תגידו, מצאתי פה איזו הבטחה ישנה...

תגידו, מצאתי פה איזו הבטחה ישנה...

שלא הייתי פה כדי לדעת אם היה או לא היה כדבר... ראו: "אחרי שהפורום יתחיל לרקום עור וגידים לקהל האמיתי שלו - הברמנים והברמניות, יש תוכנית מגירה עשירה וענפה: תחרות הברמן\ית הכי סקסי תחרות הבר הכי נחשק במגוון קטגוריות הקוקטייל הטעים ביותר (הזוכה יאלץ להכין כמות מכובדת לטעום את המקור...) פינת הטיפ השבועי הצעות עבודה - דורשי ומחפשי עבודה המלצת השבוע שהיה, ולקראת השבוע הבא עלינו לטובה סקירה מכתבינו בשטח - לילימשי הבליין, D THE KID השתיין, וSHADOW של הפורום הרקדן." אני לא יודעת מה השאר אבל אני בהחלט בעד התחרות הראשונה שרשומה שם.... אחרי הברמנים שיצא לי לראות לאחרונה אני צריכה שיחזירו לי את אמוני בקיומם של ברמנים שנראים טוב גם לפני שאת שותה....

nunimon

New member
../images/Emo6.gif

כל הכבוד... יש לך ספק שכל הברמנים\ברמניות פה סקסיים ? כשחשבתי אם לארגן הצבעה, או משהו אחר, היה לי ברור שההחלטה לא תהיה קלה. אם יש לך רעיון למדרג\שופטים\פרס - זה הזמן לשדר. אני מקשיב......

אז ככה

תמיד יש ספק בכל דבר בחיים ובדרך כלל אתה מגלה שצדקת בזה שהיית ספקן. אפשר פשוט להעלות תמונות בצירוף קצת פרטים אישיים וההצבעה יכולה להתנהל בכמה דרכים: הצבעה של המשתתפים בפורום, או שאפשר למנות שופטים שיבחרו, אפשר לעשות את ההצבעה דרך סקר שיפורסם בפורום.... אני ממש מרגישה כאילו אני בונה פורמט ל"ברמן נולד". אולי נביא את צביקה הדר להנחות
פרס..... תמיד אפשר לצ'פר את הזוכה המחוטב באיזו שעה בחברתי :p או בבקבוק אלכוהול... נראה לי שהוא יצטרך בקבוק אלכוהול בשביל שעה בחברתי.... לא?

nunimon

New member
../images/Emo45.gif

אחרי החגים, נארגן את התחרות. את תהי זאת שאחראית להזכיר לי . בינתיים, לכי תאחלי שנה טובה, ותחשבי על קוקטייל מנצח ! (בשרשור הנעוץ)

Symbolic

New member
את כ"כ רוצה להראות תמונה שלך בפורום.?

להראות לנו איזה יפה את? פשוט תשימי.. אף אחד לא יתנגד :) שנה טובה

לא דיברתי עלי

דיברתי על בני המין המסוקס. אם אני אשים תמונה שלי יהיו לכם סיוטים במשך חודשים... אני בנאדם רחמן... חבל.

בדיוק ההפך...

אני מנסה להוריד לעצמי קצת את האגו.. מומחים טוענים שמרוב שהוא בשמיים הוא כבר נחבט באוזון והוא הסיבה לחור....

Symbolic

New member
חח הבנתי..

בכל אופן, שתהיה לך שנה מקסימה, הגשמה עצמית והרבה אהבה

or83

New member
זה ידוע

ברמנים\יות זה העם הכי נרקסיסטי שיש לא? לא סתם החולצה האהובה עלי זו שאומרת: Bartenders are gods, tip them well. you don't want to anger the gods...

obbb

New member
וואו כמה שההודעה הזאת באה לי בתקופה נכונה

אתמול הייתי אצל פסיכיאטר והיום בועדה רפואית (צבא, אתם יודעים) ונקבע שיש לי "הפרעת אישיות נרקיסיסטית חמורה בשלב של דקומנספציה" או משהו כזה - מי שרוצה הסבר - שיפנה אלי. אומנם אני (עדיין) לא ברמן... אבל זה זמני. אבל אם יש מישהו שהוא נרקיסיסט מוצהר... היי אני כאן!

אהבתי!!!

כזו אין לי אבל יש לי כמה חולצות עם משפטים חמודים אחרים. אני לא אשכח למשמרת הראשונה שלי בבר הקודם באתי עם גופיה שכתוב עליה: TAKE A PICTURE and masterbate to it later!!! עוד כמה חולצות עבודה משעשעות שיש לי זה: SAVE A VIRGIN do me insted או את: I MAKE MILK whats you'r super power? יש מלא. אני חולה על חולצות עם משפטים כאלה. בכל מקרה, הראשונה הכי מתאימה לנושא השיחה :) אגב, יש חנות בבוגרשוב מדהימה לחלוטין שמוכרת חולצות, גופיות, מכנסיים, תחתונים פשוט הכל עם משפטים מצחיקים. מומלץ בחום.

obbb

New member
אחחח נרקיסיטיות זו תכונה נהדרת

צריך להקים פורום נרקיסיסטים... רק זה מפחיד לשקוע בזה יותר מדי

למעלה