אז זהו.......
שאני לא צריכה שרותי הדפסה, אלא הייתי צריכה להדפיס פרוייקט לחבר´ה שלמדו איתי. הם אמרו לי שישלמו לי ושאני אברר כמה זה עולה לדף וגם הם יבררו. אז אתמול התקשרתי לפי דפי זהב לכל האנשים שעושים עיבוד תמלילים... מרשימה של איזה 12 איש, רק 2 עובדים בזה עדיין (הגיע הזמן לקחת דפי זהב חדש...). אחד שדיברתי איתו מדפיס רק באנגלית וזה 13 ש"ח לדף ואחרת שדיברתי איתה לוקחת 10 ש"ח לדף. אמרתי לבחורה שהביאה לי את הפרויקט להדפסה, שלפי מה שביררתי, לוקחים 10 ש"ח לדף, אז היא הסתכלה עלי המומה ואמרה - על מה את מדברת ? זה מיתון... אני ביררתי ולוקחים 3.5 ש"ח לדף !!! זה היה לי טיפה מוזר, ולא הרגשתי נוח להתווכח איתה (אני גרועה בענייני כספים, במיוחד כשאני צריכה לגבות אותם לעצמי
), למרות שעשיתי להם טובה ענקית כי הם צריכים להגיש את הפרוייקט היום והם נחתו עלי משום מקום, מה גם שהעבודה לא היתה מושלמת, אז נתתי לה עוד כמה רעיונות !!! בקיצור - סגרנו על 5 ש"ח לעמוד ואני מרגישה פראיירית... אפילו שעשיתי את זה בכיף ואני בסה"כ נהנית לעזור, אבל מאיפה היא הביאה לי את ה 3.5 הזה ? מעצבן אותי לחשוב שהיא עשתה לי מניפולציות... טוב, עכשיו זה כבר לא יעזור... סתם רציתי לספר ולפרוק את העצבים שלי
. ותודה מאיה על העזרה והנכונות !