תגידו משהו...

smailie

New member
תגידו משהו...

מתי סוף סוף נזכה לראות נוסח עברי לקאטס"???

netmaster1

New member
מאוד מומלץ אגב!

למרות שאני מהמשוחדים זה מחזמר שאת הגרסה שלו בברודווי לא סבלתי, אבל בית צבי עשו לזה עיבוד מקסים התרגום של דניאל מרגש וזה פשוט חוויה לראות את זה.

טומיתם

New member
אני מאוד אהבתי את המחזמר בבית צבי !

הוא מקוצר, אפשר להבין את הסיפור הכללי, מבוצע נפלא, ומתורגם נהדר. מציעה להזמין מעכישו כרטיסים, כי סביר להניח שכבר אין...

tommy walker

New member
אז זהו ש...

אני לא אוהב את המחזמר הזה אבל הכריחו אותי ללכת לראות וזה יקרה עוד שבוע וחצי... מקווה שהביצוע יחסית טוב ושלא אסבול יותר מדי...

netmaster1

New member
הבדל של שמיים וארץ

ולאו דווקא בגלל שזה רק 70 דקות גם אני לא אוהב קאטס, אבל זה פשוט חמוד:)

CATS

אתמול ראיתי את המחזמר "חתולים"... אני חייבת לומר, שהמחזמר הזה היה ממש מדהים! השירה, הריקוד והמשחק משולבים באופן ממש ממש טוב... נהנתי מכל רגע, ולמרות שבביקורות אומרים שהחתולת רחוב גריזלדה או איך שלא קראו לה לוקחת את ההצגה, אני דווקא הכי נהנתי מהשיר על הגנב, מקפטי (ושתי שניות אחרי השוד, מקפטי לא שם!) מאוד מאוד מאוד מומלץ למי שלא ראה... אולי אני אלך עוד פעם... מישהו אולי יודע אם אפשר להוריד או לקנות את הפסקול? ואם לא אז דיוידי או וידאו של המחזמר? תודה

barmiz

New member
יש

בחנויות דיסק וDVD של המחזמר הבריטי המקורי (מה80')

Skyller

New member
שימו לב בהבדל בגרסאות

יש לזכור שבמהלך השנים היו למחזמר הזה המוני שינויים וגרסאות. בין עד כדי כך הרבה הבדל בדיסקים, חוץ מאחד (שאותי ממש הרגיז כי זה השיר האהוב עלי): Mungojerrie and Rumpelteazer יש לזה 2 גרסאות, אני אישית אוהבת יותר את זאת שהייתה גם בגרסת הווידיאו, זאת שאשכרה הייתה עם מנגינה...... צריך לשים לב, כי אני בטעות קניתי את הגרסה שלא התכוונתי אליה, אז פקחו אוזן!

ma235

New member
הטעו אותך netmaster

התרגומים של דניאל אפשרת ל נכונים- אני במקרה מופיע בקאטס....אז אני יודע

netmaster1

New member
מי הטעה אותי?

כאילו באיזה הקשר? אני כבר לא זוכר על מה דיברתי על קאטס

למעלה