תגידו, מה יותר שווה...

תגידו, מה יותר שווה... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

אסטריקס, או יורו-דיסני? ולמה? אמא שלי החליטה שזה יקר מדי ללכת לשניהם. כרטיס כניסה לבנאדם עולה איזה 40 יורו, וזה באמת מלא כסף.
אווווף... אני מתה ללכת לשניהם! מצד אחד, יורו דיסני שווה פי אלף על אסטריקס, נראה לי. למה? וול... אין על יורו דיסני, לא?
אבל באסטריקס יש מלא מתקנים שווים, וזה הדבר שאני הכי אוהבת בעולם! הממממ... אנשים שהיו בהם, מה אתם אומרים?

Magical me

New member
דיסני.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

מסחטת כסף קלאסית אחת גדולה. אבל לא ליום אחד.. בדיסני צריך להיות שלושה ימים ככה.

אין לנו שלושה ימים... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

יש לנו שם בסך הכל שישה ימים, אי אפשר לבזבז חצי מזה על דיסני.

Woogyman

New member
רצוי לבזבז חצי מזה. ../images/Emo110.gif

בפריז עצמה אין מה לעשות יותר משלושה ימים לדעתי. דיסני יותר שווה מאסטריקס בפעם הראשונה, כי לא באים רק למתקנים. בדיסני יש את כל התפאורה הנלווית וכל זה (גם באסטריקס, אבל דיסני יותר מושקע). בכל מקרה, דיסני הוא לא רק לילדים קטנים, תסבירי את זה לאמא שלך. גם אמא שלי חשבה אותו דבר ונכנסה להלם בפעם הראשונה שהיינו שם. ביום אחד, במיוחד אם זה יוצא בחופש או סוף שבוע שם (זאת אומרת - יש מיליון אנשים) לא תספיקו הרבה.

Magical me

New member
בטח שיש!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

בפריז יש המון מה לעשות. הלובר? שער הניצחון? האייפל? מוזאונים שונים? יש גם פארק באזור.. אממ.. הפיוטצ'רוסקופ. פארק עתידי, מגניב כזה. שווה ביקור. ואפשר לבזבז ימים שלמים רק על מסעי קניות בפריז

SaberTooth

New member
הפיוצ'רוסקופ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה פארק שולת
איזה פארק מדהים
שם הייתי בפעם הראשונה באיימקס., כשזה עוד היה חדש. אבל זה בכלל לא קרוב לפריס.

למעלה