תגידו!!(משהו שמרתיח אותי) גם בחו"ל...

תגידו!!(משהו שמרתיח אותי) גם בחו"ל...

תרבות הברמניות היא כמו פה....כאילו דורשים אנשים עם רקע(כלומר קורס ברמנים) בכל מקום עבודה אפשרי?!?!......כי אני קורא לפעמים פה ושם כתבות על אנשים שמגיעים לארה"ב וכו' ומתחילים לעבוד כברמנים בלי שום ניסיון!!!..בכלל בלי ניסיון עבודה בבר......ותקנו אותי אם אני טועה אני התרשמתי שתרבות השתייה באירופה ובארה"ב היא הרבה יותר מפותחת אז אם בארץ זה ככה אז בחו"ל זה לא יהיה ככה.....שם ברמנים הם בני 30 מינימום!!

or83

New member
לא רק שצריך נסיון,

אלא צריך נסיון ספציפי למקום ולעיר. כלומר אם עבדת בבר בלוס אנג'לס זה לא אומר שתתקבל לבר בניו יורק כי זו ממש לא אותה תרבות שתייה. אני כבר למדתי מנסיוני המר לשאול את האנשים מאיפה והם וככה אני יודע פחות או יותר איך הם שותים את המרטיני שלהם, לדוגמא. ברוב המקומות בניו יורק דורשים מינימום שנתיים נסיון בניו יורק עצמה ולא בשום מקום אחר!

ואם הגעת לבר שבמקרה לא דורש ניסיון???

הוא דורש שיהיה לעובד רקע.....למשל כמו בארץ והקורס ברמנים??...יש שם הכשרות לאנשים שמבקשים להיות ברמנים???

or83

New member
ברור שצריך הכשרה מסוימת

ואל תשכח שגם צריך משהו קטן כזה שנקרא גרין כארד. הכשרות? יש פה בתי ספר לברמנים אם על זה אתה מדבר. מרץ 5? אתה הנין שלי.

or83

New member
בניו יורק? מה אתה גנוב?

ברור שיש פה בתי ספר לברמנים!

אווףףף למה אתה מציק לי באמא שלך...

נו יש שם שמה באמריקה הרחוקה בתי ספר להכשרת ברמנים וכו'?

arshya

New member
תגיד לי

מה לא ברור לך? הוא אומר שכן, יש! במקום לבכות ולהתלונן על זה שהוא "מציק" לך... תגיד תודה. ועוד מתפלאים למה החינוך והבנת הנקרא בקנטים...

or83

New member
פעם אחרונה ודי

כן. יש. המון. בתי ספר כן? אז יש. כמה וכמה. אלהים ישמור...

lior135

New member
רגע, לא הבנתי.

יש בתי ספר לברמנים בניו יורק?

arshya

New member
כן הה?

מטורף... אבל בטח אין להם את הקטע המטורף של "שימוש באלכוהול אמיתי!!" אין מצב...

למעלה