תגידו, מי יודע היכן משיגים את החלמונים

אליה ל

New member
תגידו, מי יודע היכן משיגים את החלמונים

השחלות של העוף? פעם אפשר היה להשיג אותם בסופרים - בצפון אין סיכוי שאמצע אותם בכלל היכן יש באזור ת"א - או יותר נכון בדרך מהצפון למרכז - חחחחחחח יורדת ביום חמישי כנראה למרכז אז רעיונות?

milch

New member
נסיעה טובה ובילוי נעים

בצפון יש קפואים: טיב-טעם במפרץ אחים מרסל בתל-חנן קרל ברג בק.אליעזר (לא ראיתי, אני מניח בגלל עסק מאותה "משפחה")

אליה ל

New member
סליחה על הבורות אבל איפה זה תל חנן?

בטיב טעם אף פעם לא ראיתי, אבל....................... ומה זה קרל ברג.............. תודה

milch

New member
בורות? למה את ממעיטה בערכך?

קודם כל יש YMAP. הבנתי שאת צפונית, אז, תל-חנן זה מקום על דרך בר-יהודה בין הצ'ק פוסט לצומת יגור, קרוב יותר לראשון. שם נמצא המפעל של אחים מרסל. קרל-ברג, זו רשת שהמפעל בחולון.

אליה ל

New member
היי, אני צפונית חדשה ובחלק המזרחי

יותר - כפר חנניה - מול העליה לצפת ואני כאן רק כשנתיים. כך שאני עדיין בשלבי היכרות עם החנויות כאן. ולגבי בורות - ממש לא ממעיטה בערכי - רק שבהקשר לזאת - יש בור
בידע.

אליה ל

New member
../images/Emo4.gif סניף קטנטן ואין בו ... נראה לי שהסניפים

של טיב טעם די עצמאיים בשטח - לא בכולם יש את אותו המבחר - כנראה שהמבחר הוא יחסי בהתאם לשטח החנות.

צלשף

New member
המקום הבטוח ביותר להשיג חלמונים

שחלות כבדים אשכים ובשר עוף מטילות ( עוף אמריקאי או בשמו השני רוק) תוכלי להשיג בשוק הכרמל חנות שנייה בצד שמאל בכניסה לרחוב הבשר (יום טוב)מיכוון החניון הגדול אני ממליץ על מתכון של כבדים עם חלמונים על בצל מטוגן אגב מחיר החלמונים סביב ה20 שקל וכך גם הכבדים ומהחלק העליון ניתן להכין קציצות עוף ומהחלק התחתון ניתן להכין צלי קדרה או מרק עשיר במיוחד

צלשף

New member
ועוד טיפ החנות הצמודה לחנות המטילות

אטליז לבשר בקר וכבש שמו בני ואני ממליץ לקנות שם בשר טרי נקי ובעיקר אמין. גם כול חלקי המטילות טרי משחיטה של אותו יום.

בני ..יש הרבה בני בשוק הכרמל אתה בטח מתכוון

לבֵּנִי נִימְנִי ..אחיו של ששון (צזרה=קיסר)גם לו יש חנות לא רחוק משם. צ'י

צלשף

New member
הכן בני נימני אח של ששון שהאטליז

שלו נמצא מול האטליז של אחים כהן

האחים כהן בחנות איציק ומשה

יש גם את דני ושמשון ..ועוד שתי אחיות אבא שלהם קראו לו ראובן .. צ'י

אליה ל

New member
תודה צלשף - המחיר ברשתות כמעט תמיד

יהיה גבוה אך הנוחות לעיתים מתקזזת בעלויות. בכל מקרה אנסה להגיע לכרמל - מקווה שאגיע בשעה הגיונית לעיר הקודש חחחח

bigjack

New member
כן, זו רשת באיזור המרכז

עם חנויות גדולות ונוחות. יש 2 בחולון, בראשל'צ, בירקונים פ''ת ובקרוב בהוד השרון נפתח סניף ענק ומיוחד.

nati57

New member
חלמונים

באזור ואדי ניסנס באיטליז של שחאדה וכן אצל מרסל באזור חיפה אפשר להשיג חלמונים

למעלה