חלוקת הנושאים...
טלוש, יופי של נושא, המנהלת. כבר דיברתי על זה פעם, אבל אפשר לחזור. פורום רשמי בנוי על אשכולות. לכל אשכול יש נושא מסוים. אבל - אין מה לעשות : אנחנו בנות בעיקר ולכל אחת מאיתנו היד מאוד קלה ומהירה על המקלדת. נראה לי שלדור יש את זה אפילו בחתימה.
האם לא כדאי לנו לפני שאנחנו מתחילים להציף אשכול מסוים ב" מה נשמע, אחותי? " "ובוקר טוב לכולם!" and so on , קודם לפחות להסתכל : באיזה אשכול אני נמצאת? אולי זה אשכול "חוויות מהופעה "? או דיון על כתבה מסוימת? אולי אם כל כך בא לנו לקשקש בכייף, למה לא לחזור לשרשורי בוקר טוב וערב שכל כך אהבנו ועכשיו הזנחנו? ואגב להדביק כמה תמונות מכל הלב בלי לחשוב שגיא, און וג'קו רואים את זה?(שלא נדבר, אלו תמונות יש לנו!! - שימותו קנאים! ואני לא מדברת על התמונות האישיות
) קיצר - להעביר שיחות שוטפות ללא תוכן - חזרה לתפוז. כמו כן, אפשר בהחלט לדסקס כאן את הענייני של כוכב שלא קשורים לג'קו. אפשר גם לעלות לדיון כתבות או ביקורת הלא כל כך מחמיאות שאנחנו מתלבטים לגבאיהן, שרשורי לוגיסטיקה שיבואו בע"ש כדאי לעשות בתפוז ברכות ליום הולדת נראות כאן גם נפלא קיצר להעביר לכאן חלק נכבד מאשכול - כללי מה אתם חושבות, בנות?