תגידו מה קורה עם גלגלגלגלית ?????? היא נעלמה מהפורום, כבר המון זמן שהיא לא ביקרה כאן נכון?
D daldan New member 1/12/02 #1 תגידו מה קורה עם גלגלגלגלית ?????? היא נעלמה מהפורום, כבר המון זמן שהיא לא ביקרה כאן נכון?
ה הילית* New member 1/12/02 #3 הי, אני כאן ! עוברת עלי תקופה קצת לחוצה מכל הבחינות ואני בקושי נכנסת לכאן.... לא שכחתי אתכם ! דרך אגב היום אני מוזמנת לארוע ההשקה של הקוטג´ החדש של שטראוס...
הי, אני כאן ! עוברת עלי תקופה קצת לחוצה מכל הבחינות ואני בקושי נכנסת לכאן.... לא שכחתי אתכם ! דרך אגב היום אני מוזמנת לארוע ההשקה של הקוטג´ החדש של שטראוס...
נ נועה וגיא New member 1/12/02 #4 גלגלגלית מאד עסוקה גם לימודים וגם עבודה וגם בעלול במילואים. היא לא שכחה אותנו.
D daldan New member 1/12/02 #6 תמסרי לה שלא נעלמים ככה ../images/Emo12.gif במיוחד עכשיו בחנוכה עם כל הסופגניות והקלוריות, אנחנו זקוקים לעצותיה (כמה חסה צריך בשביל לנטרל סופגניה למשל...) בקיצ´ תמסרי לה שמתגעגעים אליה
תמסרי לה שלא נעלמים ככה ../images/Emo12.gif במיוחד עכשיו בחנוכה עם כל הסופגניות והקלוריות, אנחנו זקוקים לעצותיה (כמה חסה צריך בשביל לנטרל סופגניה למשל...) בקיצ´ תמסרי לה שמתגעגעים אליה
D daldan New member 1/12/02 #8 דפי, את עוד חייבת לנו סיפורים ../images/Emo8.gif מילא הגרביים, אבל אחרי שעשינו לך כזאת מסיבה לפני שנסעת, אנחנו ראויות לשמוע חוויות מהטיול בנכר.
דפי, את עוד חייבת לנו סיפורים ../images/Emo8.gif מילא הגרביים, אבל אחרי שעשינו לך כזאת מסיבה לפני שנסעת, אנחנו ראויות לשמוע חוויות מהטיול בנכר.