תגידו .. מיני שירשור הכרות זה בסדר או שזה

תגידו .. מיני שירשור הכרות זה בסדר או שזה מתאים יותר לפורום "גאים גאות - להיות הומו ולחיות בסתר לצד אנשים נורמלים" ?? בכל אופן .. מאחר ואני חדש כאן ולא ממש מכיר את השרוטים חסרי החיים שכותבים כאן אז רציצי לדעת כמה דברים קטנים . מה הסגנון הקומי האהוב עליכם ומי או מה עיצב לכם את חוש ההומור אני גדלתי על לורל והארדי ,צ'רלי צ'פלין ,אבוט וקוסטלו , דני קיי , ג'רי לואיס ,בני היל ,מונטי פייטון ,רובין וויליאמס ,רודני דיינגרפילד ועוד רבים שאנ'לא זוכר כרגע .. ומהם למדתי איך להצחיק והם אחראים באופן ישיר ו\או עקיף לסגנון (החולני להחריד../images/Emo3.gif) הקומי שלי ועוד שאלה אחת קטנה .. HOW THE FUCK IS האימא של אבי ובחייאט הזומזום שמישו כבר יגיד לי כמה היא לוקחת ?!?

Reut E

New member
פסדר זה בסדר כל עוד אתה לא שם פה שאלון סטייל: ../images/Emo181.gifשם: ../images/Emo181.gifכיתה: ../images/Emo181.gifמה אתה שומע עכשיו? ../images/Emo181.gifמה צבע התחתונים שלך? לגבי אמא של אבי, אני בסך הכל יודעת שהיא דווקא בין החכמות, בגרות בזנות זה משהו מגניב! אממממ קוראים

Reut E

New member
דאמט לחצתי על שלח לפני שסיימתי המשך: קוראים לי רעות ואני פה כבר קצת הרבה זמן (בערך מסוף כיתה ט' ועכשיו אני בסוף יא') אבל יש את הבחור הקשוח שהוא הרבה יותר ותיק אין לי חוש הומור טוב אבל אני אוהבת להיות בפורום הזה וגדלתי על קופיקו

גדלת על קופיקו??? פשייי ממש עליו??? אז לא היית בתולה בזמנו??? שקרניתתתת :p [סקר דרייבר מנסה את כוחו בשתית אלכוהול זול]

shlomitosh

New member
מה רע בשאלון כזה? דווקא יכול להיות נחמד.. למישהו בא לנסח שאלון..? זאדק..?

סורי .. אם יש משו ששנוא עליי זה זה! אנ'לא בקטע של לדעת את השם האמיתי שלך אלה אם את בטעות גילית לי .. גם לא ממש משנה לי מי את .. מה שחשוב לי זה הפאסון הוירטואלי שלך והאם את באמת מצחיקה גם במציאות ...

shlomitosh

New member
טוב נו.. ואם אתה באמת חושב שאני זוכרת את השמות של כל האנשים שחשבתי שהם מצחיקים אי פעם אז אתה טועה.. אבל ג'ף דונהם (דוט קום..) מצחיק.. :)

סבבא זאדק ישראל -איש מכירות-תל אביב. ה''סיגנון הקומי'' שלי מושפע ,מאנדי קאופמן. מכתיבה של וודי אלן. מקצת לואיס בלק .מהרבה ג'רי סיינפלד. לני ברוס. פיטר סלרס. ואפילו מרועי לוי ... נ.ב. אם כבר ככה יש בתל אביב מקום נהדר שנקרא ''זואה קומדי באר'' ששיך לשחר חסון , בכל יום רביעי כל אחד יכול להופיע שם כסטנדאפיסט, מומלץ לבוא עם חומר ערוך בכתב.

יוו ידעתי ששכחתי איזה שם ....... יוו בטח הוא מתהפך עכשיו בקבר שלו ושואל איך אני .. אני! שאני מעריץ מושבע שלו ועושה את אחד החיקויים הכי קרובים למקור שלו ושכמעט ואימצתי לי סיני קטן שקוראים לו קאייטו שכחתי את שמו! אז פיטר סלרס אחשלנו .. אם אתה מסתכל למטה עכשיו .. אז אנא סלח לי ../images/Emo70.gif קורה../images/Emo70.gif שכחתי ... מצטער../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif (אהה .. כן .. כנ"ל לגבי וודי אלן ואכ'מד הטרוריסט המת ונו .. זה שתקוע לו בתחת - ג'ף דנהאם../images/Emo8.gif)

ג'ף דנהיים!!!! והוא יהודי :p זה אומר שיש סיבה למה הוא מכנים ידיים לתחת של טרוריסטים... ופיטר סלרס זה היאש שאסור לשכוח את שמו! ראה את שמונים השנים הבאות שלך כמקוללות!!

radio active

New member
שלום לך ישראל-איש מכירות-תל אביב. ממתי אתה פה? ../images/Emo12.gif רואים שלא נכנסתי לפורום נטול המנהלים הזה במשך שנים.

היום!!!! בקריבייים... מתחת לעץ תאנה ודקל קוקוס .. אננס טרי מפולח לפלחים קטנטנים השמש החמה [שתידום בין עזה לרפיח] והים ממול . ושמפניה -דון פריניון ,

ברור שאני בא [איפה את??] איזה קטע אני ליד המחשב כל היום [רק היום בגלל ההאנג אובר המזדיין הזה]

radio active

New member
אני פה,בבית,לומדת לספרות. והייתי גם בבי"ח היום לביקור חולים,אבל לא נכנס לזה.

צ'ייי עכשיו אני מבין למה את מכירה את שרגא אני פה בהפסקות כבר הרבה זמן [ישראל - איד מכירות- תל אביב. מבוסס על משה- מלצר-חולון.]

למעלה