תגידו, מה עם פרוייקט מגילת הפוטבול

Yo-man

New member
עדכון קל

עד היום קיבלתי מאמר אחד מעופרי וזהו. אף אחד אחר לא שלח לי משהו ולו חלקי. אני מודה שגם מה שתכננתי לעשות בעצמי נדחה לי בגלל דברים שנופלים עלי כל הזמן, ונורא חבל לי. אני מקווה שנוכל החודש להחיות את הפרוייקט, גם אם לא יהיו בו את כל הקבוצות בסופו של דבר. אם למישהו יש את הדרייב להריץ את הקבוצות שהוא ביקש/קיבל/התחייב/רצה, אני מאוד אשמח. נאום מוטיבציה יגיע עוד כמה ימים

שלי גם מוכן. יאללה, בוא תתחיל לפרסם

וננסה לעמוד בשניים לשבוע. אולי זה ייתן מוטיבציה. עד תחילת העונה נשאף לפרסם איזה 15. אם נגיע לזה זה יהיה מצויין לדעתי.

Yo-man

New member
שלח אלי למייל את מה שיש לך

אני רוצה לערוך אותם שיהיו אחידים. הרי לכל אחד סגנון כתיבה משלו, ואם נשאיר את זה ככה נקבל מיש-מש של מאמרים. המייל שלי מופיע בכרטיס האישי.

Yo-man

New member
הרעיון הוא ליצור חוברת מידע לפוטבול

על הקבוצות, לא החוקים. הרעיון הוא ליצור איזו ספרייה או חוברת ממש, מניר, לא רק על המחשב, שתספר (לראשונה בעברית) על כל קבוצה. כרגע זו התמונה: RESHEFGARCIA - פילדלפיה,אינדיאנפוליס,סן פרנסיסקו OFRIBECKER - קרוליינה,ג'קסונוויל FOOTBALL ALL THE WAY - ניו יורק ג'יינטס LUCKY SOB - פאקרס AMIR BA - מיאמי דולפינס עופר 49 - אוקלנד ריידרס JAKE THE SNAKE - דנבר ברונקוס H20KNICK - ניו יורק ג'טס סה"כ 8 כותבים ו 11 קבוצות...מה שמשאיר עוד 21 קבוצות לי ... עוד מתנדבים יתקבלו בברכה, ואני בטוח שברגע שיפורסם מאמר אחד, השאר יצוצו כמו פטריות אחרי הגשם (במדינות בהן צצות פטריות בדר"כ). אז קחו יוזמה ובואו להיות חלק מחוברת/ספר ההדרכה הראשון בעיברית לפוטבול אמריקאי. כדאי להתחיל לעבוד על המאמרים ולסקור לפי הרשימה הבאה: 1. ההיסטוריה של הקבוצות (כמה שנים בליגה, לאיזה בית משתייכים, יריבויות ארוכות שנים, אחוזי הצלחה מהיווסדם, שחקני עבר חשובים, כמה פעמים זכו במשהו ומתי, איזה שינויים עברו - כמו ה-LA ראמס שעברו לסנט לואיס וכדומה) 2. הבעלים (בכמה מילים אם יש להם השפעה חזקה, אם יש להם מניירות ושגעונות, אם הם עוסקים בעוד תחומים מעניינים) 3. האיצטדיון הביתי (מתי נבנה, קיבולת, משמעות, תנאים - כמו מייל היי בדנבר שמקשה על האורחים בגלל אויר דליל ואנקדוטות כמו אירוח SB או אירועים ביזאריים אחרים - כמו דלאס והכוכב של TO). 4. האוהדים (הכי רועשים, הכי אלימים, מצחיקים, נאמנים... whatever) 5. צוות המאמנים (רק אם יש משהו חשוב או מיוחד במאמנים המשניים כמו מאמן הרסיברים או זה של הליין...) 6. חוזקים מול חולשות של הקבוצות לפי: 6.1 התקפה - QB, רסיברים, רצים, ליין. 6.2 הגנה - ליין, LB, קורנרים, סקונדרי. 6.3 ספיישל טימס - החזרת בעיטות, חסימת בעיטות, שערי שדה ואקסטרה פוינטס, און-סייד קיקס וכו'. לכל אלה אפשר להוסיף גם כמה מילים על המחליפים, אם זה רלוונטי, כמו שלקורי דילן יש רץ מחליף קווין פולק (אח של מרשל) שבעצמו הוא חתיכת כלי. 7. ה-Rookies יכנסו בסוף המאמר כחלק מהתפי מהקבוצות לעונות הבאות. 8. הערכה לעתיד הקבוצה לפי הסקירה לעונה הקרובה ולעתיד הרחוק יותר. תרגישו בנוח להתרגש. אנחנו עושים משהו מאוד מיוחד פה. אני מחכה לראות איזה קבוצות לא ייבחרו ואקח אותן עלי בסוף.

koroo

New member
מצאתי את זה

מצאתי את האתר הזה שיש מידע כלשהו באנגלית על כל קבוצה הוא לא באותו רמת פירוט שהזכירו מעל ונראה שניתן לתרגם : http://www.nfl-history.com

רעיון נחמד האתר הזה. בכל מקרה, אתה

יכול ללכת לאתר הרשמי של כל קבוצה (לינקים לכל הקבוצות ניתן למצוא ב- www.nfl.com ושם כבר תמצא המון מידע על כל קבוצה.

koroo

New member
אני יודע תודה

פשוט חשבתי אולי למצוא בגוגל אתר שמרכז כמה שיותר חומר יחדיו על כל הקבוצות

Yo-man

New member
הענין הוא שאין שום דבר בעברית

וסתם לתרגם מאתרים קיימים אני לא רוצה. אני רוצה שמה שאנחנו נעשה יבוא יותר מהידע והעניין שלנו בפוטבול מאשר ממידע שיווקי מהקבוצות או מרעיונות של פרשנים אחרים. למשל, האיצטדיון של דנבר ברונקוס נמצא בגובה של 1600 מטר מעל פני הים. האויר דליל יותר ולקבוצות לפעמים נגמר האויר ברבע האחרון של המשחק. ה-Mile High Stadium הוא שם דבר ויש לו משמעות. אני בטוח שהמידע הזה כתוב באיזה מקום, אבל לא בטוח שהוא נמצא בסקירה של הקבוצה ב-NFL.COM או "החור השחור" של אוקלנד ריידרז. בגלל שהאוהדים לובשים שחור הם מכנים את הרקע של שער השדה כך. אלה דברים שרק האוהדים או מכורים לפוטבול מכירים, ואת כל הידע הזה אני רוצה לרתום למאמרים. אם תמצאו הכל בגוגל - סבבה. אבל אני מחפש מה שבא יותר מהלב. מה שאתם אוהבים ומכירים על הקבוצות.

koroo

New member
אתה צודק

אני בתור אחד שהתחיל לראות פוטובל ועדיין לא כל כך להבין רק בתחילת העונה שהסתיימה הידע הזה חסר לי אז חשבתי אולי אני יכול לתרום בדרך כלשהי. אין לי עדיין קבוצה שאני נעול עליה( בינתיים בין גרין ביי לקולטס) ולא מבין את כל החוקים ואני חייב להגיד שהפורום עזר המון אז חשבתי טיפה לעזור במה שאני יכול וגם ללמוד תוך כדי.

למעלה