תגידו מה עם הנק"פ

malodain

New member
תגידו מה עם הנק"פ

העם זה ילך בשיטה של D&D כלומר לוחם-5 קוסם-2 גנב-3 וכהן-4 ועל כל התפתחות של הדמות עוד נק"פ,או שמשתמשים בשיטה אחרת?

לא ולא

בסאגה- נק"פ בסיסי: 1 בדבר הבא- נק"פ בסיסי: 2 (ויש מקומות בגוף שמכה אחת יכולה להוריד את 2 הנקודות)

Little White

New member
הרחבה

אתם יכולים להיות יותר ספציפיים לגבי אותם מקומות וכו´.

בבקשה

אם הפגיעה היא בבטן\חזה, הלכו 2 הנקודות* אם ביד\רגל, נק´ 1 (ובייביי יד\רגל, עד כמה שאני יודעת) * בהנחה והבן אדם "עירום"

malodain

New member
שריון קסדה וכ"ו

איך הנק"פ משתנה עם יש לך שריון קסדה מגן וכ"ו העם הנק"פ גדל? העם אני הבנאדם היחיד שלא ניראה לו הגיוני שלקוסם ולוחם יהיה אותו הנק"פ, אחרי הכל כשהקוסם בילה את ימיו בהתעמקות בספרים ישנים ובלמידת רונות הלוחם התאמן, מפתח את יכולותיו הפיזיות.

היה על זה דיון ארוך ביותר

בפגישת הקפטנים האחרונה. הין שינויים אחרים העלו הצעה לתת גם נק"פ שונים לצעירים וזקנים. לבסוף הוחלט שהנק"פ ה*בסיסי*(
) הוא 2! ולא משנה אם אתה קוסם או לוחם, אם עוקרים יד, היד נעקרת, ואם חותכים לך את הבטן התחותונה, המעיים נוזלים החוצה (ציתות, בערך) ללוחמים אכן יהיה יותר נק"פ, שהרי השריונות שלהם מוסיפים נק"פ למס´ הבסיסי שיש לכל בן אדם "ערום"

malodain

New member
נכון

גם אני קראתי את הדיון אבל שרי את חייבת להסכים איתי שזה פשוט מוזר שלדמות חזקה(פיזית)כמו לוחם יהיו אותו מספר נק"פ כמו לקוסם שמה לעשות הוא חלש יותר(פיזית כמובן). וללוחמים אין כזה יתרון בגלל השריון, הרי כמעט כל הדמויות יכולות גם ללבוש שריון וגם הן יכולות להגדיל כך את הנק"פ. מישהו מכיר אולי את הבנאדם שאליו הכי כדאי להפנות את כל השאלות האלה ודעת שנוא באמת יכול לעשות איתן משהו?

לא רק שקראתי

גם הייתי בדיון
כל שאלה בנוגע לכללים יש לבפנות לקפטנים. אם אין בידינו תשובה, פירוש הדבר שהנושא עדיין לא עלה לדיון, ויעלה בפגישת הקפטנים הבאה. בחזרה לנושא הדיון הנוגע לנק"פ היה ארוך מאוד. ובאפן בסיסי ביותר, אני מסכימה אם הטענה. אבל
מכה זאת מכה. אתה יכול להיות ארנולד שוורצנגר, ואתה יכול להיות וודי אלן, אם היריב שלך מכה אותך בנקודה הנכונה, תיפול כמו זבוב, לא משנה מה הגוף שלך. עניין השריונות, עדיין לא הגענו להחלטה סופית בקשר לנושא! אבל אני ממש בטוחה שלא ימצאו קוסמים אם שריון גוף מלא בשום מקום במשחק, ולכן כמות הנק"פ שתועלה תהיה מוגבלת בהתאם לדמות. מה שגם, באופן כללי, יותר קשה להוריד 2 נק"פ ללוחם מאשר לאיכר.

למעלה