תגידו מה עושים עם הריח?

תגידו מה עושים עם הריח?

יש לי 2 גופיות ספורט (אבל רק אחת מהן אהובה, אז נגיד שיש לי אחת) והיא התחילה להצחין. זה לא מאד מפתיע, אני בד"כ רק תולה אותה לייבוש, או במקרה הטוב מכניסה אותה איתי למקלחת אחרי האימון. אני הרי צריכה אותה יבשה למחרת... אבל אני מכבסת אותה ביד פעם בשבוע (משרה במים עם סבון כביסה). מפחדת לשים במכונת כביסה, מה גם שאין לי בבית אז זה טרטור. לא עוזר! מסריח!!! הבנתי שסודה לשתייה היא סוג של פתרון קסם, אבל כנראה שאני לא יודעת כמה לשים וכמה זמן להשרות. או שאין קסמים. יש עצות (ואל תגידו לי "תרוצי עם בנים, הם מסריחים יותר")?

dganitm

New member
אני אוהבת את נוזל הכביסה לבגדי ספורט של האפי

הוא גם מריח טוב וגם מנקה מצויין. את בגדי הרכיבה (שבקייץ מצחינים פחד!) אני מכבסת ביד במים חמים (גם את הכפפות כדי שלא יסריחו) אחרי כל רכיבה ותולה לייבוש ואחרי כמה שעות זה כבר ייבש (זה הכייף שבחורף) מציעה לך למצוא עוד חולצה שאת אוהבת ואז תעשי בין החולצות תורנות, פעם זו בייבוש ופעם השניה.

מה זה נוזל כביסה לבגדי ספורט?

אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה. מה מייחד אותו?

מור שלז

New member
לא בטוחה שתאהבי את התשובה הזו ../images/Emo4.gif

אבל בדיוק מהסיבה הזו, ומהסיבה שאני לא מוכנה להיות עבד לכביסות (גם ככה בבית עם ילדים יש מלא כביסות כל הזמן) דאגתי שיהיה לי מלאי של בגדי ספורט, כך שאני אוכל להרשות לעצמי ללבוש פעם אחת ולזרוק לכביסה. איך? הרי זה נורא יקר. הפתרון פשוט: יום הולדת
כל מי ששואל אותי מה אני רוצה מתנת יום הולדת - זו התשובה. (נגמרו הימים שאף אחד לא ידע מה לקנות לי
ואני מכבסת במכונה, במים קרים, ללא מרכך.

בטעות נפתחו 2 פוסטים

אז אפרופו יומולדת, כנראה שאצלי כמעט כל שבוע יש יומולדת כי מתפתה לעיתים קרובות מאד לרכוש עוד חולצה/גופיה דרייפיט של נייקי או קלימה קול של אדידס וכך מעולם לא הגעתי לחוסר. נהפוך הוא מידי פעם כמגירת ביגוד הספורט מתפוצצת, מארגנת התרמה. ולגבי כביסה, תמיד במכונה ועם מרכך בריח MUSK וזה עושה את ההבדל והבגדים תמיד מריחים נפלא גם לאחר אימון. אפרופו התרמה, תורמת בגדים בכלל למעון לנשים מוכות (בהרצליה לא רחוק משבעת הכוכבים, אבל יש עוד מלא סניפים בכל רחבי הארץ) וזה כולל גם ביגוד ספורט כי גם הן מתאמנות כדי לשכוח את מצבן הקשה...עוד חומר למחשבה.

כל הכבוד

ואם בא לך לתרום גם לנשים מכות, אני פה עם 2 חולצות מצחינות ובלי מכונת כביסה :)

טיפ לרכישת ביגוד נייקי ב-50% הנחה

טיים טרייל ברשפון וגם ציוד נחשב אחר בהנחות שוות. יום שישי פתוח עד 14:00 וזה כולל גם ציוד נייקי כמו למשל חגורות ריצה וכד'. עד גמר המלאי (זה מה שהם אומרים למרות שמחדשים את המלאי לעיתים קרובות
)

את כפפות האגרוף שלי

קיבלתי מתנה ליומולדת משלוש חברות שהיו איתי במועדון הקודם, אחרי שהן שמו לב שהכפפות שהיו לי עד אז כבר מתפוררות. באותה שנה שתי חברות אחרות קנו לי יחד מכנסי ספורט וחזיית ספורט מאיכות טובה. ושנה לפני זה חברה קנתה לי בנדג'ים לליפוף מתחת לכפפות. איזה כיף שאנשים מכירים אותך ויודעים לקנות לך מה שאתה אוהב וצריך (או לפחות להתעניין אצלך מה לקנות לך שאתה אוהב וצריך).

אצלנו החברים כבר לא נותנים מתנות יומולדת

בטח לא שעולות כ"כ הרבה כמו גופיות ריצה. מזל שיש לי הרבה אחים :) האמת שגם לא נעים לי לבקש מהם אבל אחרי הקיץ הזה אני אתגבר

susieada

New member
מתנות יום הולדת ../images/Emo213.gif

אצלי וכמה חברות שלי יש מנהג לקחת את "ילדת יום ההולדת" לארוחת צהריים. אבל אנחנו כינות אחת עם השנייה. אם אנו רוצות משהו אחר, אנו מבקשות. ניתן אולי לבקש מכמה חברות שלך שיקנו מתנה משותפת, כך שהעלות לא "תיפול" על אחת... גם כך עם האחים שלך - אולי יוכלו לקנות מתנה משותפת.
מקסימום - את מפנקת את עצמך עם מתנה מתי שאת יכולה, בלי לשבור את התקציב!
ודרך אגב, אני חייבת תשובה למישהי שרצתה לדעת איפה ניתן לקנות חזיות ספורט עם מקום להשחיל רצועת מד דופק: ב"אגנטק" (Polar), בקרית עתידים, 036493111 חיבוק, סוזי

מארשמלו

New member
כפפות אגרוף

הי אלה, איך את מנקה את כפפות האגרוף? (אני משתמשת בכפפות עבות בלי בנדג' מתחת) אחרי אימונים בימים חמים הן מסריחות נורא! נדמה לי שאני אהרוס אותם אם אני ככה סתם אזרוק למכונה. ולאוורר זה לא מספיק..

אסור לכבס!!!

אני כן שמה בנדג'ים מתחת וזה מומלץ מכל מיני סיבות (בעיקר של הגנה על פרקי הידיים) אחרי אימונים אני מיד מוציאה אותן מהתיק, פותחת אותן הכי רחב שאני יכולה ושמה מול החלון במרפסת עד לאימון הבא. זה כנראה עוזר, כי הן לא מריחות כל-כך גרוע (בניגוד לכפפות הקודמות שהיו לי, שאותן פחות דאגתי לאוורר). נדמה לי - אבל תבדקי עם מישהו שמבין - שאפשר להעביר מטלית לחה ואולי אפילו טלק. אבל תשאלי. יש לנו פורום שכן "אמנויות לחימה בזירה" - אולי הם ידעו.

ואפרופו ריח../images/Emo191.gif../images/Emo5.gif../images/Emo156.gif

דיאודורנט טוב לספורט - יש חיה כזאת? מה שמפריע לי הוא התערובת שיוצאת מריח של זיעה ביחד עם ריח של דיאודורנט "פרחוני" כזה. בההההההה! אתן מכירות דיאודורנט עם ריח עדין/חלש מאוד - כזה שרק "ירגיע" את הריח של הזיעה בלי להשתלט ולהצחין את הריח של עצמו בראש חוצות?

בהחלט - קוראים לזה דאודורנט של גברים

לא מכירה פתרון יותר טוב מזה, הם פשוט חזקים פי 2. גם הריח שלהם משתלב יותר טוב עם זיעה... אני מניחה שיש גם כאלה בלי ריח. אני משתמשת בג'ילט ג'ל בצבע כחול או ירוק (יש להם שמות פלצניים שאני לא זוכרת, אבל למען האמת אני לא ממש מבדילה). לאדידס יש נטול אלומיניום לחובבות הבריאות, כאמור כיוון שכביסה אצלי היא עניין מסובך אני מעדיפה פשוט לא להסריח מלכתחילה.

אגשית

New member
גם אני משתמשת בדאודורנט של גברים

ומעבירה "ויש" גם מתחת לציצי

aradmd

New member
Fa בריח לימון

הריח בקושי מורגש. נראה לי שעושה עבודה טובה. אפילו הבגדים לא מסריחים יותר מדי. אבל בנוגע לריח - יש חשיבות גם למה שאנחנו אוכלים, מעבר לריחה האישי של כל אחת. יש תבלינים שמאד מורגשים בזיעה ונדבקים לבגדים. אני, באופן אישי, משתדלת לרב להימנע מהם. ברור שלא מספיק לאוורר. צריך לשטוף אם סבון. טקסטיל שמפו הוותיק והטוב נותן ריח נקי וטרי לבגדים. שטיפה מהירה ביד ותליה מיד בחוץ. אני,אגב, שאת רב הכביסה מכניסה למייבש, תולה בעיקר את בגדי הספורט. אם מצטברים מספיק בגדים עושה מכונה של כביסה עדינה ומכניסה גם את בגדי הרכיבה\ריצה וכו' בלי לדאוג שיהרסו.

למעלה