תגידו מישהו ראה את הסרט......

תגידו מישהו ראה את הסרט......

תגידו מישהו ראה את הקומדיה השחורה "עד החתונה זה יעבור"? זה סרט מהסוג שבו כולם רוצחים את כולם (ראה ערך "תוכנית מושלמת") מסופר על חמישה חברים שיוצאים ללרס -ווגאס לעשות מסיבת רווקים לאחד מהם ומזמינים חשפנית אבל אחד מהחברה מחליט לדפוק אותה ובתעות הורג אותה מכאן מתחילה עלילה מסובכת ודיי טיפשיט ממולץ מאוד לאוהבי הקומדיות השחורות עם כריסטיין סלייטר (בתפקיד מדהים) וקמרון דיאז

leeloo

New member
סרט נחמד

אני לא מש מעריצה של קומדיות שחורות, אבל זה בהחלט סרט נחמד. ראיתי אותו במסגרת ניסוי שעשו על הכיתה שלי ממגמת סוציולוגיה, כדי לבדוק את השפעת הסרטים על השיקול הבריא של האדם. אני חייבת לציין בהזדמנות זו שהתוצאות של הניסוי/סקר הזה הראו שאין השפעה גבוהה של הסרטים על כושר השיפוט של אנשים. באותו נושא אני חייבת לציין את הסרט "מי הטביע את מונה?", שזה גם במתכונת הקומדיה השחורה, ולא ממש התלהבתי מהסרט הזה, אבל אולי אנשים שאוהבים קומדיות שחורות יאהבו את זה. זה סרט שמספר על אישה בשם מונה, שהיא פשוט השטן בהתגלמותו, אפילו הבן שלה לא סבל אותה. יום אחד, מונה נוסעת לה ואז כשהיא מגיעה לסיבוב חד היא מנסה לבלום את האוטו, אבל מישהו חיבל בבלמים, והיא טבעה. כך מתחילה לה סדרת חקירות וגילויים מאוד מצחיקים בעקבות "מי הטביע את מונה?".

*ויקי*

New member
אני לא אוהבת קומדיות שחורות.. ../images/Emo4.gif

וממש לא אהבתי ת´סרט "מי הטביע את מונה"! ואני ממש ממש לא ממליצה לראות אותו! הייה שם רק קטע אחד מצחיק.... שלכם, ויקי

** רוזבד

New member
אני ראיתי

וזה סרט מאוד מרושע המון הומור שחור וממש אהבתי את הסרט

למעלה