תגידו, מה קטע עם מלון צ'נדלר?

Nir of GondoliN

New member
תגידו, מה קטע עם מלון צ'נדלר?

כיצד בכל עולם ועולם יש אותו? אפילו בפרק של אתמול דווקא החלק הזה מכל העולם נלקח.

dugy

New member
זה איזשהו מוטיב.....

זה גם מהווה עילה לכל מיני בדיחות כאלה של הגולשים...
זה דווקא מאד משעשע אותי
הם רוצים להראות שלא משנה כמה מוזר העולם שבו הגולשים נמצאים, צתמיד יש שם את המלון. זאת מין בדיחה פרטית כזאת של התסריטאים..

בהתחלה היה מלון אחר לא?

אני לא זוכר בדיוק... אה גם היה כל פעם אותו ברמן בצ'נדלר- אבל הוא השתנה מהעונה השלישית לרביעית... (יעני היה אחד קבוע בשלישית, ואחד קבוע אחר ברביעית- לא זוכר מה היה בחמישית). אה גם אח שלי ודודות שלי היו באולפני יוניברסל, אז בסיור שהיה להם (הם צילמו אותו) רואים שם בכל הסטים גם את "מלון צ'נדלר".

Boran

New member
באמת חשבתי על זה

ועכשיו תוך כדי כתיבת ההודעה מצאתי את הפיתרון בשתי העונות הראשונות- מלון דומיניון אחרי זה הם החליפו טיימר, והטיימר החדש הזיז אותם כמה קילומטרים מהמקום שהם תמיד גלשו אליו מאז הם גולשים למלון צ'נדלר.

A.L (boy)

New member
או שאולי פשוט קיצצו להם בתקציב

אז הם נשארים בלוקיישן אחד בכל עולם אליו הם מגיעים..

Plok2

New member
דווקא כן קיצצו להם בתקציב בעונה ה-5

אולי אפילו בעונה 4, אבל קראתי שכן קיצצו להם בתקציב. יכול להיות שבקיצוץ היה בעונה 5 בלבד כי שמה כבר לא הראו את הקרומגס ובטח האיפור שלהם היה חלק גדול מהתקציב..

Boran

New member
מוזר מאוד

כי עד עונה 5 המערבולת היתה פחות טובה במערבולת בעונה 5 כשהם קופצים, לא רואים רק הבזק אור אלא אשכרה רואים אותם מתגלגלים במערבולת עד שלא רואים אותם יותר חוץ מזה שהמערבולת נראית הרבה יותר מציאותית ויפה כזו מערבולת עולה פוווווול כסף

Lu Tze

New member
אני זוכר שבתחילת העונה ה-3 או ה-4

ההפקה הלכה לסט של סידרה אחרת (לא זוכר את השם, הזה עם השוטר הסיייבורג) ו"החרימה" את הסט (במילים אחרות, בגלל שהסידרה בוטלה הם פשוט לקחו את התפאורה). או זה היה בגלל קשיים תקציביים.

../images/Emo26.gif

את שתי המערבולות עשו במחשב ואני לא חושב שלעשות אותם לקח כל כך הרבה תקציב

Boran

New member
גם את...

ה"פוף" כשבאפי הורגת ערפד עושים במחשב כל "פוף" עולה 5000 דולר

Lu Tze

New member
מה?!?

עם מה לעזאזל עושים את הפופים האלה? עם מחשב-על? (טוב, כנראה שכן...)

King Of Kromags

New member
אפקטים עולים הרבה...../images/Emo103.gif

הרבה יותר ממה שהם נראים. במכושפות, אפקט ה"אורבינג" (מעבר בניצוצות כחולים בוהקים כאלו)- שלוקח בדיוק שתי שניות, עולה 3,000 דולר. זה המון. תחשבי, שהם צריכים להכין מערבולות אחת בפרק (לפעמים יותר), להשאיר את האפקט, ועליו להרכיב עוד אפקטים של אנשים שנעלמים בו. זה קצת יותר מורכב משזה נראה.

Boran

New member
ובצדק, זה המון עבודה

כשערכתי את הסרט גמר שלי בתקשורת השנה, היינו צריכים לעשות פיצוץ, שלוקח בדיוק חצי שניה היינו צריכים לעבוד פריים פריים, עשינו רק איזה 20 פריימים, כי יותר זה היה לוקח עוד יותר זמן, לכל פריים לסדר הגדרות ולעשות עיגול אש ולבן יותר גדול בקצת, וזה לקח לנו איזה שלוש שעות רק זה. אז לחשוב כמה זמן ועבודה לוקח, פריים פריים במשך איזה 100 פריימים או יותר, עם אפקטים הרבה יותר מסובכים מפיצוץ מסכן...

King Of Kromags

New member
או שאולי...../images/Emo103.gif

התסריטאים כיסו את כל הסיפור שצריך לגלוש ברדיוס קבוע מנקודת הגלישה הראשונה (600 ומשהו ק"מ)- אחרת לא יודעים מה יקרה. הם פשוט לא רוצים לחזור על פרק שבו העלילה היא הצורך להגיע חרדיוס הגלישה, כמו שהיה בפרק "מתכת" (
, שם טיפשי)...

אתה צודק אבל טועה

זה לא הטיימר החדש שהשפיע על הגלישה שלהם - זה כשהם גלשו ב-3x02 לעולם כלשהו והגיעו ללוס אנג'לס, אז לוגן (זוכרים אותה?) חיבלה להם במד הזמן (הישן) שכל פעם הם יגיעו ברדיוס של כמה קילומטרים מסן פרנסיסקו- שזה בד"כ יצא לוס אנג'לס (אבל היו פעמים שהם גם הגיעו לסן-פרנסיסקו). בקשר למד הזמן החדש- כנראה שהעולם המצרי היה בלוס אנג'לס ומד הזמן שם היה מתוכנת לגלישה רגילה (ולא עם השינוי שלוגן עשתה)- כשאני אומר "גלישה רגילה"- גלישה רק ללוס אנג'לס.

Bohemian kid

New member
המלון לא מתפקד גם כ... כ... כ...

אממ, אני פוחד לומר את זה... כאל - מקום
כלומר הוא תמיד שם, כשיש עולם כשהוא במצב יחסית רגיל כמובן... לא

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

כי הם גולשים הרי באותו מקום, רק בעולמות שונים אז בכל עולם יש את מלון צ'נלר רק בצורה קצת שונה...

למעלה