תגידו מישהו יצא מהבית בסוף השבוע?

תגידו מישהו יצא מהבית בסוף השבוע?

אנחנו ניסגרנו בבית, אלון לא הרגיש טוב ובנוסף לכל הוא נפל וקיבל מכה חזקה באף, מלא דם ירד...זה היה דיי מפחיד. עכשיו הוא נראה כמו מתאגרף קטן....

חןשסק

New member
../images/Emo122.gifמסכן קטן...

ביום שישי עשינו לנעם מסיבת גיוס ברד פול בנס ציונה
היה נחמד מאוד, ועכשיו הוא במדים
אחחחח....

SoldieRonit

New member
כן,אלוהים.קראתי את התיאור ש-ל-ו

בבלוג,נהייתה לי צמרמורת.. אני לא יצאתי/יוצאת/אצא-חוץ מזה שגוררים אותי החוצה אנשים/חברים/מכרים שחייבים לנצל את זה שאני ברגילה

NoWords

New member
בטח שיצאתי../images/Emo13.gif

גשם לא ימנע ממני כלום, זה רק הופך את היציאה לכיפית יותר. ביום שישי הלכתי לקפה הילל עם חברות, והיה טעים
אני כ"כ אחזור לשם. וביום שבת נסענו כל המשפחה לארוחת צהריים משפחתית אצל דודים שלי באיזה מושב.

NoWords

New member
באנו מוקדם אז לא חיכינו

סביבות 9 ורבע ככה רק ב10 התחיל להתמלא

gesus

New member
אני יצאתי

האמת היא שבעיקר יצאתי.מדי פעם נכנסתי,לקחתי פיצה ויצאתי שוב. זה היה דיי מפחיד. עכשיו אני נראה כמו מתאגרף קטן...האף שלי אדום מלקנח אותו.

קיר קמט

New member
לא היה חשק

ביום שישי היה את המסיבת גיוס של הגאה, אבל אמרתי שלא מזמן ראיתי אותו, וזה כבר יותר מדי, צריך עוד קצת זמן בלי... אגב אח שלי שהוא כולה בן 8 יש לו צלקות על 2 הגבות כבר... אני לא זוכר איך שתיהן קרו אבל אחת.. פעם הוא נפל בדיוק על השפיץ של המדרגות.. עוד 2 סנטימטר ולא היה לו עין.. הוא היה בערך בן שלוש, אולי 4 אז..

The Flash

New member
מוסד!!!

לרגל יום הולדתי :) היה נחמד מאוד אבל כשהלכתי הביתה אז היה גשם זלעפות ונרטבתי כולי...זה היה נורא במיוחד כי הייתי עייף מת וכמעט נרדמתי בהליכה.

למעלה