תגידו מה קורההה?

hagayx

New member
תגידו מה קורההה?

מה קורה עם הלהקה? טום יצא מהמוסד לסמים? הם חזרו לתפקד? והכי חשוב הם חזרו להופיעה?

הם התחילו בחזרות לקראת הUK טור

כבר לפני שבוע בערך, ועכשיו, ברגעים אלה, (ולא רחוק ממני
) ההופעה הראשונה שלהם לטור הנוכחי!! פרטים מדוייקים על ההופעה תמצאו במערכת הפורומים הרשמית... וכן, אני לא הייתי פה שנים, אני חושבת עליכם כל יום
נל לנו שוב המחשב אבל מחר אני אשאר מאוחר בבית הספר כדי להשלים פערים (שזה בעקרון גם מה שאני עושה עכשיו אבל כבר סוגרים עליי את הבצפר
) מבטיחה לשוב בקרוב!!!

hagayx

New member
גיתית

זה אומר שהם חוזרים להופיעה? גם בכל ההופעות שאמורות להיות להם בנובמבר באירופה? ודרך אגב הכינוי שלך "אמבריי לנצח" קשור להשבט????

כל מה שהתבטל- התבטל... אבל כל מה

שבנובמבר מתקיים כמתוכנן- לפי האתר שלהם... אתם יודעים אולי אם נשארו כרטיסים איפהשהו ברחבי אירופה? אולי שווה לטוס בשביל זה... וכפי שענו לך למטה, כן זה קשור ל"השבט"
אתה מוזמן לבקר בפורום שם

אני יודע איפה נשארו כרטיסים!

בהופעה בשבדיה נשארו כרטיסים! ואני בדיוק יהיה שם! בואי נלך ביחד!!

hagayx

New member
ב12 ל11

יש כמה מחירים - הכי זול זה 275 קרונות שבדיות שזה שווה בערך 137 ש"ח! מה יש מצב שבאמת תבואי?

הוי זה כלום בפאונדים

ובכן, אראה אם יש טיסות זולות... אם הטיסה עולה אבל 75 פאונד לכל כיוון אין מצב

hagayx

New member
תבדקי רק

שאני לא טועה וזה באמת המחירים של הכרטיסים להופעה בשבדיה דרך הקישור הזה http://www1.ticnet.se/EventGroupList?eventname=stockholm&search=true&outlet= (תכתבי בחיפוש "קין" באנגלית וזה ימצא לך את ההופעה) אז שם כתוב שהכרטיס עולה 275 קרונות שבדיות (137 ש"ח בערך) או בקישור הזה http://cityguide-europe.com/se/stockholm/events.php שדרכו ניראה לי יותר פשוט להזמין כרטיסים אבל שם הכרטיסים הכי זולים עולים 300 קרונות (150 ש"ח בערך) אני עוד לא הזמנתי כרטיסים, אם יש מצב שבאמת תבואי אולי נזמין ביחד

hagayx

New member
עוד משהו!

אם את רוצה אני יודע שבריאן איר יש טיסה מלונדון לשטוקהולם ב 0.39 פאונד לכל צד אם את רוצה לבדוק את זה אז תכנסי ל - www.ryanair.com בעמוד הראשי יש לך חיפוש אז תחפשי מ - (London Stansted (STN ל- (Stockholm S. Skavsta (NYO ותיראי שזה ימצא לך

הממ מעניין

אני מכירה כמובן את ריינאיר (דאבלין
) וזה אומר שיעלה לי בערך כולל מיסי נמל 30 פאונד פלוס 15 פאונד על הנסיעה לנמל תעופה... יש מצב שאשקיע את הסכום... אני רק צריכה לראות אם לא מוכרים לי כרטיסים להופעה של השבוע ואם משחרים אותי מהעבודה.. ההופעה יוצאת יום ראשון נכון?

justin9

New member
שאלה

סליחה שאני נדחפת, אבל כמה עולה לכם בסך הכל כל העניין + כל ההוצאות הנלוות (כרטיסי טיסה, כרטיס להופעה, בית מלון/אכסנייה וכו'...)

חס וחסה נדחפת!../images/Emo13.gif ברוכה הבאה

ובכן הערכה גסה של כמה זה יעלה לי... 15 פאונד נסיעה לשדה תעופה, 30 פאונד כרטיסי טיסה, 17 פאונד המופע עצמו... =62 פאונד... לא נורא בכלל... יש מצב שאעשה זאת.

justin9

New member
תודה ../images/Emo9.gif

וסליחה על הבורות אבל מה הנזק לכיס בשקלים?

WhiteShadows

New member
סקראבס זאת סדרה גאונית!

חח יצא לי היום לראות וזה ממש טוב! סוף סוף מצאתי לי סדרת טלוויזיה! ^_^

למעלה