תגידו מזל טוב, חברה

JumpInTheFire

New member
תגידו מזל טוב, חברה

לטל יש היום יום הולדת!
למרות שכתבתי לך במטאליקה כבר.. הרבה מזל טוב :) בצלחה בכל מה שתעשה עד 120

hkatsman

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

אני טס היום לניו יורק לשבועיים

M e n s R e a

New member
תודה רבה, שיר

נחמד שעשית את זה גם פה, תהיתי אם ישימו לב גם בפורומים אחרים פרט למטאליקה (תכל'ס, זה די אתגר אבל, כי את בין הבודדות שידעו על יומההולדת המתקרב גם ככה, אני לא מי יודע מה חוגג אותם).

FunkyMonk

New member
מזל טוב טל!

בהצלחה לך בכל אשר תעשה! רק הייתי חייב לציין, שמאז שטל נכנס לתפקיד, הפורום הזה פעיל יותר מאי פעם. (לפחות מאז שאני הגעתי לכאן, די ממזמן)

AeroTom

New member
מזל טוב, טל ../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

אחד ממשיכי דרכי כאן...
טוב שלקחת את על עצמך את היוזמה להמשיך את מסכת המנהלים פה שהפורום לא ייסגר ויהיה פעיל. חוץ מזה אני מקווה שהיה לך אחלה יום-הולדת ושיהיה לך רק בריאות והצלחה בכל מקום עם מוזיקה טובה (ושתגיע לדברים שאתה רוצה עם הלהקה שלך, או שלפחות תהנה בדרך כמה שיותר לא משנה לאן זה יוביל, כי זה בעצם הכי חשוב). Happy B-Day

M e n s R e a

New member
תודה, תומר, יש אכן גם כיף בדרך

אפרופו זה, יש איזשהו מקור באינטרנט לפינה שהיית עושה כאן-השבוע לפני? כי הייתי רוצה להמשיך אותה

AeroTom

New member
בעיקרון חלק קטן יותר הייתי לוקח מאתר של רוברט

לדברים שלו בקריירת סולו. אבל את הרוב הייתי לוקח ממקורות שיש לי בבית, במיוחד הספר המטורף של The Concert File. שהוא באמת מקור מידע פשוט מדהים של ההופעות של זפלין ודברים אחרים מכל השנים.

M e n s R e a

New member
אה, חשבתי שיש איזה אתר שמרכז את הדברים האלה

מסתבר שאתה יותר טוב מאתרים

שמיקי

New member
אוו המון המון מזל טוב! ../images/Emo65.gif

סורי על האיחור, רק היום חזרתי הביתה אחרי שבועיים של טירונות מגעילה, עברתי רק חצי..איף שיגמר כבר, ודייי לדבר עליי.. טל המנהל:), בזכותך הפורום התעורר לתחיה..!! שיהיה לך המון המון אושר, עושר,אהבה, הצלחה, מוזיקה ואוכל בחייך:) אנלא מכירה אותך ממש, אבל ממה שכן אתה אחלה בחור. אז..happy birthday to you dear tal lalalala

M e n s R e a

New member
תודה רבה, ברוכה השבה, ומקווה שראית את השרשור

שפתחתי לכבודכם (המתגייסים)

למעלה