תגידו משהי מנויה או היתה מנויה ל

Hadar p

New member
תגידו משהי מנויה או היתה מנויה ל

הומלס פלייס? אתמול דיברתי איתם בטלפון....הם כמובן מפארים את המקום וכו...אבל בשום אופן לא מוכנים להגיד מחירים בטלפון..... לפי איך שהמבנה נראה מבחוץ ולפי כל מה ששמעתי עליהם ובכלל מהאתר שלהם באינטרנט נראה שמנוי חודשי שם יעלה איזה 1000 ש"ח...... משהי ממליצה? יודעת מחירים?

rona25

New member
חבר טוב שלנו מתעמל שם (בעזריאלי)

ומאוד מרוצה אבל אין לו בעיה כלכלית לשלם כל חודש סכום כ"כ גבוה (עובד היי טק) אני אישית לא עושה כושר אבל מראש מתרחקת כמו מאש ממקומות סלבריטאים כאלו ומעדיפה מכונים קטנים

אתי@

New member
מנוי שם עולה משהו כמו

3500-400 ש"ח לשנה. לפי מה ששמעתי מחברים, המכונים שלהם די קטנים ויש תורים ארוכים לכל מכשיר. אם לא חשוב לך ללכת על משהו יוקרתי, אני מציעה לך לעשות מנוי לקאנטרי בעיר מגורייך. את תשלמי פחות ותקבלי חוץ מחדר כושר גם בריכה, סאונה, ג´קוזי וכו´. זה מה שהבעלוש עשה והוא ממש מנצל את זה

Hadar p

New member
יש סניף ברחובות שהוא לא כזה מלוקק

כמו האחרים! מה שכן כבר הייתי מנויה לקאנטרי בנס ציונה ולא התמדתי במיוחד אפילו שהיה בריכה (שהייו שוחים 3 במסלול...
) וגם בחדר הכושר היה צריך לחכות בתור. חשבתי שבהומלס פלייס יש כ"כ הרבה חוגים וכ"כ הרבה אפשריות שבטוח אני אצליח להתמיד במשהו.....
אבל אפילו בטלפון הם מתנשאים כאלו.....אחרי כל הסיפורים על מקום אני שואלת את "יועצת המכירות" טוב מה המחיר.... היא עונה לי... "כמה את מוכנה לשלם?" מה זה שוק?!
אמרתי תגידי מחיר מה זאת אומרת? אז היא אמרה.... אנחנו לא נותנים מחירים בטלפון... תבואי תתרשמי מהמקום המדהים, מבית הקפה, מחדרי האימונים, הבריכה וכו... ואז נדבר!

אתי@

New member
גם לפי דעתי הם סנובים

כשהסניף הראשון עדיין לא נפתח, אנשי מכירות שלהם עמדו בקניון עזריאלי וניסו למשוך אנשים להירשם. בכל אופן תפסו אותנו והתחילו לקשקש לנו במוח, ותוך כדי זה לאסוף מאיתנו פרטים כמו במה אנחנו עובדים ואיפה, ואיפה אנחנו גרים. וכמובן תוך כדי תאורים על כמה המקום יהיה מדהים וכמה זה כדאי לנו. בהתחלה התחמקנו, אח"כ אמרנו שאנחנו מחולון. הטלנו פצצה
איש המכירות מייד התחיל להסביר לנו כמה לא כדאי לנו לבוא להולמס פלייס וכמה זה לא מתאים לנו
כמעט הקאנו עליו מהגועל. מזל שאנחנו אנשים שלא מרגישים שאנחנו צריכים להסביר את עצמנו ולהתנצל על מקום מגורינו

Hadar p

New member
מההה../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif דפוקים ממש../images/Emo70.gif איזה גועל

גועלי מצידם! מה הקטע רק ת"א ורק "הצפונבונים" שבינהם יכולים להכנס? נראה לי שרק הם יפסידו מזה!

אוסנת123

New member
חברים שלי סיפרו ש...

יקר מאוד (לא זוכרת את המחירים) והולכת שם תצוגת אופנה... הרבה באים לשם להתאמן אבל אחרים באים להתאמן ולתפוס שידוך. אז מה שקורה זה שהולכת שם תצוגת אופנה לא נורמלית של בגדי אימון למיניהם, מה שלא מתאים לכל אחד (אני למשל לא משקיעה בבגדי אימון במיוחד אז ההרגשה היא מאוד חריגה...) מעבר לזה כמות המכונות שם והמסילות היא גדולה משמעותית ממכונים אחרים וזה מקור גאוותם (השאלה אם זה שווה את המחיר!)

ayush

New member
אנחנו היינו מנויים לסניף בעזריאלי..

המחיר הוא 350 ש"ח לחודש למשך שנה... אני הלכתי כפעמיים- שלוש בשבוע במשך חצי שנה ! אבל את חצי השנה שנותרה "תרמתי" להם.. כי נמאס לי.. המקום הפך המוני, צפוף, חדרי ההלבשה הפכו צפופים ומלוכלכים, לא היו תאים פנויים ובכל שיעור היה צריך "לריב" על מקום. שלא נדבר על ההליכונים... הם התקשרו אליי לא מזמן ואמרו שיש להם מבצעים ושהם השתפרו.. לא יודעת וגם לא מתכוונת לנסות... האמת, שאם היה להם מנוי חצי שנתי או חודשי אז בכיף.. אבל בגלל שאת מתחייבת לשנה... ממש לא מתאים לי.

גלי ב

New member
אני הייתי מנויה שם - בעזריאלי

במילה אחת - יקר !!! פשוט יקר...אפילו רשת שייפ שהיא חברת בת של הולמס פלייס זולה יותר. בגלל השם שלהם והאופציות הקיימות - מגווון החוגים, והבריכה,הג´קוזי והסאונה =- הם מרשים לעצמם להפציץ מחירים.... לדעתי = הסחפות מוחלטת.

Hadar p

New member
תיארתי לעצמי שצריך להתחייב לזמן

מסוים! ולדעתי הקטע של לבוא עד עליהם כדי לקבל מחיר הוא רק בשביל למשוך את הלקוח! להביא אותך למצב שתתלהבי מהמקום ואז גם בטח ישכנעו אותך בלי סוף ולא יהיה נעים או לא תיהיה אפשרות להתחמק.... לא אוהבת את שיטת המכירה הזו ולא את היחס שלהם!
נראה לי שפסלתי אותם....

דברים חשובים בבחירת מכון כושר

(1) המיקום - שיהיה קרוב או לבית או לעבודה ולא מקום מרוחק שצריך לנסוע אליו במיוחד כי אז פשוט לא עושים את זה! זו לדעתי הנקודה הכי חשובה בבחירת מכון כושר!!! (2) חנייה!!! - אותו כנ"ל. (3) אווירה - זה כולל הרבה דברים כגון סוג האוכלוסיה שבמקום והאם היא מתאימה לכם. כולל גם מה סוג המוסיקה ועוצמתה! את זה מומלץ ללכת לבדוק אישית בימים ובשעות בהם אתם מתכוונים לבוא להתאמן. (4) תורים למכשירים שאתם מעוניינים להשתמש בהם - שוב, שווה לבוא לבדוק בימים ובשעות בהן אתם מתכוונים לבוא להתאמן. (5) חוגים - מה יש ומתי - האם זה מתאים לכם לשעות? האם הם מלאים מידי או שיש מקום ונעים להשתתף בהם - גם כן שווה לבוא ולהסתכל. (6) שעות פתיחה - לרוב היום המכונים פתוחים עד מאוחר כך שכולם בסדר. (7) חדרי ההלבשה והשירותים - האם הם נקיים ונעימים? האם יש לוקרים (הכי מעצבן זה להתקע עם תיק גדול כשרוצים ללכת להתאמן ואין איפה לשים אותו). זהו בערך מנסיוני - אלו הם הדברים שגרמו לי להתמיד! לגבי הולמס פלייס - המחיר שם למיטב ידיעתי הוא 380 ש"ח לחודש למי שאין לו הנחה מיוחדת. המלצה: לשאול בקבלה אם יש להם שמות של אנשים שמעוניינים למכור את המנוי שלהם באמצע. הם הרבה פעמים מתווכים בין אנשים ובעלולי קנה ככה מנוי לחצי שנה במחיר 300 ש"ח לחודש ממישהי שנמאס לה, והוא לא מחוייב עכשיו לשנה שלמה. לגבי ביגוד בהולמס פלייס - אני מכירה את הסניפים בתל אביב, הרצליה, ורעננה - ובאף אחד מהם לא שמתי לב שיש איזה קטע עם להתלבש יפה... יש אנשים מכל הסוגים ואין ממש סלבריטאים (זו רק התדמית של המקום אבל בפועל יש שם מכל הסוגים... כל סניף והאופי שלו). אני אישית לא חושבת ששווה להשקיע 300 ש"ח בחודש אלא אם כן אתם יודעים מראש שאתם מאלו שבאמת ינלו את המקום על בסיס קבוע ואז בהחלט נעים יותר להיות בחדר כושר גדול ומפואר.... אחרת זה לא שווה...

Hadar p

New member
תודה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif רק חיזקת את דעתי

שלא כדאי לי להרשם לשם.... אני חושבת שאני אבדוק שעוד מקום קרוב לבית.... תודה!

dorlim

New member
יש במודיעין סניף שלהם

כשאנחנו ביררנו זה היה 5400 ש"ח לזוג לשנה. בנתיים פתחו את הסניף ויש עליהם המווווון תלונות שבסיכומו של דבר לא נראה שהם לא שווים את המחיר הגבוה שלהם

Ronnie*

New member
אורי מנוי בהרצליה

יש לו מנוי בוקר, שזה יותר זול. הוא מאוד מאוד מרוצה - אומר שבאמת אין תור למכשירים, בניגוד לחדרי כושר אחרים שהוא היה בהם. חוץ מזה, יש שם המון חוגים, יותר ממה שחדרי כושר אחרים נותנים, וזה דבר טוב. אני משערת שהם באמת קצת סנובים, אבל בכל זאת טובים. אני הייתי שמחה להירשם לשם, אבל מנוי בוקר לא מתאים לי והרגיל יקר מדי עבורי.

אמיקה

New member
נסחפת טיפה ...../images/Emo13.gif

1000 ש"ח לחודש ?! את רוצה לשכור את המקום או להתאמן שם..?!
לא הייתי בהולמס פלייס, אבל אני מתאמנת באפ-גרייד, ברח´ הירקון בת"א (ממש צמוד לשגרירות ארה"ב). המחירים שם (אני כבר שנה שניה וסופר מרוצה): 275 ש"ח לחודש (בתשלומים מהויזה) או שאפשר לשלם 295 ש"ח לחודש ואז זה כולל אופציה לבטל את המינוי בהתרעה של 60 יום מראש. עוד אופציות זה מנוי לבוקר או לערב (נדמה לי 195 ש"ח לחודש). נותנים לך חודש ראשון ללא תשלום, לניסיון. את צריכה להביא אישור מרופא על מצב בריאות תקין. יש איזה תשלום לביטוח - נדמה לי 200 ש"ח חד פעמי נותנים לך אימון עם מדריך, להכנת תוכנית כולל שקילה וכו´.. מה כולל המינוי: כל יום יש "חוגים" מהבוקר עד הערב - פילאטיס, עיצוב, קיק-בוקסינג, יוגה, סלסה, ריקודי בטן, אירובי, מדרגה וכיו"ב וגם אימוני "כח" - ספינינג, חתירה וכו´.. כל החוגים כלולים במנוי. חוץ מזה כמובן יש את החדר כושר עצמו שהוא מלא מכשירים, אין כמעט בכלל מצב של לחכות למכשיר (לפחות לא בשעות שאני באה). יש מקלחות וכו´, כולל סאונה, אפילו פנים קטנים ולוקרים. יש אפשרות (בתשלום נוסף) לטיפולי מסאג´ים וכד´. נדמה לי שזהו. המקום שמור נקי מאוד, יש קפיטריה חביבה, פרקטים, קולרים וכו´ אין מצב של "באתי לחפש ז**ן" (יעני לא מטרידים אותך, מה שלא נכון לגבי מקומות אחרים בד"כ) מדריכים מסתובבים בחדר כושר לכל שאלה וכו´. מה עוד אני יכולה לספר? טלויזיות כמובן, מוסיקה,מזגן, יש סידור לחניה למי שצריך - נחמד. ממש נחמד. אני מאוד מאוד מרוצה. הבנתי שהולמס פלייס יקר יותר וסנובי יותר.

למעלה