תגידו מישהו מכיר את הפירמה BH

Mr Hunt

New member
תגידו מישהו מכיר את הפירמה BH

יש דגם נחמד שהוצע לי לקניה. לא נדבר על המחיר אבל מישהו יכול לתת חוות דעת. לי הן נראות נחמדות מאוד הUPFRADE לפי דעתי בגלגלים. הלינק הוא http://www.bhbikes.com/en/bici-ver.asp?idBicicleta=2882

arieleco

New member
נראים טוב

קראנק מצוין [50-34] לעליות, מערכות קמפי בינוניות וגלגלים מעניינים, תתחדש [אם אתה קונה]

Mr Hunt

New member
תודה אבל...

תכלס מה נראה לכם, אני יודע שישנה קבוצה מקצועית שרוכבת איתן נו טוב לא עם הדגם הזה, מישהו מכיר אותן קצת יותר לעומק. דרך אגב המחיר שלהן מאוד זול, יותר זול מהאופניי קנונדייל מהשרשור הפסיכופטי שרץ פה.

BH הגיעו רק עכשיו לארץ

ולכן אני אופתע אם יש מישהו שיוכל לתת חוות דעת מבוססת יותר כרגע.

Mr Hunt

New member
נראים טוב מה דעתך על אילו...

מה זה איפא המוט מושב איך מכוונים את הדבר הזה. בכל מקרה נראים סוף הדרך.

מחר אני קונה אותן אצל ארז לוין

אז אני יוכל לתת חוות דעת בעוש יום-יומיים אגב, אני קונה בדיוק את הדגם הזה. ניב

מה שיפה שיש שם מערכות של FSA

כידון ומוט כידון + גלגלים לא רע בכלל בשביל 3500 ש"ח, אתה בטוח שזה המחיר נראה לי זול יחסית.

natyh

New member
לא ממש ברור המפרט הטכני

אולי מפני שאני לא מכיר את המערכות האיטלקיות מספיק אם מישהו הבין נא להסביר .

Infin1ty

New member
אה, וזה לא מגעיל?

זה יש לי הרבה דברים טובים להגיד על ארז לוין ואני לא רושם אותם כאן, גם יש לי דברים רעים להגיד על DAA ואני לא רושם אותם כאן.

יפה?

ל FSA יש מגוון רחב של רמות, וכאן מדובר ברמה הפשוטה ביותר, ככה שזה לא כזאת מציאה. בקשר לגלגלים, מאיפה יש לך דעה אליהם? רכבת אליהם? כי מההתרשמות שלי הם הרגישו כבדים, אפילו מאד כבדים, ולסיום מערכות מאד בסיסיות של קאמפי, אז אני לא מבינה מה כאן זול מידי (למען האמת לא מבינה מה זול, בכלל)

yossi113

New member
שאלה רצינית:

בטווח המחירים הזה יש לך משהו יותר מומלץ? איך היית ממקמת את האופניים הללו מול הטרק 1000 וה-Allez בעלי המחיר הדומה?

למעלה