תגידו מה ניסגר עם המיכתב של תייסיר

jrkob

New member
תגידו מה ניסגר עם המיכתב של תייסיר

ארז טל דיבר על זה בתוכנית מה ניסגר?

יNOT

New member
../images/Emo206.gif גם אני סקרן לדעת מה אמרו על זה...

האם זה הוזכר?
האם שיקרו שוב בשידור?
משום מה הפורום פסח על הנשוא הזה, בכל הבלאגן של ההצבעות

א ח ת18

New member
אמרו

שהרבה חושבים שלהפקה יש קשר לזה אבל זה לא נכון, תיסייר ביקש הרבה פעמים להעביר מסר לרנין ונענה בשלילה. בפעם האחרונה הוא ביקש למסור לה מסר לפני שהוא טס ושוב נענה בשלילה לכן אמר להם שהוא כבר יעביר לה מסר בדרכים שלו (או משהו כזה) וזרק לה את האבן. ומאז הגבירו את האבטחה. לדעתי חירטוט אחד גדול חחח

יNOT

New member
ברור שזה חירטוט אחד גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

השאלה היא: האם זה מה ארז או אסי אמרו בשידור המרכזי היום?

יNOT

New member
וואלה?! מי מהם אמר את זה ? ../images/Emo6.gif

"עד היום הווילה הייתה פרוצה לכל, מאז שתייסיר החליט לזרוק אבן בדיוק, כשרנין בחוץ , בדיוק כשהמצלמות בהיכון... החלטנו להגביר את האבטחה במתחם" (ככה אני מדמיין שהדברים נאמרו )
ד"א אתם חושבים , שאם הם באמת כל כך הולכים לפי "הפורמט המקורי" וכפופים לאישורים מהם, אתם חושבים שבעלי הפורמט המקורי היו עוברים לסדר היום על כזה דבר? או שרק היו אומרים: "אתם נמצאים במתחם סגור, הכל טוב ויפה, אבל אם אין לכם שומר אחד, סביבם, אז כולם יכולים להיכנס, אוליי כדאי שתוסיפו שומרים? במיוחד כי אתם נמצאים בישראל בה יש ערבים שזורקים מכתבים עם אבנים לדיירים"
השקר לא צריך רגליים, אם חושבים שיש לו שורשים שאותם טורחים לטפח

א ח ת18

New member
חח אממ

ארז זרק משפט בסגנון של "אני הרגע יצאתי וקפצו עליי שני שומרים, מאז המקרה הגברנו את האבטחה" ציטוט לא מדוייק כמובן.. פאתטי משהו

sam i m

New member
מה שהם בעצם אמרו בשידור היה

שתייסיר יצר קשר עם ההפקה שוב ושוב וביקש להעביר מסרים לרנין, אחרי הפעם ההיא שנתנו לו להעביר מסר והוא הצליח להעביר מסר סודי ההפקה החליטה שלא להעביר עוד מסרים. תייסיר אמר שהוא כבר ימצא דרך וכמה שעות לפני שטס (הרי בכתבה שפורסמה טען שהיה בירדן באותו יום) נזרקה האבן. הם לא אמרו שהם לא ידעו על כך, הם לא אמרו שהם עזרו לארגן את זריקת האבן. היה תיאור עובדתי של המצב... תבין מזה מה שאתה רוצה. אני יודעת שנציגי האח הגדול בישראל טוענים כבר זמן מה שהם הפסיקו את הקשר עם תייסיר, כי הוא בא בבקשות מוגזמות. וכי כל פרסום הוא פרסום טוב לתוכנית...

bibaso

New member
אולי הוא זרק מהמטוס ../images/Emo160.gif

יכל להוסיף סיגריות מהדיוטי-פרי

יNOT

New member
../images/Emo6.gif וזה לא שהם לא יודעים לספר שקרים טובים...

אבל משום מה פה...הם הכניסו את עצמם לפינה...וממנה זרקו אבן עם מכתב לרנין

jrkob

New member
עד אז אולי תגיע הודעה בבקבוק?

או יונת דואר תחשבו על זה שם אח גדול

יNOT

New member
../images/Emo206.gif גם אני סקרן לדעת מה אמרו על זה...

האם זה הוזכר?
האם שיקרו שוב בשידור?
משום מה הפורום פסח על הנשוא הזה, בכל הבלאגן של ההצבעות

קרמפה

New member
זה היה בלוף אחד גדול.

תייסיר בעצמו אמר לאחד העיתונים שהוא בכלל היה בביקור בירדן כשזה קרה, ושאיך שהוא כבר מכיר את ההפקה זה בכלל לא מפתיע אותו.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif זה היה השקר הראשון בנושא הזה...אח"כ

הם עוד טרחו ליצור כתבה פיקטיבית (שכמובן הגיעה לפורום) שמאשרת את השקר. זה פעמיים שהם שיקרו לצופים שלהם בנושא הזה

jrkob

New member
הענין הוא שרנין שידעה מה האח יעשה ו

ועשה ממשיכה לשקר לדיירים

למעלה