תגידו, מה קונים כאן נגד כינים?

תגידו, מה קונים כאן נגד כינים?

יש לנו חברים שהגיעו לכאן לפני שבועיים לרילוקיישן, והערב התגלו כינים על ראשה של הגדולה. מאחר ואנחנו לא התנסינו כאן (לשמחתי הרבה) בצרה הצרורה הזו, יש כאן אולי מישהו אחר בעל נסיון שיכול לייעץ?

mal1

New member
למזלי מעולם לא הייתי צריכה לטפל

בנושא אבל התקשרתי עכשיו לחברה אמריקאית והיא אמרה שמשתמשים במשהו שנקרא "Rid" (מקווה שכתבתי נכון) או מתקשרים לרופא הילדים והוא נותן משהו עם מרשם (אישית נראה לי קצת דרסטי)

mal1

New member
עבר. ב-3 בבוקר העפתי לכל הרוחות

את הספרות המקצועית על גידול ילדים לקחתי אותו למיטה שלי ושנינו ישנו (למרות השיעולים) עד הבוקר - ועכשיו הוא שוב ישן אבל אני אתנקם ועוד מעט אשלוף אותו מהמיטה לפעילות יוצרת

Boston Guy

New member
שיטפלו בזה מהר - כאן זו סטיגמה

בניגוד לישראל, בה כינים הם דבר שבשגרה, ממה שראיתי בארה"ב היחס לכינים גובל בהיסטריה - לפחות בקרב ה"היי צוצאייטי" בגן של הבת שלי בבוסטון. ההתייחסות הזכירה לי התפרצות של וירוס אבולה... הם כמעט הכניסו את הילד לבועת פלסטיק. ואכן תכשירים נגד כינים שהם "OVER THE COUNTER" בישראל דורשים מרשם רופא כאן בארץ ההיסטריה (שמא ההורה האוויל ירעיל את צאצאו ב OVERDOSE או ישקה אותו בזה במקום לחפוף - ואס יתבע את החנות שמכרה לו את התכשיר לדין בעוון LIABILITY).

זה מדהים כמה שהאמריקאים

אוהבים לעשות מכל זבוב פיל. מה שכן, החברה שלי באמת נכנסה ל-TARGET ושם המליצו לה על RID, שנמכר ללא מרשם. בעוד שבוע נראה את התוצאות...

יובית

New member
ראשית, לא להיכנס לפאניקה

זה לא סוף העולם למרות שזה מגעיל.(כאילו...למה דוקא אצלי). ובכן, קופצים למרקט או כמו שכתבו ל-TARGET, יש את השמפו הנוזלי בשם RID....חומר חזק, ועובדים לפי ההוראות. לביתי נתתי מגבת קטנה שתכסה את העיניים שהחומר לא יזרום לעינייה תוך כדי הטיפול. לקופסא מצורף מסרק, שאני לא הסתדרתי איתו. יש לי את המסרק סמיך מהארץ שעזר פלאים, ואני ממליצה לכל אם ובית להחזיק את זה לשעת הצורך.(הרי לי זה לא יקרה) אחרי השטיפה והטיפול ב-RID, מרחתי על ראשה של הבת שמן תינוקות, מה שריכך את שערה (שיער ארוך) ועזר למסרק הסמיך להחליק בין שערותיה ללא בעייה. עברתי קטע קטע מיליון פעם, אפילו נעזרתי בזכוכית מגדלת לעקוב אחרי הביצים והכינה אי שם. זה טיפול שצריך המון עצבים וסבלנות. אין לזה קשר בין בית נקי או מלוכלך, בין ילד עשיר לעני......הילדה נידבקה מזה בבית ספר, ותודות לערנותי גיליתי את זה בשלב ההתחלתי, ואחרי 5 ימים היה כלא היה. כמו כן גם בבית צריך לטפל, כמו, להחליף את המצעים כל יום ולכבסם, גם שאר בני המישפחה רצוי שיעברו טיפול מונע שמא.... ומעל לכל, היום, ולא כמו פעם, לא צריך לעשות קרחת

Ho Oh

New member
ובאותו נושא

חזרתי מביקור בארץ הקודש. עוד ביום הראשון הוזהרתי על ידי הגיסות שלילדים במשפחה יש כינים ומה הם לא עשו ושום תכשיר לא פעל. אז כמו שצויין פה בארץ זה נשמע באמת כמו דבר שבשיגרה. השתדלתי מאד לשמור שהילדים לא ידבקו ולכן אספתי לבתי את השיער יום יום. ביום האחרון לפני הטיסה חזרה גילית ביצי כינים בראש של הבן הבכור שהרבה לישון אצל הבני דודים ואצל הבת גם. אז כמו שצויין שוב בבי"ס האמריקאי שהילדים לומדים פה הם לא מורשים לבוא לבי"ס עם כינים ומכיוון ששנת הלימודים עומדת להיפתח באמצע אוגוסא די נבהלתי. לפני הנסיעה קניתי תכשיר לכינים בבית טבע, חפפתי להם פעם אחת וסירקתי כל יום במסרק צפוף ואכן לשמחתי אחרי חמישה ימים הכל נגמר. בהצלחה.

ליאת127

New member
רציתי רק להוסיף שאצלנו בבי"ס

לא נותנים לתלמידים להכנס לכתה אפילו אם יש להם ביצי כינים מתות. לכן תציעי להם לשבת והוציא את כל הביצים החיות והמתות והכינים כדי שלא תהיה בעיה להכנס לכיתה בתחילת שנת הלימודים. כאן הם לא מהססים ברגע שמוצאים אצל הילד סממן לכינים הם מוצאים את הילד מהכיתה ומתקשרים להורים לבוא לקחת ואם ההורה לא מגיע הילד נשאר בחוץ לכיתה.

Ho Oh

New member
נכון, גם אצלינו זה כך

אך מאחר ותפשתי את זה בהתחלה ולא בשלבים מתקדמים ואני מקפידה לסרק אותם כל ערב במסרק צפוף אז הוצאנו את הכל. דאגתי הייתה בעיקר לבת שכן לה יש שיער ארוך והיא לא רצתה להסתפר אפילו קצת. הבן לא הרגיש עם זה נוח עוד ביום הראשון וביקש להסתפר.

ניתושית

New member
לסרק ../images/Emo28.gif

לסרק במשך שבוע (שזה הזמן של פקיעת הביצים) בלי להפסיק!!! כל יום במקלחת לסרק עם המסרק הנוראי הזה! הכינים לא מפחדות משום חומר הדברה זה או אחר אז חבל על הכסף.... מובטח לכם שקט עד שיגיעו ישראלים חדשים
.... בהצלחה

למעלה