תגידו מי פה למד במקיף הזה באריאל?

orange love

New member
תגידו מי פה למד במקיף הזה באריאל?

איך הבית ספר? כאילו שווה לעבור אליו בי''ב? או שיש תיכונים אחרים באריאל. והכי חשוב: איך המגמת תקשורת שם?!? שווה משהו?

Z A M i

New member
../images/Emo45.gifאני.

הבית ספר סביר בסופו של דבר. ואין לך אפשרות אחרת בתוך אריאל, המקיף הוא תיכון היחיד.. אם את בי"א, המגמה הפכה למגמת קולנוע, ולפי מה ששמעתי המגמה היא טובה. אבל האמת, שאני בספק אם את תוכלי להכנס למגמה בי"ב..
אבל תנסי.
ומגמת תקשורת סבירה..המקצוע עצמו פשוט לא משהו.

orange love

New member
המקצוע ממש מעניין

ואממ אני בטוחה שאוכל להתקבל, הבית ספר ישמח לקבל אחת עם הציונים שלי, בעיקר בתקשורת (מצטיינת מגמה!! :p). את מה שהם עשו בי', היחידת בגרות אני עושה השנה. ככה ששנה הבאה אני צריכה את אותם היחידות (עוד 2 עיוני ושתיים מעשי) שהם עושים. אבל אם זה הפך לקולנוע, אין לי מה לחפש שם :\ אוף אני עדיין לא מצליחה להחליט אם לסיים את י''ב בנתניה או לעבור לבית ספר באריאל. ולא לסבול את הנסיעות כל בוקר.

InfeCtedShesek

New member
עברתי למקום חדש לפני חצי שנה,

אבל המשכתי ללמוד בבית ספר הקודם. מה שיצא זה שאני לא מכירה אף אחד מכאן. (עם הנסיעות והכל אני יוצאת מכאן ב6 בבוקר וחוזר בערב-לילה, ובסופי שבוע אני נוסעת לאריאל או לחברים במקומות אחרים) בקיצור, אם את רוצה להרגיש שייכת לאריאל את תצטרכי ללמוד שם, אחרת יצא שגם אם מאוד מאוד תרצי, לא יהיה לך זמן או אפשרות להכיר אנשים. בהצלחה בכל אופן

orange love

New member
גם על זה חשבתי

אבל זה הכי מבאס בעולם לעזוב דווקא בשנה הכי יפה של התיכון. חוץ מזה אני סומכת על י''ב שיכיר לי תאנשים באריאל.

DredLox

New member
יב זה בלי גרשיים...

גם אני למדתי בתיכון בת"א, ולא היו לי חברים מאריאל כל תקופת התיכון כמעט...אבל היו לי הרבה חברים מת"א, וזה לא כזה נורא... ברגע שסיימתי את התיכון הכרתי הרבה אנשים וזה לא בעיה להכיר אנשים...גם אם לומדים במקום אחר...

DredLox

New member
חחח : )

בגלל זה את וטשי הייתן עוקבות אחרי מהכיכר הביתה? או זה כי הייתי ליפון? : ))))

אל תחמיא לעצמך.

זה בגלל שרציתי לבדוק אם זו חולצה של מריחואנה או של מקדונלדס.

בגלל החולצת מקדונלדס המגניבה שלך

יא עז! איזה טראקים היו יום שישי הפצצת יב...

לדעתי אין טעם לעבור בית ספר בשביל

חצי שנה. תסיימי שם עם כל החברים שלך.

למעלה