תגידו מה עובר עליכם אתם מוחקים

כיסוף

New member
תגידו מה עובר עליכם אתם מוחקים

הודעות בלי לחשוב או מה? סתם כי בא לכם? תחזירו את ההודעה שמחקתם.

0ne Man

New member
לא מחקנו היום הודעות לאף אחד

כנראה מדובר בתקלה. נסי לשלוח את הודעתך שוב. תודה

כיסוף

New member
אז מה אני לא יודעת לקרוא?

ההודעה לא נמצאה, כנראה עקב מחיקתה מהפורום

0ne Man

New member
איני יודע מהם כישורי הקריאה שלך

אבל אני חוזר ואומר, שבדקתי ברשימת ההודעות המחוקות של הפורום מהיום ולא מצאתי כל הודעה שלך שנמחקה על ידי מנהלי הפורום. אני שוב מציע שתרשמי מחדש את הודעתך.

כיסוף

New member
נכון אתה לא יודע מה כישורי

תסתכל בשעה האחרונה ותראה שההודעה שלי מופיעה ואם תלחץ עליה תראה שכתוב שהיא מחוקה. אני לא מהיום בתפוז בפוורמים וזה לא קורה כל כך הרבה בפורומים שאני חונה
לא בא לי לחזור שוב על מה שכתבתי
יאללה אני ממשיכה לחפש גורונת
- לברדורית חמודית

ולמה כל הדיון הזה אינו מתנהל במסרים

וזאת לפי המדיניות של הנהלת תפוז, המקובלת גם על מנהלי הפורום. לגופו של עניין: גולש עדיין מסוגל להבחין מתי מתפספסת הודעה ומתי היא נמחקת. די עם המחיקות ודי עם העברת ההודעות ממקום למקום. יש הצדקה למחיקת הודעות בניגוד לכללי הפורום בלבד.

ועוד על אודטה

בהודעה של אפרת@הבית כותבת ההודעה קשורה למיטב ידיעתי להנהלת תפוז. הקישור בהודעה הקודמת אבד לאחר שמנהל הפורום מחק אותה.

כיסוף

New member
אין???????????

מה הגולשים יודעים להתמצא יותר טוב או מה? אז בבקשה ישששששששש כשאני אומרת מחקו אז אני לא אגיד סתם • רגע מישהו בא לו איזהו כיסוף ו 16:04 | 13/01/20 טורטית? אז אין כי הזרקתי את המנת האדולן שלי

צלף

New member
זאת היתה ההודעה שנמחקה באורח מוזר

בפורום (היא היתה בתגובה לרחלי נשר) בדקתי בהודעות המחוקות לא מצאתי אותה, אני חושד שיש אולי בעיה בשרת של תפוז ואפנה אליה בנידון... אם קורה לכם הגולשים שאתם שולחים הודעה לפורום והיא נכתבת בפורום ונמחקת אחרי זמן קצר, ומקבלים הודעה "הודעה זאת נמחקה" אבקש לדוח כאן, אני זוכר שלפני חודשים בערך היתה בעיה דומה...

כיסוף

New member
נו ........ אז מסתבר שצדקתי

ההודעה שלי כן היתה בשעה האחרונה
ולא הייתי צריכה להביא הוכחה שהיא היתה כולל שעת הכתיבה שלה
וגם שהיא נמחקה

0ne Man

New member
הודעות שנמחקו על ידי המפלצת

לא מופיעות ברשימת ההודעות המחוקות של מנהלי הפורום. מנהלי הפורום לא יכולים כלל לאתר מקרים כאלה. הפתרון היחיד למקרה כזה הוא,כפי שאמרתי קודם, פשוט להעתיק את ההודעה מחדש.

כיסוף

New member
אז ..........

להודעות מערכת שלכם של הניהול אני ביייטח לא יכולה לפשפש שם ועל מפלצות
חוץ ממני
אני לא שמעתי וכדאי שמערכת התפוזים יעבדו על מפלצות שמהוות בעיה ועצבבן מיותר שוב.......חוץ ממני על מפלצת
כמוני עובד רק ריסוס K -400
במקרה הטוב. כי זה מה Zההההההה מרגיז לכתוב הודעה ובמקרה הפעם היא היתה תגובה של שורה אבל לפעמים אני כותבת את כל המגילות בנוסף למגילות בתנ"כ. ומאבד עניין לכתוב בשנית וזה נראה מכוער בשעה האחרונה שיש כפילויות של הודעות ששיכפלתי פעמיים. ורחלי תכונני להפצצה הבאה
בשובך שלך
בMail

נפלתי מצחוק ממך...

שתהיי בריאה כיסוף...את באמת יכולה להיות שחקנית וזה עוד מבלי לראות אותך אלא רק את מה שאת כותבת כאן... שקלת להיות שחקנית? אם כן אני מוכנה להמליצ.... (וזה למרות שאני לא כ"כ אוהבת את הלובה המקורית)

כיסוף

New member
וואלק מכייון שאי אפשר

למצוא פה את הידיים והרגליים רק בשעה האחרונה ואני לא מצאתי את ההודעה של סנדי בר אז אני יענה לך כאן? התעוררת מאוחר סנדי הכרטיס האישי שלי כבר מזמן לובה מככבת שם. הכרטיס שלי משתנה ומתעדכן לפי המוזה שעוברת לי בראש.

למעלה