תגידו, מה קורה עם הארי פוטר?

• פותח הנושא alond
  • פורסם בתאריך

alond

New member
תגידו, מה קורה עם הארי פוטר?

לפני איזה כמה שבועות מישהו אמר שיודיעו מתי יפרסמו את החמישי ואז נפל לי האינטרנט ולא ראיתי שום דבר חדש בנושא.

תשובה

הוצאת הספרים טענה שהיא תודיע ביום רביעי שעבר מה קורה עם הספר, אבל היא יצאה בהצהרה שהיא לא יודעת מתי הספר יצא בסופו של דבר. כרגע, הערכות מדברות על נובמבר 2002 או ינואר 2003. באסה!

alond

New member
לא

אולי טעיתי והייתי צריך להגיד דצמבר 94? התגייסתי ב-91.

Real J

New member
אני מתחילה לרחם על רולינג

נראה לי שהלחץ סביב הוצאת הספר, הבלגן סביב הסרטים וכו´ משפיעים על היכולת שלה לכתוב בשקט. יותר מדי אנשים מעורבים. יותר מדי ציפיות. פחות מדי חדוות יצירה. לפי דעתי: she is gonna crack. (אך יתכן מאד שכל התיאוריה שלי מופרכת)

alond

New member
טוב, לא צריך להיות אינטיליגנט גדול

בשביל להבין שיהיה עוד סרט אחד לפחות. גם שמעתי שמועות על בעיות עם זה שהשחקנים מתבגרים. בנוסף קל לראות שיהיו סרטים כל עוד זה רווחי. קשה לי להאמין שלא יהיו לפחות עוד שני סרטים שהרי השני יצליח רק מהדחיפה של הראשון...

טוב, אין צורך

להעליב את האינטליגנציה שלי, במיוחד שאינך מכיר אותי עדיין...

יהיו לפחות 7 ספרים

מצלמים כבר את השני, והוא לא יצליח מהדחיפה של הראשון אלא מהדחיפה של הספרים, כמו שהראשון הצליח מאותה סיבה.בקשר לרולינג, בעוד שאני לא משונאי הארי פוטר, ההיפך, אני בהחלט לא מסמפט אותה על שנתנה לספרים להתמסחר כל כך, ועל העיכוב הגדול הזה - שנתיים וחצי בין הרביעי לחמישי! - שברור שהוא נובע בעיקר מכל המסחור סביב הספרים וההתעסקות שלה בכך.

למעלה