תוכיחוהם זה לא מחזק את הטענה שאין מטרתם אלא לעקור דת ישראל מעם ישראל?
אין מה להוכיח, לא טענתי טענה אלא שאלתי שאלה.תוכיח
( אכן כן מול פרקטיקה שפלה של הפלצת עובדות בניחוח רעיל מהמקום שעליו נהוג לשבת מתבקשת הפרקטיקה שדורשת הוכחה.
ולא מיסטר הרי, זה לא דומה לבקשה להוכחה שעכשיו זורחת השמש הזאת אני יכול להיווכח מחלוני . )
טענת טענה שאתה לא יכול להוכיח אותה.אין מה להוכיח, לא טענתי טענה אלא שאלתי שאלה.
אין צריך להוכיחמדוע marabo הוא אידיוט?
(ואין צורך להוכיח שהוא אידיוט, הרי לא טענתי טענה, שאלתי שאלה).
תוכיח.אין צריך להוכיח
התשובה פשוטה
כי הוא לא כזה.
אין צריך להוכיח
התשובה פשוטה
כי הוא לא כזה.
אבל ראינו שזה כואב לשמאלניםאותה תשובה יפה לשאלתך
אבל ראינו שזה כואב לשמאלנים
טרול שקרן.והם זה לא מחזק את הטענה שאין מטרתם אלא לעקור דת ישראל מעם ישראל?
זו עדין השאלהטרול שקרן.
איש לא מתנגדשנער יניח תפילין ובלבד שהוא עושה זאת ברשות הוריו. כשם שאינך רוצה שזר יחנך את ילדך, כך גן חילונים אינם רוצים בכך.
אני חולק על ההשוואה עם קשירת שרוכים. בניגוד לקשירת שרוכים שיש בה תועלת (שהנעלים לא יפלו) בהנחת תפילין אין שום תועלת ממשית. אבל אני מניח שאם אנשי המכירות שלכם יעודדו את הצעירים לקשור שרוכים איש לא יבוא בטענות.זו עדין השאלה
מה כואב לכם שנער יהודי יניח תפילין גם אם לא שאל את הוריו?
וכי אם היה קושר את שרוכי נעליו בלי לשאול את הוריו כי הם מסרבים לזה היה כואב לכם?
וכשנותנים בבתי הספר שלכם שיעורי להטיביזם ומגדר וטירלול או סתם שיעור תנ"ך מלא כפירה שואלים את ההורים?אני חולק על ההשוואה עם קשירת שרוכים. בניגוד לקשירת שרוכים שיש בה תועלת (שהנעלים לא יפלו) בהנחת תפילין אין שום תועלת ממשית. אבל אני מניח שאם אנשי המכירות שלכם יעודדו את הצעירים לקשור שרוכים איש לא יבוא בטענות.
עכשו סטית מן הנושא, ואת חוזר על השטויות הרגילות שלך. שיעורי הלהטביזם הם ארוע של שיעור אחד או שנים, והם עניין שולי בחיי בית הספר. ואתה לא במצב לחלק ציונים ללימוד תנ"ך. אצל החרדים יש בורות לא קטנה ככל האמור בלימוד התנ"ך בגלל שמיד מתנפלים על לימודי הגמרא. ואשר להורים שתכנית הלימודים אינה לרוחם, הפ רשאים להעביר את הילד לכל בית ספר אחר. מעולם לא "ניצוד" שום ילד לחינוך הממלכתי.וכשנותנים בבתי הספר שלכם שיעורי להטיביזם ומגדר וטירלול או סתם שיעור תנ"ך מלא כפירה שואלים את ההורים?
אולי יש הורים מסורתיים שזה לא זורם להם?
רק מה שמתאים לכם מותר לצוד את הילדים בלי לשאול את ההורים.
הצביעות השמאלנית...
כלל לא מפריע לי לראות נער שנצוד בדוכן-רחוב על ידי סוכן-חב"ד ואולץ לבצע טקס פגאני של הנחת תפילין, ובלבד שהוריו מסכימים לכך...והם זה לא מחזק את הטענה שאין מטרתם אלא לעקור דת ישראל מעם ישראל?
הוא שאמרתי, נער יהודי מניח תפילין זה בשבילך צידכלל לא מפריע לי לראות נער שנצוד בדוכן-רחוב על ידי סוכן-חב"ד ואולץ להניח תפילין, ובלבד שהוריו מסכימים לכך...
ומה לעשות וצֵיד-אדם אסור על פי חוק...הוא שאמרתי, נער יהודי מניח תפילין זה בשבילך ציד
אתה מוכיח את הטענה שבשאלה
המדינה קובעת ולא הדת!והם זה לא מחזק את הטענה שאין מטרתם אלא לעקור דת ישראל מעם ישראל?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.