תגידו מה נבחר בסוף לשם כי היום זה היום האחרון ואני לא ממש עוקבת אז כמה קולות יש לכול אחד?
R RJlake New member 19/6/04 #1 תגידו מה נבחר בסוף לשם כי היום זה היום האחרון ואני לא ממש עוקבת אז כמה קולות יש לכול אחד?
Q QAF Fan Block New member 19/6/04 #2 זה תיקו.... 7 ל"ג'סטין אנג'לס" 7 ל"השרוטות של ג'סטין" 2 ל"ג'סטין וג'ייסי" 1 נמנע אז מה עושים???
R RJlake New member 19/6/04 #3 אמממ כולם הצביעו? כי אם לא אז נחכה עוד איזה יום יומיים או שנתפשר אבל נראה לי שנישאר רק עם ג'סטין אנג'לס והשרוטות של ג'סטין בלי ג'סטין וג'ייסי
אמממ כולם הצביעו? כי אם לא אז נחכה עוד איזה יום יומיים או שנתפשר אבל נראה לי שנישאר רק עם ג'סטין אנג'לס והשרוטות של ג'סטין בלי ג'סטין וג'ייסי
א אין כמו לולי New member 19/6/04 #4 ../images/Emo41.gif אני מצביעה לג'סטין אנג'לס! מקווה שתקבלו את הקול שלי למרות שאני לא כותבת הרבה...
J justin love New member 19/6/04 #5 זהו נגמר סוף השבוע.. ושברו הרגע את השיווין ככה שג'סטין אנג'לס מנצח לא??
R Raph Rulz New member 20/6/04 #8 רגע גם אני רוצה להצביע... אני מצביע ל שרוטות/שרוטים של ג'סטין.... ורק שתדעו שאני נכנס לפורום כל יום ומעודכן בכל מה שקורה פשוט שאין לי מה לכתוב..
רגע גם אני רוצה להצביע... אני מצביע ל שרוטות/שרוטים של ג'סטין.... ורק שתדעו שאני נכנס לפורום כל יום ומעודכן בכל מה שקורה פשוט שאין לי מה לכתוב..