נסחפת טיפה ...../images/Emo13.gif
1000 ש"ח לחודש ?! את רוצה לשכור את המקום או להתאמן שם..?!
לא הייתי בהולמס פלייס, אבל אני מתאמנת באפ-גרייד, ברח´ הירקון בת"א (ממש צמוד לשגרירות ארה"ב). המחירים שם (אני כבר שנה שניה וסופר מרוצה): 275 ש"ח לחודש (בתשלומים מהויזה) או שאפשר לשלם 295 ש"ח לחודש ואז זה כולל אופציה לבטל את המינוי בהתרעה של 60 יום מראש. עוד אופציות זה מנוי לבוקר או לערב (נדמה לי 195 ש"ח לחודש). נותנים לך חודש ראשון ללא תשלום, לניסיון. את צריכה להביא אישור מרופא על מצב בריאות תקין. יש איזה תשלום לביטוח - נדמה לי 200 ש"ח חד פעמי נותנים לך אימון עם מדריך, להכנת תוכנית כולל שקילה וכו´.. מה כולל המינוי: כל יום יש "חוגים" מהבוקר עד הערב - פילאטיס, עיצוב, קיק-בוקסינג, יוגה, סלסה, ריקודי בטן, אירובי, מדרגה וכיו"ב וגם אימוני "כח" - ספינינג, חתירה וכו´.. כל החוגים כלולים במנוי. חוץ מזה כמובן יש את החדר כושר עצמו שהוא מלא מכשירים, אין כמעט בכלל מצב של לחכות למכשיר (לפחות לא בשעות שאני באה). יש מקלחות וכו´, כולל סאונה, אפילו פנים קטנים ולוקרים. יש אפשרות (בתשלום נוסף) לטיפולי מסאג´ים וכד´. נדמה לי שזהו. המקום שמור נקי מאוד, יש קפיטריה חביבה, פרקטים, קולרים וכו´ אין מצב של "באתי לחפש ז**ן" (יעני לא מטרידים אותך, מה שלא נכון לגבי מקומות אחרים בד"כ) מדריכים מסתובבים בחדר כושר לכל שאלה וכו´. מה עוד אני יכולה לספר? טלויזיות כמובן, מוסיקה,מזגן, יש סידור לחניה למי שצריך - נחמד. ממש נחמד. אני מאוד מאוד מרוצה. הבנתי שהולמס פלייס יקר יותר וסנובי יותר.