מספיק. לא צריך להסביר לא את אורי ולא את רייכל, כולנו יודעים שהוא בעצמו לחוץ וכולנו יודעים את התאריכים שלו, גם בחו"ל וגם בארץ פרט לארועים מסוג ראיונות וכו... אבל חודשיים לקבלת תשובה??? תעשי לי טובה. אם את נותנת לי את האישור, עכשיו אני מסדרת את זה. (אבל את לא). נאלץ להמתין. ושוב... למה בת"א? אולי אני במיעוט אבל גם לצפונים מגיע מפגש בצפון...

willo1

New member
פשוט כי

ת"א היא מרכז ולרוב נוח להגיע לשם. אם יש פה יותר צפונים מתל אביבים אולי אפשר לחשוב על זה.

למעלה