תגידו מה מפחיד אותכם?

lestatgirl

New member
תגידו מה מפחיד אותכם?

חשדבתי על השאלה הזאת אחרי שהגעתי למסקנה שאחותי פשוט פוחדת מכל דבר דמט אפילו ריפליס בליבאיט אור נוט מפחיד אותה וגם אנשים שאני חושבת שנראית טוב אז מה מפחיד אתכם שמתי לב שיש כמה שחולשה לליצנים זאת חולשתם *אהמיורופאהמ* וכאלה שדברים אחרים גורמים לצמרמורות מאז הקליפ של דה וול יש לי פחד ענק מפטישים במיוחד כאלה מהעולם המצויר וכמובן שבוגימנים אוהבים לרדוף אותי בלילות אני לא מעיזה להסתכל במראות לא באור יום עם לפחות כמה אנשים מסביב [כמובן שזה יהיה התור הכי ארוך לשרותים של הבנות בביצפר ואני יהיה בסופו] אבל סטיתי מהנושא האם קרה שפחד שלכם הרחיק לכת לכמעט אובססיה לא להיתקל בו? האם זה יכול להפוך לבעיה נפשית של ממש? האם בעוד כמה שנים תברח מבית משוגעים ותהרוג את כולם? ההודעה מנוסחת בלשון זכר אבל מכוונת לשני המינים בתודה שלום

europe1990

New member
חחח- אני סובל מקלאופוביה..

"תאמינו או לא"-זה לא מפחיד אלא יותר מדהים ובו זמנית מעגיל ומפתיע.

pertal

New member
יש לי פחד מגוזלים... הם נראים חמודי

חמודים והכל.... אבל פעם איזה בן זונה אחד נשך אותי (הבן זונה הזה גם המשיך לגור אצלנו ונהפך לתרנגול) אבל ברצינות אין לי פחד מסויים ממשהו....

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifללא ספק - שדות תירס.

כל פעם שאני רואה אחד עוברת בי צמרמורת

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמקומות מבודדים...

בעקבות הניצוץ.... בעקבות Fredy VS Jason יש לי פחד להכנס למקלחת ולמצוא שם מישהו שהתאבד ומשפריץ דם לכל הכיוונים ( אח של מארק מהסרט... )...

europe1990

New member
חחח- אני מפחד מעכבישים- שמעו

סיפור שכבר ספרתי פעם..... איזה יום אחד, אני רואה עכשיו בגודל של "בית" בתוך החדר שלי, אחרי מספר צעקות, צרחות, בכי ושוב קצת צעקות... לקחתי נעל וזרקתי עליו(בתקווה שזה יפגע בו) למרבית המזל, זה פגע בו, והוא מת. בסוף אני מגלה שהכול היה חלום(הקטע שהרגתי את העכביש) מסתבר שלאחר המפגש המחריד ביני לבין העכביש התעלפתי- וחברה שלי עשתה עצמה "רמבו" והרגה אותו.. מבוסס על אירועים אמיתים-חחחחחחחחחחחחח

xander55

New member
ליצנים ומקקים ../images/Emo129.gif

אלה הפחדים הכי גדולים שלי.

VAMPhantom

New member
הפחד שלי אולי ישמע נדוש/מיותר

לשירשור הספציפי הזה... אבל תודו: הפחד הכי גדול, להיות כל הזמן בהיכון, מפני החיים שלנו, ששום דבר לא צפוי בו(לעולם) ותמיד גורם לנו לחשוב לבריאותם של קרובינו!
זה הפחד הגדול באמת!

ניכר עליכם שראיתם

יותר מידי סרטי אימה זולים ומטופשים. מצד אחד אתם רואים את הסרטים הללו. ומצד שני אתם מקבלים סיוטים מדברים שהופיעו בסרטים. מגוחך.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאני סקרנית לדעת...

איזה סרטי אימה ומתח אינטלקטואלים אתה ראית... תשתף אותנו...

VAMPhantom

New member
וניכר עליך,שלומי...

שאתה לא קראת לפחות חצי מההודעות שכאן! ותאמין לי, אין לי היום סבלנות לריב.. העצבים דלוקים אצלי ורק מתגברים...

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif נכון לעכשיו....

אני מפחדת להיכנס לכאן... כי אני יודעת שזה משהו מפחיד, אבל לא יודעת מה...

pertal

New member
להגיד לך מה זה?? לא ממש מפחיד

אוקי בזמן שאת מחפשת את וולדו וכנראה מוצאת לא מוצאת :) את מתייאשת סוגרת ענייים ופתאום מופיע לך מישהו שדומה למייקל מליל כל הקדושים... במהירות יחסית.... :) דומה לקטע של החלון ולא מפחיד

למעלה