תגידו נשארתם ערים בשביל |המרתון|?

shakshuka6

New member
תגידו נשארתם ערים בשביל |המרתון|?

היום יצאנו מהבית ב-8 בבוקר, אז אבא שלי לא הסכים לי להישאר ערה... אבל באמת נראה לכם שהייתי מפספסת את המרתון
חיכיתי שכולם ירדמו, ובאחת בחצי בלילה התגנבתי לסלון
ופתחתי את ה
... ואז בובו ה
החמוד שלי התעורר ובא לשכב לידי
לצערי פספסתי הרבה
, כשהדלקתי אז הייתה המשימת אקסטרים בפרק 3 של סבב 2. הקטעים שהיו חסרים לי היו פרק 2 בסבב 1 והחצי הראשון של פרק 1 בסבב 2. את פרק 2 של סבב אחד (העצוב יש לציין
) הורדתי מהאימיול. באסה שלא הצלחתי להספיק את הפרק הראשון של סבב 2.... קיצר היה ממש כיף
ולא היו פרסומות
במקום פרסומות היו 3 קטעים על משחק מכור, גמר סוף הדרך וחדר מלחמה...קצת עיצבן אבל עדיף על פרסומות. טוב אז אחרי הגמר של סבב 2, היה את גמר סבב 3, ואז את הגלגל הצלה. כשרואים את הפרקים בפעם השנייה שמים
יותר לפרטים. אז הנה כמה מסקנות מהמרתון אמש:
רותי מלכה ותותחית.
לאמילי יש יציאות קורעות (לזו שלקחה אותה ברכב הקטן הזה במשימת הארגז חול :"יאללה שולה תני גז"!) איך נקרעתי
לימור היא
רייטינג וההפקה הפסידה שהיא דפקה אותה...
אין ספק שבפרק 3 בסבב 3 ההפקה גרמה לניצחון של רותי ואמילי.
עובד עוד יותר ג'נטלמן ממה שחשבנו
אירית התחילה עם כל גבר שפגשה בדרך

סבב 2...

זה לימור לאריאל לפינהם היה את אוהד וישאל מול ציפי ומידן הפרק של העלייה לגמר

tg151

Well-known member
כן

ראיתי את הכל ונשארתי ער עד עכשיו גם אני שמתי לב שאירית התחילה ונתנה טלפון לכל אחד חחח

מה איך??????

אם מישהו יגלה לי איך משיגים את הפרק השני של סבב 1 הוא האליל שלי!!!!! פרק שולט! סוף עצוב אבל עדיין שולט!

mayan174

New member
בטח... עד שאמא שלי במקרה

קמה בלילה והעיפה אותי למיטה....... גם אני שמתי
לכמה דברים: 1. לימור מאז ומתמיד תלתה תקווה במשימות הקובינה, כי היא אכן תותחית בהם... 2. ז'ניה חכמה, יש לה ראש על הכתפיים וגם עובד 3. יהודית הייתה פחות סימפטית מאירית בסבב ההצלה 4. לימור בן אדם נפלא 5. גם אוהד לפעמים נתון להתקפי עצבים... וזהו בינתיים....

shakshuka6

New member
אממממ ../images/Emo45.gif לגבי 3, אבל לגבי 4

לימור חמודה ונחמדה רק לא כלפי אלו שמתמודדים נגדה( אירית ויהודית וחי והודיה)

ש י ר 0 0 1

New member
נכון, אין בה רוע... רואים שהיא

מתנהגת כך רק בגלל שהיא חושבת שזו אסטרטגיה טובה...

היא באמת אלופה!

כל פרק שראיתי אתמול נדהמתי כמה השפעה יש לה על אנשים! היא מסוגלת למכור קרח לאסקימוסים!

עובד הקרוע...

בסבב ההצלה מזה נקרעתי ממנו שהוא אמר לז'ניה לבכות, והיא לא בכתה. כי היא לא מסוגלת!!!!-הזוי ביותר... ובסוף שהוא סיפר את זה כולם נקרעו...

ש י ר 0 0 1

New member
כן וראיתם איך הוא פירגן לה בסוף ../images/Emo13.gif

פשוט מקסים איך שהוא ישר חשב עליה ולגרום לה להרגיש טוב...

למעלה