תגידו, מה קורה פה? B-()

tami-01

New member
תגידו, מה קורה פה? B-()

כולם הלכו ולא הודיעו לי? מה קרה שאין יותר אינטראקציה ?! כבר לא עונים פה יותר ?! יש הודעות למטה שאני לא מקבלת יחס עליהם כבר יומיים . אם אתם לא פנויים רק תאמרו . כדי שאני לא אצטרך לבדוק פה את מאה פעמים ביום. לכן אני מבקשת חברה, יש לכם משהו טוב פה אל תפשלו H-) ואם מישהו נוסע /לא פנוי לכמה ימים הוא מתבקש להודיע . בשביל למנוע חשד בכשרים B-) . כמובן אתם תמיד יכולים להחליט אחרת (בקובץ המצורף) רק תנו סיבה ,תנו סיבה !! ;-) ובנימה ידידותית זו : ! HAVE A NICE DAY

Ey@L

New member
מה הלחץ?

קודם כל רובנו בד``כ לא נכנסים כל יום (אני מאלה שפה יותר מפעם ביום), ולכן לא תמיד תקבלי ישר תגובה. ועל איזה הודעות לא קיבלת תגובה? נ.ב תמונה שכל כך מתאימה עכשיו למחשב שלי.....

tami-01

New member
אייל אין לחץ אבל יש המון

סקרנות :cool: עכשיו אני אחזור על השאלות שלא קיבלתי עליהם תשובה. 1. דיברו פה על האפשרות לצלם מסך-(זה כבר נימצא בעמוד הקודם) ולא הצלחתי לפעול לפי העיצה של בונד פשוט לא מצאתי את הכפתור .מה דעתכם על סיוע נוסף?! 2. שאלת אם אני מעונינת בהסבר נוסף על משמעות המילה פורטל ועניתי כן!! איפה הנימוס ?! . (טוב אני מקווה לקבל עכשיו תגובה ....) 3.והינה שאלה חדשה איך אני יכולה ליצור לינק מפה להודעות הקודמות ללא צורך לכתוב אותם מחדש ובכלל לינק לכל דבר אתר/קובץ וכו`. נ.ב. אם התמונה מתאימה לך למחשב ... ברוך הבא לרשימה ... ;-)

Ey@L

New member
תשובות

1. צילום מסך: לחצי ע``י alt+print screen ואח``כ תעשי הדבקה בתוכנת גרפיקה או בכל תוכנת מייקרוסופט (וורד, פאואר פוינט). 2. שאמרת כן חשבתי שהתכוונת שהבנת את מה שרשמתי, אז להלן הסבא בשפה פשוטה מה זה פורטל: אתר גדול, שמרכז בתוכו תכנים מכל הסוגים, בד``כ גם אינדקס. כלומר כאשר את נכנסת אליו את תוכלי למצוא בדרך כלשהי כל מידע שתרצי (אם דרך קישורים ואם בדרך של מידע בתוך האתר). הפורטל שואפים להיות דף הבית שלך. דוגמאות לפורטלים ישראלים: תפוז, נענע, IOL דוגמאות לפורטלים עולמיים: yahoo, msn.com , netscape.com 3. לא ממש הבנתי, לכל הודעה שלך יש כתובת במידה ואת לוחצת על ``הטיפה`` שבצד. פשוט מאד מעתיקים את הכתובת ומצרפים להודעה איפה שרשום כתובות אינטרנט נלוות. וכן ככה לכל קובץ או אתר.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
אייל... לצילום מסך לא צריך...

ללחוץ על ALT מספיק ללחוץ על PRINT SCREEN סתם לידע... :)

tami-01

New member
אתם באמת נחמדים...

אבל את התשובה הזו כבר קראתי בתשובה שניתנה קודם ואם הייתם קוראים אותה הייתם שמים לב ששאלתי שם, איפה לכל הרוחות נימצא מקש זה.ובבקשה אל תאמרו לי שזה ליד ה- SCROLL LOCK. נ.ב. הכל אצלי כתוב בעיברית.

למעלה