תגידו, מה 6 השירים הכי הכי בדיסק הח

14בן

New member
תגידו, מה 6 השירים הכי הכי בדיסק הח

בדיסק החדש!!!

אמממ לדעתי:

Boulevard of Broken Dreams הוא מעולה, גם American Idiot הוא אחלה ממש, אממ עוד 4 נכון? אז: She's a Rebel Holiday לא רע בכלל Jesus of Suburbia אבל לא כולו, רק החלקים של i dont care והשני, אממ dear משו לא זוכרת... ואחרון: . Wake Me Up When September Ends -שירה-

molipizza

New member
../images/Emo60.gifלפי דעתי--->

boulrvard of broken dreams shes a rebel american idiot whatsername extraordinary girl

../images/Emo118.gifלפי דעתי...../images/Emo188.gif

American idiot boulevard of broken dreams holiday wake me up when sep' ends she's a rebel give me novacaine

Billy4

New member
../images/Emo11.gif

BOULEVARD OF BROKEN DREAMS GIVE ME NOVACAINE HOLIDAY HOMECOMING WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS LETTERBOMB

Nitzanyo

New member
לדעתי

אמריקן איודט הולידי סט גימי תעירו אותי כשספרמבר מגיע והומקמינג זה כל השירים שאני הכי אוהב אפשר גם להכניס את בלורד אוף א ברוקן דרימס

Moran Beep

New member
היי חדשה..

אממ היי אני דיי חדשה פה אמממ אני מורן מי-ם .. אני ממש אוהבת את גרין דיי והדיסק החדש שלהם ממש טוב - מומלץ! אוקי לפי דעתי השירים הכי טובים בדיסק הם: Boulevard of Broken Dreams גם American Idiot נחמד She's a Rebel Holiday ממש אהבתי!!! Wake Me Up When September Ends I Don't Care Extraordinary Girl

המממ

הולידיי סיינט ג'ימי שיז אה ריבל לטרבומב אקסטרה אורדינרי גירל גיזס אוף סבורביה

גיליLOVE

New member
לדעתי...../images/Emo163.gif

1.give me novocaine 2.ג'זס אוף סברביה...(לא יודעת איך כותבים!!) 3.broken dreames 4.wake me up when september ends 5.holiday 6.american idiot אהה ותגידו בן כמה בילי?

יש אחד

וזה אמריקן אידיוט. כל השאר ניסיון כושל לשלב עריכה מרובה, אפקטים, 2 גיטרות בלהקה של גיטרה אחת והרבה דברים שהם לא הפאנק של דיוקי ושות'.

BlueBeIl

New member
דוקי יש רק אחד

מותר להם לנסות להתפתח לכיוונים אחרים.... אמריקן אידיוט סתם נשמע כמו כל שיר אחר שהיה להם אי פעם IMO.

ברור שמותר להם אבל הכיוונים מסריחים

הם הרוויחו הרבה מעריצים את-יודעת-למה-אני-מתכוון והפסידו הרבה מעריצים את-יודעת-למה-אני-מתכוון בעקבות אמריקן אידיוט והשטויות שבו. זה לא פאנק רוק, בטח לא פאנק-פופ. זה נכנס יחד עם אבריל לאבין (אל תטעו, אין לי שום דבר נגדה, פשוט לחצי עולם יש) לקטגוריה. תתנפלו חופשי, אבל זאת דעתי וכאן אפשר להביע אותה. גרין דיי לא היו צריכים לעשות את אמריקן אידיוט אם הם היו רוצים לשמור על התדמית הנחמדה שהייתה להם. אותי בטח לא מעניינת התדמית שלהם, אני סה"כ מעריץ דיוקי-נמרוד, אבל אותם אני בטוח שכן. כסף הם הרוויחו.

Kur† Cobain

New member
שלי:

boulevard of broken dream holiday letterbomb jesus of suburbia wake me up when september ends give me novocaine

למעלה