תגידו מה שתגידו...

maya..

New member
תגידו מה שתגידו...

למרות שאינני חייבת הסברים לאף אחד, רציתי לומר שאכן בעלי ואני נמצאים בהליכי גירושים. אז אולי זה לא אומר שכבר מותר לי לי להיות עם אחר, כי אני עדיין נשואה וזו עדיין בגידה, אבל מי שלא היה/יהיה במצבי לעולם לא יבין. ודרך אגב, אני עדיין אוהבת את בעלי, אבל אהבה אחרת, אהבה שונה.. עדיין לא מצטערת לרגע!! מי שיש לו בעיה שיתפוצץ.

mami4

New member
מה שתגידו

מה את מתרגזת כמו ילדה ,תגובתי היא פועל יוצא להודעתך הפרובוקטיבית ,חשבתי שרק הגברים הישראליים רצים לספר לחברה אבל מתברר לי שהנשים לא פחות גרועות ,בכל אופן זה לא מוסיף לך כבוד ואם זה לא מוצא חן בענייך תשמרי את סודות המיטה לעצמך ואל תנופפי בזה לעני כל .

מאמי חמוד

אם עדיין לא הבנת אז זה כל הכיף בפורום או בצ`אט אפשר לספר הכל לכולם בלי שאף אחד ידע בעצם מי אתה ומה אתה וזה שהיא מספרת כאן ולא מספרת למישהוא בחיים האמיתיים שלה זה כאילו לא סיפרה לאף אחד בעצם. אז מה הבעיה? בדיוק בשביל הדברים האלה קיים הפורום ליהי

mami4

New member
לליהי ממאמי

מה זאת אומרת אנחנו לא אנשים אמיתיים ?אפילו שהפורום הוא וירטואלי מסתתרים אחרי ההודעות והתגובות אנשים בשר ודם ,החופש בפורום אסור לו שינוצל לוידויים אמיתיים{להבדיל מפנטזיות פורנוגרפיות} קשה לקרא וידויים כאלה בלי להגיב כל אחד לפי השקפת עולמו ,כדאי להבא שוידויים מעין אלה יועברו לפורום הסקס ,זאת דעתי והצעתי ,חוץ מזה נחמד לי הפורום .

הקצין

New member
למאיה - תיקון

תיקון לתגובתי הקודמת ... מבין אותך !!! תהני ובכיף . קצין וג`נטלמן

karua

New member
תגובה

יקירתי אהבתי את מכתבך אשמח להחליף איתך מספר מילים אנא שילחי לי e-mail

למעלה