תגידו,מתי פארטי אין דה פארק מתקיים?
D DesertRose7 New member 19/6/04 #2 אז ככה.. ב11 ביולי בהייד פארק שבלונדון! ההופעות... הכי חשובים... באסטד!!! ןבנוסף.. בלו אנסטסיה וילי (ויל יאנג) הקורס דה קולינג גמליה שוגהבייבס לני קרביץ נלי פורטדו אלאניס מוריסט ואולי שכחתי עוד כמה.. מקווה ששעזרתי..
אז ככה.. ב11 ביולי בהייד פארק שבלונדון! ההופעות... הכי חשובים... באסטד!!! ןבנוסף.. בלו אנסטסיה וילי (ויל יאנג) הקורס דה קולינג גמליה שוגהבייבס לני קרביץ נלי פורטדו אלאניס מוריסט ואולי שכחתי עוד כמה.. מקווה ששעזרתי..
H hadardit New member 19/6/04 #3 תמיד אפשר להקליט את זה או בבי בי סי או שבחגים כמו למשל בראש השנה שמים את זה בערוץ 33
D DesertRose7 New member 19/6/04 #5 שנה שעברה.. שידרו את זה בסטאר וורלד!! ובכלל למי שלא מכיר.. ערוץ שווה ביותר! וארבריל תהיה.. ידעתי ששכחתי מישהו.. מקפליי אני לא ממש בטוחה כי קראתי איפשהו שהם יצטרפו לבאסטד.. אבל לא סגור!
שנה שעברה.. שידרו את זה בסטאר וורלד!! ובכלל למי שלא מכיר.. ערוץ שווה ביותר! וארבריל תהיה.. ידעתי ששכחתי מישהו.. מקפליי אני לא ממש בטוחה כי קראתי איפשהו שהם יצטרפו לבאסטד.. אבל לא סגור!
M Miss Kitty New member 19/6/04 #7 הרשימה הרשמית: Alanis Morissette Anastacia Avril Lavigne Blue Busted The Calling The Corrs Jamelia Lenny Kravitz Nelly Furtado Sugababes Will Young
הרשימה הרשמית: Alanis Morissette Anastacia Avril Lavigne Blue Busted The Calling The Corrs Jamelia Lenny Kravitz Nelly Furtado Sugababes Will Young
1 13 u S t 3 D New member 19/6/04 #8 וואיי זה הולך להיות שווווהההה מממממממ איך אפשר לראות?! שעה יום! תאריך! ערוץ!
D DesertRose7 New member 19/6/04 #9 יש עוד הרבה זמן! זה יהיה רק ב11 ביולי.. ככה שתצפו שזה יהיה לקראת סוף יולי!! שנה שעברה שידרו א תזה באוגוסט אם אני לא טועה.. ולא.. וי לא יהיו.. הם לא מספיק מפורסמים!
יש עוד הרבה זמן! זה יהיה רק ב11 ביולי.. ככה שתצפו שזה יהיה לקראת סוף יולי!! שנה שעברה שידרו א תזה באוגוסט אם אני לא טועה.. ולא.. וי לא יהיו.. הם לא מספיק מפורסמים!
M MolsBolsRules New member 20/6/04 #11 יאאאאאאאאאאאאאא חולה על פארטי אין דה פארק!!! תמיד יש אפשרות לראות את זה אונליין אבל רואים גרוע... וואוווווווווווו גם דה קולינג גם באסטד מהממם
יאאאאאאאאאאאאאא חולה על פארטי אין דה פארק!!! תמיד יש אפשרות לראות את זה אונליין אבל רואים גרוע... וואוווווווווווו גם דה קולינג גם באסטד מהממם