תגידו מתי ההפגנה בעד ההתנתקות?

גברי 22

New member
הפגנה בעד ההינתקות פחחחחח

למה יש מישהו שתומך בזה גג תומכי ההינתקות יכולים למלא איזה מרכז קהילתי של 500 איש

Princess Galush

New member
בטח..

גם אם לא באים להפגנות ולא שמים סרט כחול תאמין לי שזה הרוב. אם אתה מעוניין להעלים עין מזה אז תמשיך לחיות באשליות..

גברי 22

New member
השמאל הוא מיעוט קטן בארץ המזל

היחיד שלכם זה שאתם שולטים באמצעי התשקורת כידי לכסות על זה שאתם מיעוט שדרך אגב הולך וקטן

נכון.

בגלל זה תוכנית ההתנתקות יוצאת אל הפועל..... יאללה - פחות דיבורים - יותר לארוז!

ונניח שהשמאל הוא מיעוט...אז...?

אני שמאלנית ונגיד שהשמאל הוא במיעוט, אז אם זה מיעוט זה לא אומר שבדעה שלי לא נכונה וצודקת רק בגלל שאני במיעוט. אבל השמאל הוא לא מיעוט אז לא חשוב

Princess Galush

New member
לא כל תומכי ההתנתקות שמאלנים

יש גם ימנים תומכי התנתקות ושמאלנים נגד ההתנתקות.. ואם אנחנו מיעוט כל כך קטן ולא משפיע איך בדיוק אנחנו משתלטים על "התשקורת"?

גברי 22

New member
זה זכות שנתונה לכם מכיוון שהשמאל

של פעם הקים את המדינה ואת ראשית התשקורת קרי רשות השידור ואת הביטאונים והתבססתם בתחום אבל אל תדאג גם זה ישתנה כמו הרבה דברים שהשמאל שלט עד לא מזמן ובסוף הימין קטף את זה ימים יגידו

Princess Galush

New member
חחחח

"סבא שלי הקים קיבוץ, יש לי פרוטקציות, עכשיו תן לי לשלוט בתשקורת!!!!" זה פשוט מדהים, המצאתם פה תאוריות מופרכות כל כך..

גברי 22

New member
כל הכבוד.

גם אתה חושב שזאת תשקורת. ובהחלט יש תחומים שמתקופת מפא"י אתם שולטים בהם וכן יש פרוטקציות מה זה לא ברור לך אחרי הכל אתה גר בישראל...

amitbl

New member
שולטים באמצעי התקשורת??

כמובן... בגלל שאנחנו יהודים... אנחנו גם שולטים בכל ההון שבעולם... ובאמצעי התקשורת בעולם... מתכננים להשתלט על העולם, ואנחנו בעצם פרזיטים שיש להפטר מהם נכון??? אנחנו השמאלנים (שהנאצים היו מכנים "יהודים"). תפסיק להיות מפגר. קשה לדעת אם אנחנו רוב או לא כי לא היה משעל עם רשמי, רק סקרים. ובסקרים, קשה להתעלם, אנחנו בהחלט רוב. זה פשוט שהצד ש"מתנגד" תמיד יותר בולט בתקשורת ולעין. אנחנו לא יוצאים לרחובות ומפגינים באופן רעשני וקיצוני, כי אין לנו סיבה לצאת לרחובות. קורה בדיוק מה שאנחנו רוצים שיקרה. אתם יוצאים לרחובות כי אתם רוצים למנוע את זה - וזו זכותכם הלגיטימית - אבל בגלל זה אתם בולטים יותר וחושבים שאתם רוב.

גברי 22

New member
דבר ראשון אל תקרא לי מפגר

ונכון כי מי עורך את הסקרים מינה צמח ושותפיה כמו שבבחירות 96 פרס היה אמור להיות ראש ממשלה נכון?.. תבינו ללא המצביעים הערבים השמאל לעולם לא יהיה בשלטון

amitbl

New member
אם לא תהיה מפגר, לא אקרא לך ככה...

הסקרים של מינה צמח ו"שותפיה" בבחירות 96 ניבאו קרב מאוד מאוד צמוד בין פרס לביבי (ובסקר שלה פרס ניצח... נכון). בסופו של דבר ביבי ניצח בקרב מאוד מאוד צמוד. ואוליי אתה צודק - ללא מצביעים ערבים השמאל אוליי באמת לא יהיה בשלטון, אבל, לצערך, יש אזרחים ערבים, והם ישארו אזרחים, ואין לך מה לעשות לגבי זה. קבל את זה.

amitbl

New member
ועדיין לא הבנתי מה הקשר לשליטת

השמאל על התקשורת... זה חסר בסיס וכל קשר למציאות. צא מהבועה בנאדם.

גברי 22

New member
דבר ראשון גם אני חושב שאתה מפגר

אבל אני לא אומר לך את זה בגלל שיש כללי דיון!!! דבר שני יש לי מה לעשות נגד הערבים ותתפלא אני ייקח דוגמה ממכם אני יעשה מה שאתם עושים בגוש קטיף נהיה רוב בכנסת נעביר הצבעה חטופה ב12 בלילה ונפנה את כל הערבים מבתיהם הכל יהיה חוקי כמובן

amitbl

New member
וזה מציאותי בערך כמו

שנשב על האצבעות, נתפלל לקב"ה או לבאבא סאלי שה"גזרה הזו" תבוטל, ושלא תהיה התנתקות ואז זה באמת יקרה...

חוצמזה

אני ממש לא מבינה, זה נראה כאילו כל מה שחשובים לכם זה שאתם יותר או פחות... שמאל וימין זה לא קבוצת כדורגל אז אני לא מבינה למה אתם מדברים ככה, זה באמת בגלל הדעה?

למעלה