תגידו מה נסגר?!

Shaolin Kid

New member
תגידו מה נסגר?!

מה נסגר?! אף אחד לא רוצה פתאום?! להיות בצוות אתר לסברינה?! תעשו רשימה של מי שרוצה להיות חבר בצוות הרשימה מתחילה מעכשיו: מי שרוצה ויודע או יכול לתרום לאתר צריך לדעת: HTML מינמום בסיס ויותר אפשר ורצוי ASP ושאר תוכנת בניית אתרים ואלו שטובים בגרפיקה צריכים ידע בפוטושופ ותוכנות אחרות ואפילו אחרים שיודעים ןגם כאלו שיודעים לכתוב כתבות וכדומה... בעיקר אלו שרוצים לפתוח אתר!!!!

OguyO

New member
הנה

אני טוב בגרפיקרה עם התוכנות-פוטושופ ואימג' רדי ובניית אתרים-html מה עכשיו?

../images/Emo42.gifאני טובה קצת ב-html

ואני מבינה בתוכנת הפיינט שופ פרו 7 ו-8 פחות או יותר.. וגם באנימיישן שופ פרו 3
ו.. זה לא השירשור השלישי שכבר פותחים על זה
חחחחחחחחחח
הצחקתי את עצמי

אני טובה בגרפיקה

לא בפוטושופ, אבל בפינט שופ פרו 8 ואנימיישן שופ 3 זה אותו דבר כמעט ואנלא מצליחה לעלות את התמונה שנכנתי אז סורי

טל (וכולם) כנסי../images/Emo26.gif

טוב, אז לי כבר יש אתר, ואני יכולה להציע את עצמי...!... וטל, זה באמת נחמד מצדך שאת דואגת לפורום והכל, אבל ממש בלי לפגוע-זה כבר מתחיל להיות טיפה מוגזם... כל שירשור שפותחים את בד"כ מעירה למה פתחו אותו.... לא חייבים לשים את כל הנושאים שבעולם בשירשור אחד, וזה גם לא שיש לנו הגבלה בשירשורים! אז את הלחץ אני אומרת שאפשר להשאיר לאחר כך...

......

כשאנשים פותחים שרשורים סתם, כאילו אוף, ויש הרבה כאלה, אז זה באמת חבל כי אפשר לרכז הכל בשירשור אחד. ונכון, אין הגבלת שירשורים, אבל פתיחת שירשור סתמי, עלול להעביר לעמוד הבא שירשור חשוב... אז צריך לחשוב לפני שפותחים שרשור אם הוא מספיק חשוב בשביל שרשור חדש, או אם עדיף לנצל"ש באיזה שירשור שכבר קיים

../images/Emo42.gifבידיוק סער../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

סער רולזזזז
וזה גם די מעצבן כי למשל אתם פותחים איזה שלושה שירשורים (שלגבי זה דווקא לא הערתי
) בשביל נושא אחד, ופותחים שירשור על כל שטות שאפילו לא קשורה לפורום.. ולי אישית זה די מציק אז מה לעשות שאני אומרת מה שאני חושבת

../images/Emo41.gif לטל ../images/Emo26.gif

מותר לך לומר את מה שאת חושבת, וסער אני לא מדברת על מקרים שאנשים שוכחים לשים
, או כשפותחים איזה שלושה שירשורים לנושא אחד, אני מדברת על זה ש.... כאילו.... גם על דברים קטנים את לפעמים מעירה וזה ממש ממש מעצבן...!...

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

רולז זה שולט... RULS או RULZ.. איך שבא לך לנצל"ש זה לנצל שירשור כדי לא לפתוח סתם שירשורים על שטויות.. ואני אגיד לך עוד משהו.. זה כבר נ-ו-ר-א מציק שפותחים פה מיליון הודעות שלא קשורות בכלל לסברינה וגם לא מנצל"שים! לדעתי אני לא היחידה שזה מפריע לה פה אבל כנראה שאני היחידה שמעזה להעיר.. ולי אישית זה נורא מפריע.. הפורום כבר נהיה פורום כללי במקום פורום סברינה! ואני לא מעירה על כל שטות.. רק על מה שחשוב באמת.

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

רולז זה שולט... RULS או RULZ.. איך שבא לך לנצל"ש זה לנצל שירשור כדי לא לפתוח סתם שירשורים על שטויות.. ואני אגיד לך עוד משהו.. זה כבר נ-ו-ר-א מציק שפותחים פה מיליון הודעות שלא קשורות בכלל לסברינה וגם לא מנצל"שים! לדעתי אני לא היחידה שזה מפריע לה פה אבל כנראה שאני היחידה שמעזה להעיר.. ולי אישית זה נורא מפריע.. הפורום כבר נהיה פורום כללי במקום פורום סברינה! ואני לא מעירה על כל שטות.. רק על מה שחשוב באמת.

../images/Emo41.gif אבל נו באמת.... למה את מצפה?...

אנחנו לא יכולים לדבר רק על סברינה, אנחנו קהילת פורום-אנחנו מדברים על הרבה דברים, בין כל הדברים, אנחנו מדברים טיפה יותר מהכל על סברינה, שבגללה אנחנו כאן, אבל אי אפשר שנדבר רק על נושא אחד, אם אנחנו פה כולנו מגובשים, אין סיפה שלא נשתף אחד את השני בכל מיני דברים! אה, ואגב, למי שנכנס, זה האתר שלי. אתם מוזמנים לשלוח לי תגובות ולראות תמונה שלי (מלפני שנה וחצי) ב"אודות".

../images/Emo42.gifלהיפך...

בפורום הזה כבר מדברים יותר על דברים אחרים מאשר על סברינה.. אבל עזבי את זה כבר. אם זה מפריע לך כללל כךך אז אני אעיר פחות.. למרות שאני לא חושבת שאני מעירה כל כך הרבה.

../images/Emo41.gifואי איזה מיובשים אתם!!!

דיי
אני מחכה לגובות על האתר שלי.... חח.... למה מה לא מספק אתכם
...

אנחנו לא יכולים לדבר רק על סברינה, אנחנו קהילת פורום-אנחנו מדברים על הרבה דברים, בין כל הדברים, אנחנו מדברים טיפה יותר מהכל על סברינה, שבגללה אנחנו כאן, אבל אי אפשר שנדבר רק על נושא אחד, אם אנחנו פה כולנו מגובשים, אין סיפה שלא נשתף אחד את השני בכל מיני דברים! אה, ואגב, למי שנכנס, זה האתר שלי. אתם מוזמנים לשלוח לי תגובות ולראות תמונה שלי (מלפני שנה וחצי) ב"אודות".

אנחנו לא יכולים לדבר רק על סברינה, אנחנו קהילת פורום-אנחנו מדברים על הרבה דברים- בין כל הדברים, אנחנו מדברים טיפה יותר מהכל על סברינה, שבגללה אנחנו כאן, אבל אי אפשר שנדבר רק על נושא אחד, אם אנחנו פה כולנו מגובשים, אין סיבה שלא נשתף אחד את השני בכל מיני דברים! אה, ואגב, למי שנכנס, זה האתר שלי. אתם מוזמנים לשלוח לי תגובות ולראות תמונה שלי (מלפני שנה וחצי) ב"אודות".

למעלה