תגידו מזל טוב!!!

yoram232

New member
תגידו מזל טוב!!!../images/Emo187.gif

החלטתי לרכב גם כביש,חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי הלכתי עם ראש בקיר גם נכנסתי. ובסוף ---מצאתי אותם! שימו לב! ספשלייזד אלז,אלומיניום כולל מזלג אומיניום, פול 105 כולל גלגלי 105 ופדלים כביש,במצב מצויין! אה כן,יד שנייה. כולו 2,800 טקילין. יש לי כמה שאלות לרוכבי הכביש: א. עד כמה קריטי להחליף מזלג לקרבון? ב. יש לי נעלי רכיבת שטח שנראות מתאימות מבחינת הנוחות והצורה. אפשר להרכיב להם את הקליטים של הכביש במקום SPD ? ג. יש פה רוכבים תל-אביבים לשעות הבוקר המוקדמות גם בתנאי מזג אויר לא מפנקים במיוחד? תודה,ליאור

ואלה תתחדש.

אחלה מחיר.גם אני רוצה . ולגבי הנעלים לא נראה לי כי לקליטי כביש יש 3חורים בתצורה שונה. ולגבי הקרבון חכה קצת... אגב איזה מידה?

yoram232

New member
חיפשתי בנרות../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

היו כמה הצעות יקרות,מתאפקים קצת בסבלנות והנה! לא בא לי להשקיע עכשיו בנעליים,יש טיפים לגבי משהו זול ומספק? סטיב אתה רוכב כביש?

קטן

New member
לגבי הפדאלים

אתה יכול פשוט להרכיב את הפדאלים של אופני ההרים על אופני הכביש, אני מת"א , אם אתה רוצה לרכוב, שלח מסר

yoram232

New member
חשבתי על זה

הבנתי שיש עניין של חסכון משקל או משהו כזה,ומילא קניתי אותם עם פדלים כביש והנעליים שלי כיום די מאסיביות. אני כבר שולח לך מסר לגבי הרכיבות,בשמחה!

yoram232

New member
צריך המלצות

אביזרי רכיבה לכביש: נעליים (עדיף עד 200-250 ש"ח),כפפות,פנימיות,קליטים וספידומטר. מה לקנות ומה לא לקנות?

לפי דעתי בנעלים לא כדאי להתפשר.

במחיר כזה לא יודע אם תמצא משהו נורמאלי וזה יכול לשנות לך את כל ההתרשמות מהכביש. היתי מוסיף עוד כמה שקלים וקונה איזהSIDIדו שימושיות. חבלז.

המלצה נוספת - משאבת כביש,פריט חובה!

ובהקשר למשאבה.. ההמלצה שלי קצת יקרה, אבל מה לעשות דברים טובים עולים.. Topeac E-Shock 325 ש"ח עולה ל-120 psi תוך דקות ובמאמץ אפס. יורם

moisip

New member
הפדל הזה ניראה כמו פדל כביש

אבל מתחבר לקליט הרים ואז ניתן לרכוב עם נעלי הרים וקליט הרים על אופני הכביש .. לדעתי פתרון נהדר למי שרוכב גם הרים אני נהנה מאוד מהפדל הזה.

m noga

New member
תתחדש!

אני! אני! אני! מתנדבת לרכיבות בוקר מוקדמות! אני רוכבת עם spd זה לא מפריע לי.... רק תגיד יום ושעה ועדיף כמה שיותר מוקדם!

ועוד משהו..

גם שאלה קטנה--אתה מנוסה ברכיבה עם קליטים? אם לא,
,העניין ממש ממש מסוכן,בכביש זה יכול להיות קטלני! תתחדש, וברוך הבא לדבר האמיתי. יורם

yoram232

New member
איפה ההודעה ששלחתי?

לא חשוב,בגדול כתבתי שאני מנוסה בקליטים כבר יותר מ 3 שנים. איתך הייתי שמח לרכב מתישהוא,תשאר בסביבה הקרובה.

akivab

New member
מזל טוב ליאור../images/Emo49.gif

לדעתי , מאחר שאינך תחרותי , מזלג אלומניום יתן לך רכות גדולה יותר ממזלג קרבון שהוא פחות גמיש ולכן אני חושב שתהנה מהאופניים. לגבי הנעליים, ישנם נעליים שניתן לחבר SPD ואו קליטים לכביש.

yoram232

New member
תודה,אבל

כבר קניתי את האופניים עם פדלים כביש,והנעליים שאני רוכב איתם עכשיו אגרסיביות מדי לרכיבת כביש. אז ממילא אני צריך נעליים...ופדלים כבר יש לי... קיבלתי את דעתך לגבי מזלג הקרבון,אני באמת לא מתכוון להתחרות בכביש,אם כבר אז בשטח. אז מה שמעניין אותי באמת זה איפה נופל מזלג אלומיניום מקרבון? האם ההבדל במשקל משמעותי לאימונים?

רק שתדע: שם הילד בעברית אללה

ולא אללז. הצרפתים מקפידים לא להגות אותיות אחרונות. עכשיו תראה איזה שיפור יהיה במהירות רכיבתך!

למעלה