תגידו מי היה/הייתה בהופעה

טומי*

New member
תגידו מי היה/הייתה בהופעה

של הפינק פלויד? לא משנה באיזה הרכב בכלל. לי אישית התמזל מזלי בשנות ה 70 המאוחרות הייתי בהופעה בלונדון האמת בגלל גילי המופלג, לא בידיוק זוכר באיזה פארק זה היה.

אז למה אתה לא מספר?!

היה כאן פעם מישהו שהיה בהופעה שלהם, וכתב על כך. יש את זה ב"מאמרים" איפשהו. עכשיו, תורך. (וואלה, אתה באמת מופלג, אפילו יותר ממני).

טומי*

New member
האמת שהרבה אין מה לספר...

ואני גם די חלש ב..לספר על הופעות שראיתי. מה שכן זכור לי שהמקום שלי היה בעמידה בין אלפי מסוממים בריטים,שדי השתוללו רוב ההופעה. אני מה שזוכר היטב את רוג'ר ווטרס מנגן כמה סולוים, שפשוט היפנט אותי ממש. פעם שהייתי בהזדמנות אחרת בלונדון, יצא לי להפגש עם ווטרס וגילמור..אבל מרוב התרגשות התחלתי לגמגם באנגלית...פאדיחה אמיתית. הקטע שהם ידעו שאנחנו מישראל (משלחת) וקיבלו את פנינו בשלום גדול בעברית. זהו אמרתי לך שאני ממש גרוע בלספר

גרוע, גרוע - אבל ספר תספר!

איך פגשתם את הפלויד? באיזה נסיבות? מתי זה היה? למה וכמה?? כנ"ל ההופעה: באיזה סיבוב הופעות מדובר? איפה זה היה? מה הם ניגנו? תכתוב פשוט את כל מה שאתה זוכר, לא משנה הסדר או הניסוח - כאן לא נותנים ציונים. כל מה שתכתוב - ואיך שתכתוב - יתקבל בברכה.

איך השמירה?

אם אתה נשאר ער - יהיו לי חשדות מעניינים בשעה-שעתיים הקרובות. לא לזפזפ!!

טומי*

New member
הסתבכתי כהוגן....

ההופעה הייתה לא במסגרת סיבוב הופעות, אלה משהו חדפעמי. הם ניגנו מהחומה כמה וכמה שירים...וגם מפיינל קאט. לא זוכר את שם השיר אבל משהו עם בגין וברז'נ'ב. אומנם יש לי את הדיסק הזה, אבל לא בא לי ללכת לראות מה שם השיר. למעשה אפשר לומר שכחצי הופעה הייתה מהחומה...שכמובן מאוד שימח אותי, כי בטח לא אחדש דבר שאומר שזו אחת היצירות הטובות שלהם, אם לא הטובה ביותר...לפחות לטעמי. המסגרת בה נפגשנו איתם...המממ..הייתי במשלחת של משה"ב וסידרו לנו מפגש איתם וגם עם עוד כל מיני אנשים מפורסמים. נפגשתי גם עם כדורגלנים לפני משחק של ארסנל ואברטון.פעם בהזדמנות אחרת אספר למה אני לא כל כך זוכר דברים, לא בגלל הגיל כל כך..פשוט עברתי לפני כמה שנים משהו קשה, שבגללו יש לי קצרים (לא הסידרה בערוץ 2). טוב נראה לי שסיפרתי מספיק...אקבל אולי ציון עובר...ואם לא גם לא משנה. האם יש סיכוי שאי פעם יצא בדי.וי.די. החומה? לא הסרט אלה ההופעה.

החומה ב-DVD

השמועות אומרות שעובדים או יעבדו על DVD כזה, אבל בגלל מגבלות טכניות (בעיקר) וגם מגבלות אחרות, לדעתי זה יקח עוד הרבה מאוד זמן, אולי שנים. לגבי ההופעה שראית: זה נשמע מעניין מאוד, כי למיטב זכרוני ההופעות האחרונות של הפלויד עם ווטרס היו בשנת 1981, לפני יציאת The Final Cut. לא ידוע לי על הופעות של הפלויד עם חומר של The Final Cut ובוודאי לא יחד עם חומר מ"החומה", אבל יתכן שאני טועה. אנסה לברר במה מדובר, ואשמח כמובן לעוד פרטים, אם אתה זוכר.

טומי*

New member
אז כנראה שבילבלתי את היוצרות...../images/Emo10.gif

כי ההופעה הייתה או ב 1978 או ב 79'.מחר אנסה לבדוק עם הבוס לשעבר.

עזוב לא טעית

כנראה שהצטרפת בטעות, מרצון או לא, לאותם מתפרעים..... מסוממים (אהה לא אמרתי)

אותו משחק היה ב

.1979 גמר הגביע האנגלי. שער בודד העניק לתותחנים את התהילה(סליחה ציף, מכל הלב). וחוצמזה אלבום החומה יצא באותה שנה, מה שמביא אותי להסכים עם העלמה שטענה שזה בלתי אפשרי. לדעתי יש מצב, שהיה מקרה כזה כמו באלבומים קודמים שלהם, שהם שרו סינגלים לפי צאת האלבום כמו Dogs וחלקים מ-DSOTM, אבל זו השערה לא הגיונית. בכל אופן, תהיה בריא :)

למעלה