תגידו, מה קורה עם האלבום של אקסל???

1נחושה

New member
תגידו, מה קורה עם האלבום של אקסל???

"הדמוקרטיה הסינית" זה יוצא מתישהו או מה?? מה נסגר? הבנתי שהם בהופעות. עם איזה שירים בדיוק? הישנים? שמישהו יעדכן בבקשה !! תודה :)

לפי מה שאני יודעת

אקסל הרי קיבל את הזכויות על השירים ועל שם הלהקה, למרות שהוא היחידי שנשאר מההרכב המקורי של גאנז. ולכן הם מופיעים עם השירים הישנים והטובים (בביצועים פחות טובים, ביננו, מי יכול לעשות סולאים כמו סלאש
והקל של אקסל לא במצב הכי טוב..) הם "מקליטים" את האלבום שלהם כבר מעל ל-10 שנים
. נמנמ.. יום טוב

אמור לצאת מתישהו השנה.

כן, הם בהופעות, שמשלבות שירים ישנים עם השירים החדשים.

מרי לי

New member
אוף העם דורש איחוד../images/Emo70.gif

לא אוהבת אותם בנפרד אם כבר הלהקות של סלאש ולא של אקסל.......

Miko G

New member
זה לוקח הרבה זמן בגלל הסולואים

סלאש יחיד במינו וכדי להגיע לוירטואוזיות שלי צריך יחידי סגולה- מה שלא ממש בנמצא. אז הגיטריסט שאקסל לקח כבר 12 שנה מנסה לבנות סולואים. קשה

Caraya

New member
כנס רגע

אפשר להגיד המון דברים על סלאש, אבל להגיד שהוא וירטואוז שאין כמוהו זה ללכת מאוד, אבל מאוד מאוד רחוק. סלאש הוא וירטואוז, הוא מלחין מצויין, יש לו הרבה פיל, הוא נאמן למוזיקה שלו- אבל איך נאמר... "יש עוד אלף כמוהו", היו ויהיו הרבה טובים לפניו ואחריו. אדי ואן היילן יותר מהיר ממנו. לדייויד גילמור יש יותר רגש (לדעתי). ריצ'י בלאקמור מלחין לדעתי הרבה יותר טוב והמוזיקה שלו יותר מעניינת. ג'ימי פייג' אחראי ל-80% מה"דמות" של סלאש. הסיבה שהדמוקרטיה עדיין לא הגיעה לסין היא ממש לא הסולואים של סלאש, אלא הקריזות של אקסל. אין לאקסל גיטריסט שנמצא איתו כבר 12 שנה (אלא אם כן איזי סטרדלין שמסתובב איתו בזמן האחרון נחשב) ומנסה לנגן סולואים של סלאש, ואם ראית את ריצ'רד פורטוס, רובין פינק או באמבלפוט מנגנים- אני לא מבין מה נתן לך את הרושם שהם לא יכולים להגיע לטכניקה של סלאש.

Miko G

New member
ידידי היקר נסחפתתתת

קודם כל דבריי נאמרו בחצי ציניות... למרות שאני מאמין שסלאש מוכשר מאוד
אני מסתכל על האצבעות שלו כשהוא מנגן בהופעות והוא מקצועי ברמות. בטוח יש יותר טובים ממנו, אבל מבחינתי הוא אחד הטובים שיש. בנוגע ל"דמוקרטיה הסינית"
לא ברור לי מה לוקח לאקסל יותר מידי זמן להוציא את האלבום המזורגג הזה. גם אם האלבום גרוע ואקסל חושש שהוא לא כל כך יצליח, הוא בזמן הזה יכל להוציא אותו ועוד כמה אלבומים שבטוח היו מביאים בסופו של דבר כמה שירים טובים. עכשיו באמת הציפיות גבוהות מידי ויש לאקסל ממה לחשוש...

Caraya

New member
הבעייה היא

שאקסל קודם כל רוצה לשחק משחקי אגו עם כל העולם ולהראות שאף אחד לא יגיד לו מה לעשות, ובגלל זה הוא עובר אולפנים וחברות הקלטה ומפטר את כל הצוות של הלהקות שלו לפי מזג האוויר. הבעייה השנייה היא שאקסל נכנס למין "מעגל קסמים" כזה- הוא חיכה 13 שנה, עכשיו הוא צריך להוציא אלבום שיצדיק את ה-13 שנה האלה, וככה הוא מלטש ומלטש ומלטש את האלבום וזה לוקח עוד ועוד זמן. מישהו צריך להזכיר לו שהאלבומים הכי גדולים בהיסטוריה של הרוקנרול נעשו בכמה שבועות.

Miko G

New member
../images/Emo45.gif נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מרי לי

New member
הקטע הוא כזה:

לעשות אלבום גדול לא חייב לקחת 13 שנה בגלל שהוא צריך באמת להצדיק את הזמן הזה עם אלבום קטלני, הוא ממשיך ללטש וזה יוצא OVER THE TOP ואז , מה שאנשים עושים במקרה הזה, זה לפנות למפיק מעניין, והוא כבר יעזור להוציא מהבוץ אבל בגלל האגו של AXL, זה לא יקרה ANYTIME SOON אז....... תשלימו לבד......

בעיקרון

הגיטריסט שנמצא עכשיו בגאנז לא רואה ממטר את סלאש מבחינת וירטואוזיות.

מרי לי

New member
לא יודעת מה להגיד

זה שהוא יותר או פחות טוב מסלאש לא אומר שהוא יותר טוב בכלליות ז"א, AXL וסלאש היו "ה"שילוב, ולא משנה אם החדש הוא יותר טוב, משנה השילוב החדש, ואני לא ראיתי שום דבר שגרם לי להמשיך להקשיב.......

Caraya

New member
הטעות של אקסל

לדעתי היא שהוא קרא ללהקה החדשה שלו "רובים ושושנים". הלהקה של אקסל היום דווקא מצויינת- יש לו שלישייה של גיטריסטים פשוט מעולים ולשלושתם יש הרבה מאוד נוכחות (וכל אחד מהם בא עם עדת מעריצים), הקלידן מצויין, יש לו פחות או יותר את הקול העוצמתי מהימים של "רובים ושושנים" (אבל הוא מתנשף קצת יותר), והחומר החדש לא נופל מהישן. מה שהורס לו זה ההשוואה עם הלהקה הקודמת. הוא עושה את אותה הטעות שדייויד גילמור עשה כשרוג'ר ווטרס עזב את פינק פלויד. כשגיטריסט כמו סלאש ובאסיסט כמו דאף עוזבים את הלהקה אי אפשר להתנהג כאילו פיטרת איזה עובד במה. אקסל היה צריך להתמקד בלהקה שיש לו עכשיו, אפילו לעזוב את השם הסטיגמטי "דמוקרטיה סינית", להתרוקן קצת מחשיבות עצמית ולהביא ללהקה שלו שם חדש שאין בו רובים או שושנים ולא מתחיל ב-Axl's ...

1נחושה

New member
ת'אמת? לא אכפת לי איך הוא יקרא

ללהקה שלו. העיקר שהמוסיקה תהיה טובה! אני דווקא מחזיקה מאקסל רוז כיוצר ויש לי ציפיות (מה שמזמין גם פתח לאכזבות...) אבל ממה שיצא לי לשמוע עד עכשיו מהשירים החדשים זה נשמע טוב. חבל שכל הזמן עושים השוואות לגאנס של פעם. וכן, הוא הזמין את ההשוואות האלה כשהחליט לדבוק בשם הלהקה. אבל אני מאמינה שמי שבאמת מתעניין במוסיקה נטו ידע לשפוט לפי השירים תכלס ולא לפי העבר

מרי לי

New member
כן.. אבל סלאש ענק../images/Emo70.gifRVELVET REVOLVE

R (תמיד אין מקום לאות האחרונה) זה כאילו להשאיר את השם G&R אבל לא
תמיד הצחיק אותי אולי שאקסל ייקרא לשלו AXLS & ROSES

למעלה