תגידו,מכירים את הקטע הזה של ה-

לורן*

New member
תגידו,מכירים את הקטע הזה של ה-

נראת בת 17-18 ובעצם רק בת 15-16.. מצד אחד זה טוב..ומבאס.. אבל בישראל רוב הבנות ככה.. מה אתם חושבים?

wildflower**

New member
מוכר מוכר ../images/Emo29.gif

כמה מוכר..... אני בת 16..ואני דווקא נראית לגילי. אבל יש לי חברות חבל"ז.....הן נראות כל כך קטנות לגיל שלהן..והן סובלולת מזה.. ויש לי חברות שהן בדיוק ההפך.גדולות לגיל שלהן. הכי טוב להיות באמצע...:) הכי חשוב לאהוב את עצמך..:))) אוהבת.{אולי לא את עצמה..אבל היא עובדת על זה.} בר

לורן*

New member
כן..

אני בת 15+ ונראת בת 17 -18 ועם כל הכיף של זה זה גם מעצבן בעיקר בגלל הגובה,כי אני גבוהה,1.76 בערך,ובכיתה רובם נראים כמו איזה בני 11 אז זה מעצבן..... אולי כיף אבל רק בגילאי 17..כשהם נראים פחות או יותר בטווח הגילאים..

אלתית14

New member
אני קצת פחות מ-14 ואומרים שאני

נראית בת 16 זה מעצבן כי בני 17-18 מתחילים איתי ועם חברות שלי... ואני חושבת שיש לי בייבי פייס אבל אומרים לי שלא...

חחחחחחחח איזה באסה זה.....

שאת חושבת על עצמך משהו חיובי, ואחרים מבאסים אותך ואומרים לך שלא. רעות.

Flickerman

New member
אל תשכחו.....

שזה מבאס גם מבחינת הבנים. למה? כי הגדולים יותר רואים מישהי שווה, ממש שווה, הם כבר מתכננים מה לעשות, ואז אחרי שהם מתחילים איתה, הם מגלים שהיא בכלל קטנה מידי... אתן לא יודעות איזה באסה זה...

כן, זה קרה לי המון.......

וזה ממש מעצבן, שמישהו בן 20+ בא ותחיל איתי וחושב שאני בת 20 או יותר ואז הוא מגלה שאני בת 16 והוא אומר אופס סליחה את "קצת" קטנה, מיצטער. וזה ממש ממש מבאס. רעות.

ziv`s girl

New member
סוף סוף מישהי שמבינה אותי.....

אני בת 15... והגובה שלי הוא 1.75 בערך... אני שונאת את זה!!!!!!! כל כך שונאת!!!! כולם בכיתה שלי גמדים לעומתי... איייחסה... אני חושבת שזה כל כך מגעיל... אני ג´ירפה!! אנשים נמוכים יחסית פשוט לא מעריכים את הגובה שלהם... הלוואי עלי... בכל אופן... חשבתי על זה טיפה לעומק... וזה די אירוני שאנשים גבוהים רוצים להיות נמוכים ונמוכים גבוהים... ברונטיים מעדיפים להיות בלונדינים ובלונדינים מעדיפים להיות כהיי שיער... וכו´... מה דעתך? ומי המפגר שהמציא את זה? למה אלוהים או מי שזה לא יהיה שם למעלה.. (או למטה לחילופין *חיוך זדוני*) לא יכל לגרום לאנשים להסתפק במה שהם? זה כזה בזבוז... וחבל.. אנשים מבזבזים יותר מדי זמן בשנאה עצמית... ותחשבו בעצמכם עד כמה העולם היה טוב יותר אם זה לא היה קיים... נקודונת למחשבה
ziv`s *נודדת עם המחשבות* עדיין עצובה...

MetalBoy

New member
מי כמוני יודע?

אני גמד ששואף לעוד סנטימטר שחוק קטן.. מה אני מבקש? בסה"כ עוד איזה 12 ס"מ גובה וזהו אני אהיה מרוצה.. מטאל

מאוהבת!

New member
אני מכירה את זה....

אני לא יודעת אם מהבחינה של הפנים וכאלה, אבל אני 1.72 ואני סה"כ בת 13 כל הבנים והבנות שבגילי הם 1.55-1.65 וזה מרגיז לאללה. ומלא אומרים לי "את נראת ונשמעת כמו בת 16" אז מה?!?! החיים קשים! וכשאני יהיה בת 16 אני יראה כמו בת 20! מה לעשות.......

מי כמוני יודעת......

אני בת 16 ואני ניראת בת 18 20 דודה שלי פעם אמרה לי שאם היא לא הייתה מכירה אותי היא הייתה חושבת שאני בת 22 מצד 1 זה כיף להרגיש גדולה בגיל כזה צעיר, ומצד 2 זה קצת מבאס לחשוב שאת ניראת מבוגרת ממה שאת, כי בעצם מי לא רוצה להיראות צעיר. רעות.

ד"א......אל תישאלו מה קרה לי היום..

היום היה לדודה שלי (אחותה של אמא שלי) מסיבת אירוסין, אז האמא של החתן (בעלה לעתיד של דודה שלי) אמרה שאני ניראת בגיל של אמא שלי, ואנחנו לא ניראות אמא ובת אלא כמו שתי אחיות. ה´ ישמור לחשוב שאני ניראת בת 30????????? איזה הגזמהההההה רעות.

יש פה רמיזה שזה רע?!

אני בת 14 אבל ניראת בת 16 ווזה נכון שישראל באמת שאי אפשר לדעת....ותאמת שאין לי בעיה אם זה!

לורן*

New member
גם טוב וגם..

מעצבן לפעמים. אבל בנות,אולי עכשיו זה קצת מעצבן,אבל בגילאים יותר מאוחרים..16-20 זה יפה וסקסי להיות גבוהה(לזיו´ס גירל) אני גבוהה,ובזמן האחרון אני רק נהנית מזה. חוץ מזה נראה לי בנים אוהבים כשבנות נראות יותר מהגיל שלהם ולא עם בייבי פייס האמנם? זו דעתי. תגיבו...

ziv`s girl

New member
עדיין לא אוהבת את הגובה הזה.....

כרגע אני לא כל כך סובלת מזה... אולי זאת עוד סיבה לכך שאני מעדיפה אנשים שהם "בוגרים" ממני? המממ... אולי אני מתחילה להרגל לגובה הזה.. מה לעשות... אי אפשר רק לבכות על זה כל הזמן... אחרי הכל אני תקועה עם זה לכל החיים ובכי לא יעזור לי כאן... הגיע הזמן להשלים עם זה... You`ve Got A Problem- Deal With It זה הכל לילה טוב חברים
ziv`s

אני לא גבוה! לצערי הרב אני רק 1.63

תאמיני או לא אני בכל זאת ניראת כמו בת 16 ועוד משהו הנה יש לי ילדה בשכבה גבוהה לאללה אבל ניראת כמו בת 13

MetalBoy

New member
מכיר בטח שמכיר..

אבל אצלי זה להפך אני בן 14 ונראה כמו בן 11.. מטאל

אצל בנים זה שונה לאלללה

כי אתם מתפתחים יותר מאוחר! אבל יש סיכוי שתתפוס גובה פתאום בט´ או בי´..... מי יודע....

למעלה