תגידו מה נסגר? חוץ מפרסומות

dor and more

New member
תגידו מה נסגר? חוץ מפרסומות

לא יהיו כאן הודעות? בוקר טוב לכולן, שבוע חדש תקוות חדשות
מתפללים להצלחה במצעד !!! בוקר טוב בבות... עשיתן התעמלות בוקר

talytal

New member
בעייתי משהו

אין ספק שהפורום הולך ומתייבש מאז שהוקם הרשמי. למישהו יש רעיון איזו חלוקה אפשר לעשות כך שבכל זאת יישאר כאן תוכן? עוד יותר טוב - יש מישהו שמוכן לקחת על עצמו לעשות עידכון יומי/שבועי/ווטאבר מהתפתחויות ברשמי? בעיקרון בדגש על לינקים משם ועידכונים בהתפתחויות מעניינות, לא צריך כל פיפס שיוצא... מעבר למטרה שלך להפיח כאן חיים ולשרת אנשים שלא מתחברים לפורמט ברשמי, זה יהיה גם נחמד לראות הכל בצורה מסודרת... ואתם יודעים שאם היה לי זמן הייתי עושה את זה בעצמי.

eilati27

New member
לדעתי הבנו...

"ואתם יודעים שאם היה לי זמן הייתי עושה את זה בעצמי"... אני חושבת שזה נותן לנו את התשובה... חחח... אוהבים אותך "המנהלת"!!!! "מנהלת פורום ג'קו אייזנברג בתפוז - http://forums.tapuz.co.il/jako מנהלת פורום ג'קו אייזנברג הרשמי - http://forum.jakosmusic.co.il מנהלת פורום כוכב נולד בתפוז - http://forums.tapuz.co.il/star"

Nova5

New member
חלוקת הנושאים...

טלוש, יופי של נושא, המנהלת. כבר דיברתי על זה פעם, אבל אפשר לחזור. פורום רשמי בנוי על אשכולות. לכל אשכול יש נושא מסוים. אבל - אין מה לעשות : אנחנו בנות בעיקר ולכל אחת מאיתנו היד מאוד קלה ומהירה על המקלדת. נראה לי שלדור יש את זה אפילו בחתימה.
האם לא כדאי לנו לפני שאנחנו מתחילים להציף אשכול מסוים ב" מה נשמע, אחותי? " "ובוקר טוב לכולם!" and so on , קודם לפחות להסתכל : באיזה אשכול אני נמצאת? אולי זה אשכול "חוויות מהופעה "? או דיון על כתבה מסוימת? אולי אם כל כך בא לנו לקשקש בכייף, למה לא לחזור לשרשורי בוקר טוב וערב שכל כך אהבנו ועכשיו הזנחנו? ואגב להדביק כמה תמונות מכל הלב בלי לחשוב שגיא, און וג'קו רואים את זה?(שלא נדבר, אלו תמונות יש לנו!! - שימותו קנאים! ואני לא מדברת על התמונות האישיות
) קיצר - להעביר שיחות שוטפות ללא תוכן - חזרה לתפוז. כמו כן, אפשר בהחלט לדסקס כאן את הענייני של כוכב שלא קשורים לג'קו. אפשר גם לעלות לדיון כתבות או ביקורת הלא כל כך מחמיאות שאנחנו מתלבטים לגבאיהן, שרשורי לוגיסטיקה שיבואו בע"ש כדאי לעשות בתפוז ברכות ליום הולדת נראות כאן גם נפלא קיצר להעביר לכאן חלק נכבד מאשכול - כללי מה אתם חושבות, בנות?

dor and more

New member
אני בעד,

לי זה ממש חסר, תפוז יותר נוח ויעיל לי... ובאמת לא יוצא לנו להגיד בוקר טוב או לילה טוב- לפעמים זה רק תוך כדי שרשור ענייני יותר.

rootteem1

New member
גמני מאוד בעד!!!

אנחנו הופכות להיות יותר ויותר רציניות וזה ממש לא טוב!!!! חח סתם....

eilati27

New member
../images/Emo46.gif

אההההההההההההההההההההההההה עד שרשמתי הכל,פתאום נמחק לי ונעלם לי הדף!!!!! יואו איך אני שונאת שזה קורה!!! בגדול התגובה שלי התייחסה לכך שבאתר הרשמי יש לנו את כל האופציות (כללי,ג'קו,יצירה,מדיה וכו'...) אז אני לא מבינה למה צריך "לזפזפ" בשביל להתכתב... אבל מנגד - אני מסכימה מאוד עם דבר אחד!!!!!!! יוחזרו שרשורי בוקר טוב לאלתר!!!

Nova5

New member
אילתי, יפתי!

אין בעיה עם שימוש באשכול כללי. יש לנו בעיה עם הצפות בשרשורים שונים -
ואגב, באו נפתח שרשור ברכות לדנדה גם כאן - מגיע למתוקיזה שכמוה מכל הלב

eilati27

New member
יואווווווווווווווווווווו מה נהיה היום!!!!!!!

יאנוש שלי נראה לי שבכוח מנסים לשכנע אותי לא להשאר פה ולעבור לרשמי.. חחח... אני לא מצליחה להכנס לפרטי שלי,הוא זורק אותי החוצה.... רשמת לי פה או ברשמי?

talytal

New member
אתן צודקות לגמרי

אני הולכת להקשיח את העמדה כלפיי הצפות באשכולות בפורומים שאינם "פורום כללי". נו, פעם אחת תראו אותי גם בתור השוטר הרע, מה קרה?

dor and more

New member
לא מפחדות... ../images/Emo24.gif

אבל באמת בשביל זה צריך להשאיר את הפורום הזה פעיל שכל הקישוקשיאדה תמצא מקום מנוחה...

למעלה