1ניצת השקד
New member
בכל זאת רוצה לספר מה עברנו בתקופה האחרונה מאז החלה הקורונה, לפני פסח אחותי הרגישה רע הלכה לקו"ח ושלחו אותה לקרדיאולוג, הוא שלח אותה לאחר בדיקה לצינתור, לא הצליחו לצנתר אותה ואמרו לה שהיא נשארת באסותא לניתוח, עשו לה נתוח של 4 מעקפים בלי שמישהו מהמשפחה יוכל לבוא לבקר אותה, שכבה כמו כבל עזוב בבית חולים, לאחר נידנודים אפשרו לביתה לבוא לבקר אותה אך תמיד רק לןה, וזה מפני שלא רצו מבקרים נושפים שחלילה יכולים להעביר לה קורונה, כאב לי הלב, אנחנו סה"כ 2 אחיות.
אני ובעלי יצאנו להליכות כאשר היה סגר ורגלי נכרכה בחבל במהלך הליכה ונפלתי על הברכיים ונפגעתי גם במרפקי הידיים, נלקחתי לתחנת מגן דוד ומהנפילה נשארתי עם קרעים במפרק הכתף, עכשיו אומרים לי שהטיפול היחידי הוא ניתוח, התענינתי וסיפרו לי שמהנתוח יש קושי רב וזמן החלמה ארוך ביותר, אז אני מוותרת ומה שיהייה יהייה, קראתי שגם לחלק מכם יש בעיות וקראים בכתף תשתפו אם אתם מכירות טיפול יותר קל מיתוח, אשמח שתשתפו.
אני ובעלי יצאנו להליכות כאשר היה סגר ורגלי נכרכה בחבל במהלך הליכה ונפלתי על הברכיים ונפגעתי גם במרפקי הידיים, נלקחתי לתחנת מגן דוד ומהנפילה נשארתי עם קרעים במפרק הכתף, עכשיו אומרים לי שהטיפול היחידי הוא ניתוח, התענינתי וסיפרו לי שמהנתוח יש קושי רב וזמן החלמה ארוך ביותר, אז אני מוותרת ומה שיהייה יהייה, קראתי שגם לחלק מכם יש בעיות וקראים בכתף תשתפו אם אתם מכירות טיפול יותר קל מיתוח, אשמח שתשתפו.